• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    AIAX
    AIAX --- ---
    MINERWA: Nejlepší je Jenda (Merhojed) nebo Agro (Přibyslavice DLC).
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AIAX: tu Skalici jsem měla takhle při prvním průchodu taky, takže mi došlo, že druhej průchod nemám obírat tamní mrtvoly, a je to v poho, akorát v Rovný je to zamračený, asi jsem to s tím knězem nepobrala
    Opravdu je nejlepší kůň Kanthaka?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SAMIEL: Fakt nevím. Nebo je to trofej za všechny ty Boží muka?
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    DEEFHA: Tak na kompletní odhalení mapy je přece perk, ne?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MINERWA: Tak mladá prej tu trofej za kytky nakonec má. Jsem si to spletl s tou trofejí za kompletně prozkoumanou mapu. Tam jí ještě nějaká desetinka procenta chybí, pokud si dobře pamatuju.
    AIAX
    AIAX --- ---
    MINERWA: Takže první průchod terapeutický haha.

Lapkové by ti měli reputaci dokonce zvedat (když plníš ty drobné questy, že vybiješ jejich pelech a přineseš Bernardovi ucho atd.) Bohužel ten reputační systém je takový trochu vratký a někdy to tam skáče nahoru a dolů, ani nevíš jak.

Třeba mě jednou honili kumáni až do Ledečka, tam mi přišli na pomoc stráže, společně jsme je vymydlili a oni mě pak zatkli, že ve městě páchám násilí. A buch, hned mě Ledečko nemělo rádo. Nebo jsem cca v půlce hry zjistil, že mi visí ikona těžkého zločince u Skalice. Ano, u vypálené, neobydlené Skalice.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AIAX: za HC mám jenom jednu: "poprvé zemři v hardcore módu" lol, ta o které mluvíš se jmenuje "to je jen škrábnutí" :DD
    DEEFHA: to je za sběr 10 000 kytek, já jsem prostě dřepař
    Alkoholik máte asi všichni :D
    První průchod jsem to hrála naštvaná na svět, takže jsem to mydlila hlava nehlavu, než mi došlo, že ty postavy se jménem potřebuju na questy
    Teď zabijim jenom lapky, může se to? Nedělá mi to něco s reputací?
    AIAX
    AIAX --- ---
    MINERWA: Já mám všechny trofeje. Nejlepší byla ta za projetí hry na Hardcore se všemi malusy, bavil jsem se asi 10x víc než na Normal.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MINERWA: Já jdu IRL ven zítra a všichni jistě víte kam :-) KC:D jsem pořád ještě nehrál, takže ani nemám žádný trofeje. Ale už jsem si to koupil v akci na Steamu a hodlám to příležitostně zapnout. Na Xku to u nás hraje výhradně mladá, ale ta tuhle trofej prý taky nemá ¯\_(ツ)_/¯
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Včera nějakej youtuber hlásil, že mají lidi víc chodit ven, taky jsem si zrovna včera říkala, že by lidi měli víc chodit ven v kingdom come deliverence
    Co takhle se poměřit svýma oceněníma? Jsou tam nějaké skryté, kdo z vás má cenu David Horák?
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    AIAX: Herec Bohuty je jinej.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    BAT: já letos zabila jenom tři lidi, ale sílu mám už 19
    BAT
    BAT --- ---
    MINERWA: Ale to ja samozrejme taky... zvlast u prvniho tabora, pak jeste u druhyho tabora, u tretiho tabora, u ctvrtyho, u patyho, u sestyho, u sedmyho, u osmyho, u devatyho, u desatyho, u jedenactyho, u dvanactyho, u trinactyho, ALE u ctrnactyho tabora... tam taky, pak u patnactyho tabora, u sestnactyho, u sedmnactyho, u sedmnactyho, u sedmnactyho (ten delam vzdycky na trikrat), u osmnactyho, u devatenactyho, a od dvacatyho uz ani neslezam z kone.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    BAT: tak když seš na koni! .)) to mě nikdy nenapadlo, já se tam plížím výdycky jako debil
    BAT
    BAT --- ---
    MINERWA: No jak... proste blbi.
    Si nekdy zajed do lesika za sevcovnou, najdi bandu 5-6 sevcu, a zacni po nich treba strilet z luku a sleduj co to s nima udela...
    - nekdy uplne blbi nejsou a treba zkousi utect, nebo te zkusi shodit z kone, pokud jsou smysluplne blizko, ale nezridka proste jen stoji a cumi jak kdyby jim uletel verpanek.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    BAT: jak blbí? já chodim k ševci každý tři dny, pak mi kůň nosí kdyžtak další boty a v truhle je mám taky, bot není v kcd nikdy dost
    mě by právě jako zajímalo, jestli se mám vyhejbat loužím nebo si boty sundavat, když lezu do řeky
    BAT
    BAT --- ---
    TRAGED: ale jo, jsou, ale obcas trochu blbi :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    GANDHI: Nenaleštěnej kov zrovna moc odrazů nehází. Imho jebto s odrazy jako s proužky u Adidas. Víc než tři můžeš sehnat na tržnici, ale není to víc Adidas.
    Obecně se o s tím teď přehání. Krásný záběry v trailerech ne tmavou uličku a odrazy v kaluži. Krásný screenshoty, ale při samotné hře to už vůbec nesleduju.

Grafika jedničky je stále skvělá. Jestli nebude na ps5 a xbox 60fps, tak to asi bude hodně vylepšený.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOUPLE: minimalne to vypada, ze maji konecne nejaky rozumny reflexe na brneni, coz je ve hre, kde se to plechacema hemzi, vcelku podstatna zmena:)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BAT: Tam nejsou ševci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam