• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    AIAX
    AIAX --- ---
    JAMILLOS: Přesně, v dnešní době, kdy má každý backlog kilometr dlouhý - plus na podzim vychází další tři, čtyři velké hry, které chci zkusit - s tímhle fakt problém nemám.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JAMILLOS: To se dalo čekat. A nemyslím to nijak ve zlým. Ostatně já to říkal. Myslím :⁠-⁠)
    TOFI
    TOFI --- ---
    JAMILLOS: ja si počkám zase na epic games
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde později » Vortex
    https://www.vortex.cz/kingdom-come-deliverance-2-vyjde-pozdeji/

Už vidím ty kecy na netu, ale já si radši počkám na kvalitu.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    mně se to stává i ve stájích a stodolách
    a u tamtěch jak je mám špehovat z půdy, tam se radši nehejbu, tam se mi to stalo několikrát
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TAPINA: připomnělo:

Legenda Televizních novin: Bába pod kořenem
    https://www.youtube.com/watch?v=_S1Iwtcpvpk
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    JUNGLER: Nejspíš by pomohlo, nezkoušela jsem :D
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    TAPINA: A pomohlo ti pak vypít tři lahve pálenky 🤣protože jsi po nich odpadl a probudil se s třeštící hlavou v nějaký stodole kilometr daleko? 😂
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Taky si nepamatuju, že bych se někdy zasekla v roští nad rámec reálného života. Jste si jistí, že je to chyba a ne vlastnost? V reálu se mi tohle totiž stalo mockrát, že jsem chtěla jít "zkratkou" a pak se nemohla vydrápat ven z ostružiní :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    JUNGLER: Jako, párkrát jsem se zasek, ale vždycky jsem se trochu povrtěl a byl jsem venku. Nikdy žádná fatalita.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    REDSNAKE: mně taky párkrát jo.....to je když se procpeš tam, kam evidentně nemáš, a pak se nemúžeš dostat ven
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Asi jste se nesnažili často zkracovat cestu divocinou no :) mě furt nebaví všechno různě objíždět po cestickach a snažím se to často prát leteckou čarou 😂
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    JUNGLER: Covece, to si taky nepamatuju ze by se mi kdy stalo, urcite ne na bezny bazi.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    AIAX: to ses nikdy nezasekl v roští? To nechápu... já jakmile se vrhnu trochu do hustšího porostu, tak se tam nějak šprajcnu takřka vždycky. Asi bych tam měl hodit ten mod na průchozí roští ale nějak se mi s těma modama nechce riskovat aby mi to nerozbilo save.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Já myslela, že díky tomu, jak je to financovaný, tam bude chyb míň.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    takže se vyplatí čekat na royal edition?
    AIAX
    AIAX --- ---
    JUNGLER: Hm. Já to hrál někdy předloni, kompletní HC průchod, a pak ještě jeden normální na dotažení chybějících čívů, a IIRC během těch cca 150 hodin mi hra zamrzla při loadování a jednou spadla. Plus jsem měl drobné glitche typu, že jsem najednou dostal status těžkého zločince v dávno vypálené a zničené Skalici. Jakože za mě pohodlně v normě.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    AIAX: Hele jednička má ještě po letech nějaký totálně zabudovaný questy a už několikrát jsem se musel opít do němoty abych se dostal z naprosto neresitelnyho zaseku v roští nebo na všemožných jiných místech kde se hra prostě rozhodla, že nevylezeš. Což je v HC módu bez fast travelu a savem třeba před trema hodinama asi jediný řešení jak zabranit rage uninstallu. Takže si u sebe musím nosit neustále dostatečné zásoby pálenky. Hrát to ještě zabugovanejsi bych asi nedal.
    AIAX
    AIAX --- ---
    NOOLY: Co víš, klidně už to může být ve stejném stavu jako při vydání jednička. Neboli bych to hned bral, občasný glič sem, občasný glič tam.
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    MINERWA: Věř mi, že ve stavu, jak je to teď, bys to ještě hrát nechtěla:]
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NOOLY: aha, ona byla sbírka
    já to nechci zadarmo, ale chci to už!!! jako na co máme čekat?
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    MINERWA: https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance Koukni na možnosti příspěvku v pravém sloupci. Ti, co dali aspoň £125, budou mít KCD 2 zadax.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    TOFI: tomu vůbec nerozumim:
    "Tuto výsadu však bude mít jen část podporovatelů první hry. Jak totiž následně po uveřejnění e-mailu potvrdil PR manažer Warhorse Studios Tobias Stolz-Zwilling, nabídka se týká pouze podporovatelů na úrovni Duke a vyšší (King, Emperor, Wenzel der Faule, Pope, Illuminatus a Saint), tedy těch, kteří první hru podpořili minimálně 200 dolary (150 eury)."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam