• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    TOFI: počkat, to jako fakt?
    TOFI
    TOFI --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    CLUSMAN: Počkej měsíc na Dragon Age, tam budou. Určitě si budeš moct nějakého i nabrnknout.
    BAT
    BAT --- ---
    CLUSMAN: tak jeden je tam urcite, jmenuje se Jindrich.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    No tak prosim klid, budou tam draci?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SAMIEL: ja jsem z mesta, kde odsunuli vice nez polovinu obyvatel. Takze bych rekl, ze znam ceskou dusi :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SAMIEL: tam je to taky hezky, tam po nemcich dostavaly baraky naplavy vselijakyho puvodu. je vzdycky dobry znat pribeh domu a lokality, ve ktery odpocivas ci primo zijes.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    VYHULENY_UFO: Oh yeah, mám chalupu v Jizerkách, takže jsem prakticky expert na odsun sudetských Němců.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AIAX: clovece a to az ti reknu, ze mam chatu v Ledecku a celou tu lokalitu tak nejak znam, tak budes cumet... chces diskutovat o tehdejsi politice? klidne... :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    VYHULENY_UFO: Aha tak to jo. Úvahami o Husovi a Zikmundově nároku na český trůn to tady klidně zasírej.

I když bych se z tvých posledních dvou komentů vsadil, že na tohle budeš vybavený ještě hůř než na moderní politiku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AIAX: ano, i ja jsem si vsimnul, ze v kingdome se dost casto resi politika. v hospodach a nejen tam.
    AIAX
    AIAX --- ---
    VYHULENY_UFO: A já zase doufám, že tohle auditko nebudeš dál zasírat politikou.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja teda doufam, ze v ty dvojce kingdomu ten slavnej ceskej bojovnik za svobodu slova pro ruskou propagandu aspon vylepsi ovladani. jednicka ho mela primo priserny...
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    četl jsem, že se pro čr zajistili nějaké další sběratelské edice KCD2... ví se, jaké všechny obchody to minule měli?
    TOFI
    TOFI --- ---
    Dan Vávra: Čím blíž jsme vydání, tím víc lidi štvu. Rozhovor o KCD II, únavě, ale také nové Mafii
    https://www.youtube.com/watch?v=qFreFULLDx4
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PATRON
    PATRON --- ---
    Taky vám přijde že Henry prošel botoxem? V hodně scénách postrádá jakoukoliv mimiku.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Na Kingdom Come: Deliverance 2 se můžete těšit, hra je oproti předchůdci větší a lepší ve všech ohledech - INDIAN
    https://indian-tv.cz/clanek/na-kingdom-come-deliverance-2-se-muzete-tesit-hra-je-ss9f7u?ref=carousel
    Úvod Kingdom Come: Deliverance II je víc film než hra. Odklad jí jen prospěje | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/uvod-kingdom-come-deliverance-ii-je-vic-film-nez-hra-odklad-ji-jen-prospeje-580938
    AIAX
    AIAX --- ---
    JAMILLOS: Přesně, v dnešní době, kdy má každý backlog kilometr dlouhý - plus na podzim vychází další tři, čtyři velké hry, které chci zkusit - s tímhle fakt problém nemám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam