• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MINERWA: Koukám, že to mám na Game Passu. Večer to stáhnu a poreferuju, vypadá to libově.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    aha
    Tahle hra je vlastně Kingdom Come v češtině a s mulťákem! Review Medieval Dynasty #medievaldynasty
    https://youtu.be/MhJjZAw109w?si=NXUUgslrwu3xThlb
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    AIAX: Úplně normální MoCap.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AIAX: sleva 50% ti nestačí? :D je to úplně kcd, akorát tam jde přepnout kamera (to je vlhký sen kcd)
    akorát jsem zabila nějakýho lapku a nešlo mi sebrat jeho loot, jenom to co nechal na zemi, nebo se mi to asi ještě neotevřelo, nevim!
    a i ty kytky vypadají o dost líp
    AIAX
    AIAX --- ---
    Asi to chce velkou představivost, hrát v takových "kulisách" :D

KCD2 Behind the Scenes
    https://youtube.com/shorts/2EjLWnEEFfA?si=veq5vDUitIOAhzbr
    AIAX
    AIAX --- ---
    MINERWA: Já po tom pokukuju už delší dobu, akorát čekám na nějakou větší slevu. To samé Manor Lords, ale to je asi mnohem míň KCD a mnohem víc strategie.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    tak jsem si koupila medieval dynasty a je to dost vykradený kcd, ale navíc to má v sobě budovatelskou strategii
    málo tam mluví, zadávání úkolů je textově-to je jediná imho chyba zatim
    těch zvířat je tam moc a když vstoupím na území vlka/zubra/medvěda, můžu se strachy posrat
    lapkové taky drsní a to to hraju na normal......mě tam jeden sudal dvěma šípama
    zatim nevim kde sehnat lepší hadry, který si sama ušiju..... a třeba plus jsou roční období-ty v základním nastavení trvají 3 dny, já jsem si to nastavila na 14 (do zimy se musim naučit šít, ve slamáku a košili můžu umrznout)
    jsem už zblblá z toho kácení stromů
    sběr kytek je stokrát lepší než v kcd
    a je tam i vaření!
    bych nazvala mediaval dynasty KCD pro drsný holky :D D:
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    hadříky!

BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MATHEZ: Jo, dá to docela rozum. Hlavně jakékoli zasazení do zimy ve středověku by z toho udělalo extra ponurou záležitost. Ale minimálně dle fotky to vypadá fakt hezky.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BUCKOWSKI: je to jenom textura, nic víc.
    přidání zímní sezony by znamenalo mnohem víc zásadních změn, jak už tu bylo řečeno...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TOFI: vypadá to skvěle - teď questy s těma "migrantama" dostanou kapku jiný rozměr - ještě by Ti to mohlo automatiky snižovat HP, pokud nebudeš vhodně oblečen a nebudeš dlouho u ohně
    Kolik hodin denně je světlo? Předpokládám, že tak daleko Ti modeři nešli, že by světlo bylo od 9 do 16.
    BAT
    BAT --- ---
    JUNGLER: Vintage Story
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    JUNGLER: the sims? čtyřka se už i dá brát jako rpg kvůli úkolům etc.
    DATEL
    DATEL --- ---
    JUNGLER: Medieval Dynasty
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JUNGLER: Hogwarts Legacy treba
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    AIAX: Na to neměli kapacitu nejenom ve Warhorse. Řekl bych že dosud nic takového neudělal nikdo. Nebo víte někdo o rpg ve kterým by se reálné střídaly roční období? Ne jenom tím že prelezes do ledový části mapy?
    AIAX
    AIAX --- ---
    JUNGLER: To střídání období by asi potřebovalo i hromadu dalších změn a úprav. Například sedláci by asi nemohli přehazovat seno, v lese by asi ptáci zpívali jinak, dny by musely být kratší, obchodníci by nemohli prodávat čerstvé zelí a tak dále, a tak podobně.

Počítám, že na tohle už prostě Warhorse neměli kapacitu, stejně jako na "výrobu" dětí a dalších dost důležitých věcí.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    TOFI: Hustý... Spoustakrat jsem při hře uvažoval, že už uběhlo fakt hromada dní a ve hře je furt jenom léto a že by bylo fajn kdyby se i tohle v průběhu hry měnilo. Tipuju ale že ten móod to jenom na tvrdo přehodí na zimu. Fakt by bylo super kdyby to hecli a změnu ročních období zahrnuli do základní hry. Otevřelo by to hromadu dalších možností ve vyprávění. Ale teda asi kurevsky hromadu víc práce 😂
    TOFI
    TOFI --- ---
    poslusne hlasim, ze mod funguje a je to s nim ted v zime bozi :-)

TOFI
    TOFI --- ---
    laka me si tam dat snehovy mod, nezkousel to nekdo?
    Snow Mod at Kingdom Come: Deliverance Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/1114
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PETINY: ta hudba úplně na konci jako upoutávka na další díl, mě to rozbrečelo, není zase naplánovaný nějaký koncert v Praze?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam