• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KOUDY: vsak vetsine lidi je to u prdele, at si strka Vavra kam chce, co chce ...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JULIAN: Tyvole..me by tohle nikdy nenapadlo resit. At si kazdej tu hru dela jak chce :)..Me prisla na silu uz LGBT tematika v TLOU2 a stejne jsem si tu hru uzil..to samy Dragon Age Vanguar..i od cernocha si v KCD2 rad neco koupim..kdyz mi da slevicku.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KOUDY: je to spatne pro ruzny lidi. to ze v jednicce nebyl cernoch, byla KATASTROFA pro levicaky, to ze ve dvojce cernoch je je KATASTROFA pro pravicaky. Lidem se proste nezavdecis
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jestli to teda chapu spravne, tak Vavra nedal do KCD1 cernochy, protoze v ty dobe proste v CR uplne nebyli..a dostal za to od woke uderky spatny hodnoceni.

aby woke uderce ted trochu ustoupil, tak do KCD2 dal cernyho obchodnika z dalekejch zemi, kterej projizdi evropou a prodava zbozi..a je to zase spatne? :)
    PETINY
    PETINY --- ---
    DOUPLE:
    1) ten obrázek je ragebait fejk retardů z redditu, kam ho crosspostovali z 4chanu
    2) jeho vyjadřování nebyl problém ještě 12 hodin zpátky, dokud progresivní úderka nezkusila změnit narrativ toho vyjádření z "Vávra based rasist bad" na "Vávrovo problematické vyjádření :( "

Celá tahle kauza je úplně ubohá, a to úsilí, se kterým se z toho snaží úderka na Twitteru vybubnovat kauzu je fakt úsměvný.

Stejně jako u KCD1 jsem si dvojku koupil jako statement, protože na to nemám čas a myslím, že by mě tenhle hardcore take ani nebral, ale kdybych mohl, tak si ji koupím podruhý just because.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    ERRTU: prvni a posledni vec, co k tomu mam, protoze je zcestny klaunem Vavrou spamovat klub o doufam dobry hre. Nejde imho vubec o cernochy (ani jednim smerem), jde o to jak kategoricky se k tomu mluvici hlava stavela.

CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    AIAX: a neni to úplně jedno?
    AIAX
    AIAX --- ---
    Vyjádření magazínu Insider Gaming:

"Kingdom Come Deliverance 2 does feature sexual sequences and nudity, but so far during my preview of the game, I’ve yet to stumble upon any LGBTQ themes bar a couple of romantic conversation options with a same-sex character."

Volně přeloženo - "v KCD2 je nahota a sex, ale ještě jsem nenarazil na žádné LGBT věci, kromě několika romantických dialogů s postavou stejného pohlaví."

Jakože je ve hře možnost, že si Jindra nabrkne muže? Mno nebudeme přidávat ke všem těm konspiracím a pomluvám, ze kterých je mi už trochu špatně, abych pravdu řekl, a počkáme si na únor.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Reakce na Gay scénu v Kingdom Come Deliverance 2 - Saudská Arábie hru ZAKÁZALA?
    https://youtu.be/XKV6e-OhWyw?si=bSq_R8uzsAo-egsW
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    dobrý videjko, no spoilers, jen popisuje mechaniky; krimi mechanika je fakt vychytaná
    Impressive Details The Devs Snuck Into Kingdom Come Deliverance 2 (First Impressions)
    https://youtu.be/653jFq20OBs
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    AIAX: přesně, taky si už dlouho říkám, že na toho Totha buď všichni zapomněli, nebo to nedohrali 😀
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AIAX: nekde jsem narazil na English UK (Traditional) a English US (Simplified). tim by se dala triggerovat cela amerika naraz :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    EVILMIND: Já bych spíš tipoval, že to je nějaká ranná, pracovní verze dabingu, nejspíš udělaná samotnými vývojáři, a někdo dostal nápad pojmenovat to Pidgin English (mají tam teda "Pidgen", sic).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    AIAX: pidgin je v nekterych africkych zemich uplne normalne pouzivana verze anglictiny. Obcas si jen tak pro zabavu v tom ctu BBC... :-) Takze bych se vubec nedivil, kdyby v ramci osloveni novych trhu to tam pridali, i kdyz uprimne jsem to nevidel jeste nikde.

Domot - BBC News Pidgin
    https://www.bbc.com/pidgin
    AIAX
    AIAX --- ---
    ERRTU: Za mě ten tvůj předchozí koment zcela ok a zcela souhlas.

Snad už po sedmi letech nezaspoiluju (a možná už se to tu probíralo), ale v jedničce jsou Toth a Erik silně naznačený homosexuální pár a v klášteře je gay mnich. A vůbec nikomu to nevadilo a nevadí, protože je to udělané dobře a do hry to organicky zapadá. Spíš bych nadzvedl obočí, kdybychom měli quest ve středověkém chlapském klášteře a nepřipadli tam na nějaké gay tendence. A vůbec, ten leak, že KCD2 je zabanovaná v Saúdské Arábii, bych nebral vůbec vážně, dokud se to nepotvrdí. Zatím lidi na Redditu píšou, že na arabském Steamu si lze hru normálně předobjednat jako všude jinde, takže tak.

Ohledně černocha nevím, ty screenshoty vypadají reálně, ale počkám na únor, zahraju a uvidím. Obecně Warhorsu bezmezně věřím, že i kdyby to bylo reálné, nebude to stupidní.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MYKEZ: trochu jsem se lekl ze jsem ho vyhral ja ale dobry :D
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    ERRTU: Jsem to mezitim promazal a udelil dalsi RO na dobu neurcitou...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    eh sorac no, slibuju ze jsem na tohle tema doblabolil :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HONZA09: staci se podivat na minusy a zjistis ze fakt jen otravujes :) hele ja chapu ze mas nejake antipatie ale me nam je ve vysledku uplne burt kdo se s kym hada o cem. pominme osobni postoje k autorum a jinym osobam a vezmeme to vecne (koleduju si, a skonci to zbytecnym flamem a vubec, ale me to proste neda...):

za me je utajena sodomie v tyhle dobe uplne v pohode, jako fakt se nebavime o stavu, ze si kovar a hospodskej vykracuji za ruku na na vesnickem jarmarku, a obcas se vasnive polibej az vousy susti, a jeden druheho tu ta tam rozverne placne pres pulky. bavime se o stavu kdy se o pulnoci plizej oba do seniku v lese aby si uzili a rychle a tise zpet. imho naprosto bezne uz minimalne od doby bronzove. nekdy proste doba prala vic verejnym projevum homosexuality, nekdy mene. o antice se bavit nebudeme radsi vubec, spartanska armada (ta ze 300) podle nekterych zaznamu vylozene podporovala partnerstvi vojaku protoze za milence se budes bit trochu vic nez za kamarada :)

ad cernosi. jsme ve stredoveku. do objeveni ameriky zbyva cca osmdesat let. turci resp osmani se uz padesat let snazi nasrat do evropy. a vubec, jezismarja, svaty jiri roku 300 zabil v libyi draka (cti krokodyla nebo varana)! o moureninech se (relativne) dobre vedelo. a v te dobe lid prosty zrovna moc masa a obecne pozivatin s zelezem nemel takze tem bledulim by pripadal jako cernoch i prumerny egyptan nebo turek. vyvolava to ve me zasadne mensi mentalni krece nez ac shadows s jasukem. to ze by evropane o cernosich nevedeli a ze by v cechach zadny byt nemohl, je za me proste vysoce nepravdepodobne.
    jelikoz zatim neni moc jasny v jakym kontextu se ma pripadny cernoch v kdc2 objevit, je to uplne zbytecnej rage a reseni ve svete, a tady obzvlast. daleko dulezitejsi je pro me kupr zminene info ze obleky pujde sablonovat a prevlekat se na jedno kliknuti! juch! :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09: A když KCD1 vyšlo tak to bylo rozbitý tak, že si z toho půlka youtuberu dělala prdel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam