• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BAT
    BAT --- ---
    NEJDULEZITEJSI ZPRAVA ROKU!
    KCD2 uz je na GOG jako "Coming Soon".
    Kingdom Come: Deliverance II on GOG.com
    https://www.gog.com/en/game/kingdom_come_deliverance_ii
    RADUJTE SE A MNOZTE SE!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AIAX: Tak tu v 8:50

Impressive Details The Devs Snuck Into Kingdom Come Deliverance 2 (First Impressions)
    https://www.youtube.com/watch?v=653jFq20OBs
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AIAX: Je to v tech preview...nevim jakych, videl jsem jich x...to poslali snad kazdemu kdo ma nas 1000 sledujicich. Sefika ma snad dabovat Godla.
    AIAX
    AIAX --- ---
    FRIZER: To někde říkali? Já viděl několik těch preview, ale handlování kradených koní jsem nezaznamenal.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LACIF: Ve dvojce se dockas merou vrchovatou...i kradene kone budes moci handlovat.
    LACIF
    LACIF --- ---
    Jedničku občas hraju (ještě jsem nedohral).
    V osobním životě jsem celkem homofob, ale pokud je to v rámci RPG a třeba tě pristihnou a bude to mít reálnej dopad jako lynčování, tak je to za me super.
    +od začátku ty debaty s černochy se chystám na to, ze si zjistím, od kdy jsou na území ČR cikani, protože tuším, ze nějak ve stejnou dobu jako je kcd se tu Romů usadilo hodně, ale viděl jsem jich v kcd stejne jako černochů…
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ADAMIRA: Vávra je digitálně negramotný, dost už o něm
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    AIAX: Proč, mě je černoch úplně v prdeli, ja uz pouze posledních 5 let marně hledám ty bájný woke aktivisty, ktery chtěli v jedničce černocha, jsou jak jednorožci, všichni o nich mluvi, maji jich byt tisíce a tisíce a jeste nikdy nikdo zadnyho nevidel.

Teda krom Dana Vávry, ten je vidí všude, ale nechává si je pro sebe. Kdybych nevěděl jak kvalitní je to vývojář tak bych si myslel ze ma nějakou nemoc :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    ADAMIRA: Lidi jako ty by teď Warhorse měli vzít na milost, když tam konečně mají černocha a gay vztahy, ne? Možná ten klub už ani nebudete potřebovat :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    MINERWA: Chvíli jsem taky nechápal, ale pak mi to došlo :D Dost dobrý.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Mě zajímalo: máte taky kamaráda nebo kamarády, kteří vám neustále volají, že nevědí jak dál? Nedávno mi volal kamarád a chrlil na mě různý věci, poslouchala jsem ho s otevřenou hubou, protože jsem vůbec nevěděla, že mluví o tý hře..., navíc Tereza je naše společná kamarádka a on si stěžoval, že se s ním zese nebaví a jak dlouho to asi bude trvat :DD
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Koukám že Vavruv snowflake incel klub má prsty všude, nuly… :D
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    MYKEZ: Klub a práva pak samozřejmě předám místním borcům, co už tady mají díky této osobnosti RO.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Tak jo, udělal jsem, co bylo potřeba. Hlasujte pro, ať je tu klid. Danke schön.

[MYKEZ @ nyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade]
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    AIAX: To bych se hodně divil...hlavní slovo maj vždycky prachy
    AIAX
    AIAX --- ---
    HONZAL: Nedávno Vávra i Klíma jasně řekli, že vydavatel do hry nezasahoval ani trochu. Klíma v posledním rozhovoru (skvělém) doslova řekl, že Plaionu po té akvizici akorát sdělili, že by chtěli udělat pokračování KCD, a oni jim řekli, že přesně tohle by po nich chtěli taky. To byl prý jediný zásah.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    KOUDY: imho neustoupil woke uderce, ale vydavatel mu rekl, ze to tak proste udelaj.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Doporučuju mrknout na X Vávry, tam se dějou věci. Dan právě potvrdil, že Musa je reálný a že Henry může mít v KCD2 sex s muži, pokud se tak hráč rozhodne - protože je to prostě RPG.

Hra se na Steamu pořád pomalu propadá a teď se to nejspíš ještě zrychlí, vzhledem k té zasrané době, v jaké žijeme, ale já pořád myslím, že až třetího vyjdou recenze a budou to samé devítky a desítky, tak to vyletí na Steamu až úplně nahoru. O Warhorse se nebojím, jsou to skvělí fachmani a dvojka zatím vypadá fenomenálně.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    MINERWA: Z těch thumbnailů je mi poněkud nevolno :)

Jinak předposlední část povedený Official Live Action (hudební) je tady:

Kingdom Come: Deliverance II Official Live Action - Music
    https://www.youtube.com/watch?v=ZQvLyUc8U7c
    PETINY
    PETINY --- ---
    AIAX: no nepotvrdil, a zatím teda první update post z rána od pirat_nation, který to rozdmýchává:

"No LGBTQ themes but some romantic conversation options with a same-sex character exist.

Also no unskippable cutscenes."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam