• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    AIAX
    AIAX --- ---
    HONZAL: Nedávno Vávra i Klíma jasně řekli, že vydavatel do hry nezasahoval ani trochu. Klíma v posledním rozhovoru (skvělém) doslova řekl, že Plaionu po té akvizici akorát sdělili, že by chtěli udělat pokračování KCD, a oni jim řekli, že přesně tohle by po nich chtěli taky. To byl prý jediný zásah.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    KOUDY: imho neustoupil woke uderce, ale vydavatel mu rekl, ze to tak proste udelaj.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Doporučuju mrknout na X Vávry, tam se dějou věci. Dan právě potvrdil, že Musa je reálný a že Henry může mít v KCD2 sex s muži, pokud se tak hráč rozhodne - protože je to prostě RPG.

Hra se na Steamu pořád pomalu propadá a teď se to nejspíš ještě zrychlí, vzhledem k té zasrané době, v jaké žijeme, ale já pořád myslím, že až třetího vyjdou recenze a budou to samé devítky a desítky, tak to vyletí na Steamu až úplně nahoru. O Warhorse se nebojím, jsou to skvělí fachmani a dvojka zatím vypadá fenomenálně.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    MINERWA: Z těch thumbnailů je mi poněkud nevolno :)

Jinak předposlední část povedený Official Live Action (hudební) je tady:

Kingdom Come: Deliverance II Official Live Action - Music
    https://www.youtube.com/watch?v=ZQvLyUc8U7c
    PETINY
    PETINY --- ---
    AIAX: no nepotvrdil, a zatím teda první update post z rána od pirat_nation, který to rozdmýchává:

"No LGBTQ themes but some romantic conversation options with a same-sex character exist.

Also no unskippable cutscenes."
    AIAX
    AIAX --- ---
    PETINY: Ten Musa je reálnej ne? Nepotvrdil už to někdo nepřímo? Tohle fakt nevypadá jako fejk.

A jedničku zahrej, fakt to není zas tak hardcore. Jasně, není to Assassin's Creed a podobné hry, co tě vedou za ruku jak batole, ale na Normál je to v pohodě. Můžeš proběhnout jen hlavní quest, k tomu potenciálně přihodit hrst vedlejších, a užiješ si to. A jestli ti nesedne souboják, tak se můžeš většině soubojů vyhnout nebo utéct, a když neutečeš, tak loadneš.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JULIAN: Ty levičáci pro který byla katastrofa že v jedničce nejsou černoši, jsou teď s tebou v místnosti? Mluvíš s nima pravidelně? Podaj ti slipy kdyz otevřeš skříň?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KOUDY: vsak vetsine lidi je to u prdele, at si strka Vavra kam chce, co chce ...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JULIAN: Tyvole..me by tohle nikdy nenapadlo resit. At si kazdej tu hru dela jak chce :)..Me prisla na silu uz LGBT tematika v TLOU2 a stejne jsem si tu hru uzil..to samy Dragon Age Vanguar..i od cernocha si v KCD2 rad neco koupim..kdyz mi da slevicku.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KOUDY: je to spatne pro ruzny lidi. to ze v jednicce nebyl cernoch, byla KATASTROFA pro levicaky, to ze ve dvojce cernoch je je KATASTROFA pro pravicaky. Lidem se proste nezavdecis
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jestli to teda chapu spravne, tak Vavra nedal do KCD1 cernochy, protoze v ty dobe proste v CR uplne nebyli..a dostal za to od woke uderky spatny hodnoceni.

aby woke uderce ted trochu ustoupil, tak do KCD2 dal cernyho obchodnika z dalekejch zemi, kterej projizdi evropou a prodava zbozi..a je to zase spatne? :)
    PETINY
    PETINY --- ---
    DOUPLE:
    1) ten obrázek je ragebait fejk retardů z redditu, kam ho crosspostovali z 4chanu
    2) jeho vyjadřování nebyl problém ještě 12 hodin zpátky, dokud progresivní úderka nezkusila změnit narrativ toho vyjádření z "Vávra based rasist bad" na "Vávrovo problematické vyjádření :( "

Celá tahle kauza je úplně ubohá, a to úsilí, se kterým se z toho snaží úderka na Twitteru vybubnovat kauzu je fakt úsměvný.

Stejně jako u KCD1 jsem si dvojku koupil jako statement, protože na to nemám čas a myslím, že by mě tenhle hardcore take ani nebral, ale kdybych mohl, tak si ji koupím podruhý just because.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    ERRTU: prvni a posledni vec, co k tomu mam, protoze je zcestny klaunem Vavrou spamovat klub o doufam dobry hre. Nejde imho vubec o cernochy (ani jednim smerem), jde o to jak kategoricky se k tomu mluvici hlava stavela.

CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    AIAX: a neni to úplně jedno?
    AIAX
    AIAX --- ---
    Vyjádření magazínu Insider Gaming:

"Kingdom Come Deliverance 2 does feature sexual sequences and nudity, but so far during my preview of the game, I’ve yet to stumble upon any LGBTQ themes bar a couple of romantic conversation options with a same-sex character."

Volně přeloženo - "v KCD2 je nahota a sex, ale ještě jsem nenarazil na žádné LGBT věci, kromě několika romantických dialogů s postavou stejného pohlaví."

Jakože je ve hře možnost, že si Jindra nabrkne muže? Mno nebudeme přidávat ke všem těm konspiracím a pomluvám, ze kterých je mi už trochu špatně, abych pravdu řekl, a počkáme si na únor.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Reakce na Gay scénu v Kingdom Come Deliverance 2 - Saudská Arábie hru ZAKÁZALA?
    https://youtu.be/XKV6e-OhWyw?si=bSq_R8uzsAo-egsW
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    dobrý videjko, no spoilers, jen popisuje mechaniky; krimi mechanika je fakt vychytaná
    Impressive Details The Devs Snuck Into Kingdom Come Deliverance 2 (First Impressions)
    https://youtu.be/653jFq20OBs
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    AIAX: přesně, taky si už dlouho říkám, že na toho Totha buď všichni zapomněli, nebo to nedohrali 😀
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AIAX: nekde jsem narazil na English UK (Traditional) a English US (Simplified). tim by se dala triggerovat cela amerika naraz :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    EVILMIND: Já bych spíš tipoval, že to je nějaká ranná, pracovní verze dabingu, nejspíš udělaná samotnými vývojáři, a někdo dostal nápad pojmenovat to Pidgin English (mají tam teda "Pidgen", sic).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam