• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    AIAX
    AIAX --- ---
    JAMILLOS: Kupuj, ber, občas tam mají velké WTF nacenění.

Někdy předloni (nebo loni?) jsem koupil Rogue Tradera Voidfarer edici (se všemi DLC) za 750 Káčé. Neboli hru, která na Steamu stojí sto euro. A ne ve slevě, byla to standardní cena, hned jak to vyšlo. Ale hloupý kdo dává...
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    JAMILLOS: hele ty 4 kila si rád připlatím za funkčnost Steamu. Zrovna jsem tak učinil :) už se těším až si to tak za 2 roky zahraju. Předtím ještě musím odplatinovat jedničku. Chybí mi mírumilovný panický průchod :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Pokud mě moje math skills neklamou, je Gold Edition (Season pass atd.) na Epicu o 4 kila levnější než na Steamu. Wtf?
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    AIAX: Tak "možná" znamená někdy na jaře, to je fajn :)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BAT
    BAT --- ---
    CHRMLE: Jeste to ani nevyslo, tak ???mozna??? muzes udelat refund a vzit to na GOGu.
    Ale kdyby neco, tak ja nic... jakoze jestli jsi to mel na Steamu za 10 korun, a na GOG za to budou chtit 1000 euro, tak ja muzikant.
    PETINY
    PETINY --- ---
    PETINY: AIAX: tak jsem neměl pravdu :)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    BAT: a ja vul to koupil na steamu :) skvela zprava
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: Oficialni post na Discordu k tomu rika:
    We're aiming to have it available on our platform just over a month after the game's initial release!
    BAT
    BAT --- ---
    NEJDULEZITEJSI ZPRAVA ROKU!
    KCD2 uz je na GOG jako "Coming Soon".
    Kingdom Come: Deliverance II on GOG.com
    https://www.gog.com/en/game/kingdom_come_deliverance_ii
    RADUJTE SE A MNOZTE SE!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AIAX: Tak tu v 8:50

Impressive Details The Devs Snuck Into Kingdom Come Deliverance 2 (First Impressions)
    https://www.youtube.com/watch?v=653jFq20OBs
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AIAX: Je to v tech preview...nevim jakych, videl jsem jich x...to poslali snad kazdemu kdo ma nas 1000 sledujicich. Sefika ma snad dabovat Godla.
    AIAX
    AIAX --- ---
    FRIZER: To někde říkali? Já viděl několik těch preview, ale handlování kradených koní jsem nezaznamenal.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LACIF: Ve dvojce se dockas merou vrchovatou...i kradene kone budes moci handlovat.
    LACIF
    LACIF --- ---
    Jedničku občas hraju (ještě jsem nedohral).
    V osobním životě jsem celkem homofob, ale pokud je to v rámci RPG a třeba tě pristihnou a bude to mít reálnej dopad jako lynčování, tak je to za me super.
    +od začátku ty debaty s černochy se chystám na to, ze si zjistím, od kdy jsou na území ČR cikani, protože tuším, ze nějak ve stejnou dobu jako je kcd se tu Romů usadilo hodně, ale viděl jsem jich v kcd stejne jako černochů…
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ADAMIRA: Vávra je digitálně negramotný, dost už o něm
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    AIAX: Proč, mě je černoch úplně v prdeli, ja uz pouze posledních 5 let marně hledám ty bájný woke aktivisty, ktery chtěli v jedničce černocha, jsou jak jednorožci, všichni o nich mluvi, maji jich byt tisíce a tisíce a jeste nikdy nikdo zadnyho nevidel.

Teda krom Dana Vávry, ten je vidí všude, ale nechává si je pro sebe. Kdybych nevěděl jak kvalitní je to vývojář tak bych si myslel ze ma nějakou nemoc :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    ADAMIRA: Lidi jako ty by teď Warhorse měli vzít na milost, když tam konečně mají černocha a gay vztahy, ne? Možná ten klub už ani nebudete potřebovat :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    MINERWA: Chvíli jsem taky nechápal, ale pak mi to došlo :D Dost dobrý.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Mě zajímalo: máte taky kamaráda nebo kamarády, kteří vám neustále volají, že nevědí jak dál? Nedávno mi volal kamarád a chrlil na mě různý věci, poslouchala jsem ho s otevřenou hubou, protože jsem vůbec nevěděla, že mluví o tý hře..., navíc Tereza je naše společná kamarádka a on si stěžoval, že se s ním zese nebaví a jak dlouho to asi bude trvat :DD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam