• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AIAX:
    MATHEZ: Cetl jsem prave, ze to optimalizovali moc hezky a z jednicky se dost poucili, takze o tri mesice posunuli vydani a venujou se bugum a glitchum. Snad jen ve videu od Vortexu nekdo propadl nejakou skalou, ale jinak si to vsichni chvalej, tak uvidime.
    AIAX
    AIAX --- ---
    KOUDY: Všechny preview tvrdí, že bugů minimum, optimalizace skvělá a Warhorse navíc dál debuguje, do posledního dne.

Jinak po SkillUpovi je MrMatty další velký Youtuber, který nějak nechopochopil systém ukládání. I on mele cosi o tom, že když chce člověk uložit, musí najít hospodu, kterých je tam málo, nebo restartovat hru. Tak já nevim, dyť ti kluci nejsou blbí, zvlášť SkillUp, a navíc oba hráli jedničku. To je fakt tak těžký si uvařit šnaps? Warhorse slibovali, že to bude jednodušší než v jedničce a hlavně že šnapsu bude na počátku mnohem víc.

So I played KINGDOM COME DELIVERANCE 2 early...
    https://youtu.be/79gA1WN7ZEw?si=cvAl-gSn2t_SWX5a
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    KOUDY: na tohle uz se da odpovedet docela snadno, tak hra je v mnohem lepsim stavu nez jednicka; akorat me zatim trosku desi ze jsme zatim nevideli zadnej novej gameplay z kutne hory, fakt by me zajimalo co to mesto a npcs udela s fps...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja jsem zvedavej jestli to bude hratelny od prvniho dne bez nutnosti cekani na nejaky patche. Jestli si dobre pamatuju, tak jednicka byla v tomhle smeru docela rozesrana.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    ADAMIRA RO, dedikovaná diskuze o Vávrovi stále nikde, jedeme dál, ještě tejden :)
    PETINY
    PETINY --- ---
    Kingdom Come Deliverance 2 MADE ME A BELIEVER (First Impressions)
    https://youtu.be/OvOgX-comWw?si=1mOsKy8iDo9mXNlB
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    MINERWA: zaujimave vysledky :)
    BAT
    BAT --- ---
    ADAMIRA: Nevim jestli to byla nejaka kauza, ale par Youtuberu to rozmazavalo - ale neptej se me kde je najdes, slo to tak mimo me, ze vim jen ze par vykriku teda urcite bylo.
    PETINY
    PETINY --- ---
    ADAMIRA: jj, to byla Vávrova geniální marketingová strategie asi :-D Cope harder, tady máš jeden za všechny a čau :)
    Kingdom Come: Deliverance review - history is a double-edged sword | Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/kingdom-come-deliverance-review
    MINERWA
    MINERWA --- ---

Černoši a jiný píčoviny mě v KCD

Instrukce:
    vulgární anketa, sorry

40 hlasy od 40 respondentů

MINERWA
    MINERWA --- ---
    Kingdom Come: Deliverance II Where's my stuff?
    https://www.youtube.com/shorts/kmiMZcagRUY
    AIAX
    AIAX --- ---
    PETINY: Berou to jako zradu, že zrovna Warhorse dalo do hry černocha a gay romanci.

Pobavilo mě, když jsem viděl u Vávry nějaké tweety o tom, že jsou lidi hlavně z té gay romance zklamaní, že prý mysleli, že KCD je křesťanská hra. Tak je Dan rychle vyvedl z omylu :D

Na druhé straně se vlastně nedivím, že si v Americe někdo mohl myslet, že ta hra propaguje křesťanství, protože se tam všichni zdraví "Pochválen buď Ježíš Kristus" a podobně. Je to stejné nepochopení, jako když lidi z druhého tábora byli bytostně přesvědčení, že ve Warhorse jsou samí rasisti, když ve hře nejsou žádní černoši. Prostě se obě skupiny dívají na svět skrz ty americké brýle, a tak mají pokřivený obraz.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    CYBERKOTLIK: tak mi to chybělo, ale nejde.
    Autotravel ti přeruší jen náodná událost, sám to neovlivníš
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Jde v jedničce nějak přerušit autotravel, poté co někam kliknu na mapě? nebo vytvářet vlastní travel pointy?
    PETINY
    PETINY --- ---
    HUGH_BOYLAN: někdy po první půl hodině přijde na to, že se dá pauzovat dialog, což v 1 nešlo, respektive šlo jen skipovat, proto je to takový zmatečný. Ale to není na vrub devů, protože dtto JULIAN:
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JULIAN: Takže není rozumět ani jim, ani tomu, co říkají postavy ve hře? To je v tom případě dost špatná pointa.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HUGH_BOYLAN: tak to je pointa streamu s devs, ne?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MYKEZ: Proč do toho ti devs tak melou? Obzvlášť ten vlevo mě irituje. Dost trapné, skoro si myslím, že to štve i samotného streamera.
    PETINY
    PETINY --- ---
    tvl to co se děje na Twitteru je šílený - lidi jsou schopní z random tweetů random lidí poskládat 30 minut exposé na drama, který je úplně vycucaný z prstu, a podávat to jako fact-based research. Těm lidem normálně jebe - https://www.youtube.com/watch?v=VmTn_lVLtbE

MYKEZ: nečekal jsem, že u toho vydržím, a zkoukl jsem to skoro celý, ten začátek je fakt epickej, jednička mě takhle nebavila ani jako hráče, natož diváka.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MEDWYN: hrát to na malém displayi je degradace a urážka imho
    AIAX
    AIAX --- ---
    MEDWYN: Tvl hrát takovou hru na Switchi, to je jako se dívat na nějaký spektákl na mobilu. Mají aspoň nějak přepracované UI, abys ty mravence vůbec přečetl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam