CIBL: Ano na to jsem narazil. :) Ale nějak ... :D no ehm to by nebylo čestné. Vypáčit truhlu nebo kapsy pokud to bude quest, tak ok, tam bych si to nějak řekněme.... :D
MATHEZ: Aha, díky já jen že se snažím nemít fail questy a teď tedy jeden mám. Ale asi tedy pokusím se vypnout mé OCD. ;)
JUNGLER: Pokoušel jsem se alespon ten první match vyhrát asi 2 hodiny, jen to klikání na přihlášení do turnaje a čekání než se přejde do boje bylo úmorné. Ale ty turnaje fakt ten můj špatný timing mi těžce nepromíjí. :) To už se kupodivu víc natrénuji na kumánech a lapcích. ;) Pokud mě nepřepadnou zezadu a neoblkíčí. Ale výroba sejvovice to jistí. Já to asi možná hraju na ten hard? Ale vědět že když skončí den tak i když se nepřihlásím budu mít fail, tak pravda měl jsem to zkusit na nějaké potřénování bez rizika ze zhebnu je to dobré.
Jakožto někdo kdo má nějaké zkušenosti s vlastním vývojem mám trochu jiný vhled do her, tak i tak je KCD fakt nádherná hra. A už jen to bloumání po krásné krajině si užívám. Dokud se nesepne můj analytický mozek, když mě třeba nějaká chyba v naprogramování hry nezabije.
Ale díky všem za info. Takže na turnaj zatím kašlu a nechám ho faill. :)