• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AIAX: nemyslím, kde je to ve hře, ale jestli je nějajký promo kód, který musím aktivovat, aby to tam bylo - nemám na krabici day one edition
    AIAX
    AIAX --- ---
    BUCKOWSKI: Písař hned v první vesnici, kde tě hra vyklopí po prologu.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Je tu někdo, kdo kupoval v předprodeji krabicovku na PS5? Je tam ten day one Quest s brněním Bruncvíka? Ještě jsem nerozbalil krabici, tak jen přemšlím, kde to pak hledat.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PETINY: Aha, už? No konečně :-) Ne, dělám si prdel, samozřejmě to vím. Ale kdyby trochu víc zamakali, mohl jsem tenhle týden snídat moje Martensky :-D

[DEEFHA @ Kingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.]
    PETINY
    PETINY --- ---
    DEEFHA: o release?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    71 nových... Stalo se něco? O co jsem přišel?
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    AIAX: Však já ho kupuju, ale bylinkaření je hrozný relax.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Kdyby jste si mysleli, ze jste genialni, a guest se zbroji jste vyresili pac jste nasli presnej popis, co odpovida mape, akorat presne **spoiler alert** na fckng opacnym konci mapy, tak prosim neztracejte hodinu casu hledanim.
    Ale vyhled je to paradni :)

CHOSIE
    CHOSIE --- ---
    ZOIDBERG: ano, našel jsem rostoucí i v košíku
    AIAX
    AIAX --- ---
    ZOIDBERG: Jestli je to jako v jedničce, tak rulík se nehledá, rulík se kupuje. (V jedničce se občas najít dá, ale je to jen pár míst na celé mapě a musíš vědět, kde hledat, a vůbec je to osina v zadku a nikdo na to nemá čas. Prostě koupíš hrst za pár babek a máš vystaráno).
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    AIAX: nevim no, cokoli mimo cut scenes, veskery dialogy jsou hrozne ztuhly. Henry se usmeje a okamzite spadne zpatky do resting bitch face. I bych rekl, ze s tim za tech 7 let skoro/vubec nepohli. Zena ted hraje Hogwarts a vidim ten rozdil hodne.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Proč Henry zní, jako by měl DS? (nechci se nikoho dotknout), takhle v 1čce nezněl :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    KCD podepisovačka na Lužinách právě teď.

VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NOOLY: super :D
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    VLAKODLAK: Default. Ale nestrachuj se, restart přijde:]
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    to, že začínám na lvlu 15 je nějaký přenos z KCD1, nebo default? nějak jsem nevygooglil
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Já zatím prozkoumávám okolí Troskovic a kochám se. Našli jste už někdo rulík do sejvovice?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    AIAX: ja mam celkem novej PC, 7800xt a 7800x3d a hraju medium (neco high) + zaply FSR (Native AA) a mam +/- 160 fps na full HD, ladil jsem to celkem dlouho, nez jsem se k tomuhle dopracoval a sedi mi to zatim nejvic (kdyby treba se s tim nekdo taky pral). doufam, ze to casem trochu lip optimalizujou, abych si trochu mohl povytahnout grafiku.. pod 120 fps uz to vypada dost trhane na mem 240hz monitoru, asi jsou pro me fps dulezitejsiy nez grafika, ktera teda ale i na low vypada skvele..
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Uvod za mnou, a zase dobre momenty. Vybehnu z vesnice do prvniho lesa, jestli nemuzu nekoho majznout po hlave. Slysim lomoz...lapkove prepadli vidlaky s povozy. Jeden vesnican mrtev, jednoho lapku jsme spolecne udolali. Najednou nikde nikdo....oberu mrtvoly i mrtveho vesnicana...a hledam kam se vsichni podeli. Za lesem v dali pres pole vidim, jak zbyvajici vidlaci pronasleduji posledniho lapku ktery utika co mu nohy staci. Prohledam povozy a vydam se opacnou cestou...profit..)
    AIAX
    AIAX --- ---
    DOUPLE: Hele spousta lidí mluví o prkenných NPC, ale mě to přijde jako standard? Nedávno jsem hrál třeba Valhallu, přijde mi to plus mínus stejné. Tyhle obří otevřené RPG prostě takové jsou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam