• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    DOUPLE: Jj, i kdyz mnoho lidi na soubojak zehra, vcetne lukostrelby...tak pro hrace soulsovek je dost primitivnim. Oproti jednicce velke zjednoduseni.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DOUPLE: hmm, kruci, poklad i meč na pařezu jsem minul :D
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Tak stredovekej simulator se ukazal v plny sile hned zkraje, neco podobnyho se mi stalo i v jednicce:
    - holej zadek, u sebe jen dve jabka, jdu hledat psa
    - prepadne me bandita s mecem, umlatim ho pestma bez ztraty HP (elden ring styl)
    - za tri minuty najdu "skrytej poklad" (at nespoiluju) stylem ze se mi ukaze na mape, aniz bych ho videl nebo byl extra blizko. 125 grosu a perk "municipal finance"
    - vracim se do vesnice vzdusnou carou, v lese na parezu lezi mec za 120

*survival mechanics*
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    imo by Ferda mravenec a brouk Pytlik byli vic na miste:p
    AIAX
    AIAX --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: Tak potvrzuju - v balení jsou 3 papíry s voucherema a kódama na klasický redeem přes účet PSN
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: Tak podle Reditu by v krabici měly být 3 redeem kódy - já to snad rozbalim....
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    FOXTANT
    FOXTANT --- ---
    Nevíte, jestli je někde už k dostání na vinylu KCD2 soundtrack ?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AIAX: Ale teď koukám, že GOLD to má v sobě koupená kdykoli - pro obyč verzi to mělo být jen pro předprodej
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AIAX: nemyslím, kde je to ve hře, ale jestli je nějajký promo kód, který musím aktivovat, aby to tam bylo - nemám na krabici day one edition
    AIAX
    AIAX --- ---
    BUCKOWSKI: Písař hned v první vesnici, kde tě hra vyklopí po prologu.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Je tu někdo, kdo kupoval v předprodeji krabicovku na PS5? Je tam ten day one Quest s brněním Bruncvíka? Ještě jsem nerozbalil krabici, tak jen přemšlím, kde to pak hledat.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PETINY: Aha, už? No konečně :-) Ne, dělám si prdel, samozřejmě to vím. Ale kdyby trochu víc zamakali, mohl jsem tenhle týden snídat moje Martensky :-D

[DEEFHA @ Kingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.]
    PETINY
    PETINY --- ---
    DEEFHA: o release?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    71 nových... Stalo se něco? O co jsem přišel?
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    AIAX: Však já ho kupuju, ale bylinkaření je hrozný relax.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Kdyby jste si mysleli, ze jste genialni, a guest se zbroji jste vyresili pac jste nasli presnej popis, co odpovida mape, akorat presne **spoiler alert** na fckng opacnym konci mapy, tak prosim neztracejte hodinu casu hledanim.
    Ale vyhled je to paradni :)

CHOSIE
    CHOSIE --- ---
    ZOIDBERG: ano, našel jsem rostoucí i v košíku
    AIAX
    AIAX --- ---
    ZOIDBERG: Jestli je to jako v jedničce, tak rulík se nehledá, rulík se kupuje. (V jedničce se občas najít dá, ale je to jen pár míst na celé mapě a musíš vědět, kde hledat, a vůbec je to osina v zadku a nikdo na to nemá čas. Prostě koupíš hrst za pár babek a máš vystaráno).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam