• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DOUPLE: Prostě tě nemají rádi, ať uděláš cokoliv... :-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Jak je na tom KCD2 s množstvím bugů takhle zezačátku? Si pamatuju že jedničku jsem hrál v podstatě hned co to vydali a než větší část bugů opravili, tak jsem to už měl skoro dohraný, to mě tenkrát docela štvalo, tak si říkám jestli si nepočkat, zvlášť když mám teď rozehranou jinou hru. I když zase je fajn to hrát, když to hrajou všichni a je o čem se bavit. Těžké dilema...
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Koukam, ze jsem o kousek napred uz za udalostma na Troskach.
    Mam novou nejvice nenavidenou postavu.
    A lituji, ze jsem netravil vic casu side questama.
    PRHD
    PRHD --- ---
    HONCKA: Má to řešení, ve stejné místnosti
    Nechci to sem psát abych nespoiloval
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Narazil jsem na bug, stalo se vám to
    Trosky - lék na horečku
    při hledání léku na horečku pro hejtmana, aby Ptáčka neoběsili, tak v truhle u lékaře v knize nebyl recept na lék na horečku, ten lektvar jde vyrobit, ale musel jsem si ho vygooglit
    AIAX
    AIAX --- ---
    DOUPLE: Taky by mě to zajímalo.

Ale vzhledem k tomu, že druhou půlku jedničky jsem hrál s tím, že jsem měl nad dávno vypálenou a opuštěnou Skalicí ikonku vězení, tak to může být nějaký bug.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    REDSNAKE: Ono je to 18+ zdaleka nejen kvůli vulgaritám :o) Ale stejně to děcka hrajou, že jo.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    jak si mam vylozit reputaci v tyhle podobe (nikdo nemuze nic namitnout, nic jsem ve meste zatim neukrad)?

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NOOLY: Prave no 😅
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    REDSNAKE: Sry ale to by se rovnalo smazání nebo vypípání půlky dialogů :]
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevite, jdou tam vypnout vulgarity? Asi smulka co? Chtel jsem to hrat s klukem ale kdyz nad tim premyslim tak tady si servitky neberou 😅
    AIAX
    AIAX --- ---
    HUGH_BOYLAN: Jenom když chci jejich guláš.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    AIAX: A ty běžně lezeš cizím lidem do domů?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    RAVNOS: Hraju pres gforce now takze stačí mít app v chytré televizi :)
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    PETRPEDROS: dnes si to hodlam stiahnut na asus rog.. a vyskusat ci je to len hype alebo ozaj dost dobre.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Hraju v tabletu :)

DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Je to ramcove spis detail, ale prijde mi prehnana mechanika obleceni, simulator jak stehno. Jdes/kluses 2-3km po ceste nebo nizky trave, zadnej teren, trva ti to ingame par hodin. Boty osoupany (durability), obleceni spinavy jak kanal, oblicej zasyflenej, charisma v haji. Proc
    To by taky mohli trochu tweaknout
    AIAX
    AIAX --- ---
    Jako seriously, už jsem o tom psal, ale taky se vám stává, že někam vejdete a bác, rovnou do červené zóny? A někdo tam samozřejmě je, a i když se rychle otočíte a vyběhnete ven, stejně za vámi letí a křičí na stráže a už vás všichni honí a chtějí pokutu?

Jakože... byl jsem tam dvě sekundy do prdele a hned jsem vycouval. Jak mám jako vědět, že zrovna tahle špeluňka je červená? Třeba v šatlavě v Troskovicích je to jasný, to dokonce musíš projít skrz modrou zónu, ale některé obyčejné chalupy mají fakt "červené" místnosti hned za vstupními dveřmi a za to je narozdíl od modré zóny, kde tě nechají vypadnout, automatická pokuta. To by mohlo Warhorse ještě trochu pořešit.
    AIAX
    AIAX --- ---
    DOUPLE: No v jedničce to myslím trvalo dva týdny, než ti zmizí tag, což byl dost opruz. Nevím, jestli je to ve dvojce o tolik rychlejší, nezkoušel jsem.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    AIAX: taky mi prijde, jednak cikani kupujou i vylozeny poklady (golden chalice s udavanou cenou 750,-) za max 35-40%, jednak maximum co maji u sebe je 220-250,-

btw je pravda, ze ukradenej predmet staci ulozit do osobni truhly na 3 hraci dny a stolen tag zmizi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam