• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    AIAX: A ty běžně lezeš cizím lidem do domů?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    RAVNOS: Hraju pres gforce now takze stačí mít app v chytré televizi :)
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    PETRPEDROS: dnes si to hodlam stiahnut na asus rog.. a vyskusat ci je to len hype alebo ozaj dost dobre.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Hraju v tabletu :)

DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Je to ramcove spis detail, ale prijde mi prehnana mechanika obleceni, simulator jak stehno. Jdes/kluses 2-3km po ceste nebo nizky trave, zadnej teren, trva ti to ingame par hodin. Boty osoupany (durability), obleceni spinavy jak kanal, oblicej zasyflenej, charisma v haji. Proc
    To by taky mohli trochu tweaknout
    AIAX
    AIAX --- ---
    Jako seriously, už jsem o tom psal, ale taky se vám stává, že někam vejdete a bác, rovnou do červené zóny? A někdo tam samozřejmě je, a i když se rychle otočíte a vyběhnete ven, stejně za vámi letí a křičí na stráže a už vás všichni honí a chtějí pokutu?

Jakože... byl jsem tam dvě sekundy do prdele a hned jsem vycouval. Jak mám jako vědět, že zrovna tahle špeluňka je červená? Třeba v šatlavě v Troskovicích je to jasný, to dokonce musíš projít skrz modrou zónu, ale některé obyčejné chalupy mají fakt "červené" místnosti hned za vstupními dveřmi a za to je narozdíl od modré zóny, kde tě nechají vypadnout, automatická pokuta. To by mohlo Warhorse ještě trochu pořešit.
    AIAX
    AIAX --- ---
    DOUPLE: No v jedničce to myslím trvalo dva týdny, než ti zmizí tag, což byl dost opruz. Nevím, jestli je to ve dvojce o tolik rychlejší, nezkoušel jsem.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    AIAX: taky mi prijde, jednak cikani kupujou i vylozeny poklady (golden chalice s udavanou cenou 750,-) za max 35-40%, jednak maximum co maji u sebe je 220-250,-

btw je pravda, ze ukradenej predmet staci ulozit do osobni truhly na 3 hraci dny a stolen tag zmizi?
    AIAX
    AIAX --- ---
    JULIAN: Ono je otázka, jestli je výhodnější všude krást, prodávat to cikánům za babku a srazit si časem reputaci na nulu, nebo se chovat tak, ať tě mají všude rádi a obchodníci od tebe odkupují zbroj posbíranou banditům za tučné ceny.

Zatím nejsem daleko, ale mám pocit, že zpočátku je lepší sekat latinu, protože cikáni stejně nemají moc peněz (leda by byli na troskovické mapě další překupníci) a ten rozdíl v odkupních cenách běžných obchodníků je fakt markantní.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AIAX: neee, nevyplati! jed to proste prodat jinam! nikdy se nevyplati bejt poctivej
    AIAX
    AIAX --- ---
    ZOIDBERG: Já právě ze začátku myslel, že loupení je těžké, protože tě vždycky přistihnou. Ale pak jsem si všiml, že když něco šlohnu, promptně vezmu nohy na ramena a počkám někde za keřem, až se všichni uklidní, můžu v pohodě krást. Takhle jsem vybílil celý Tachov a půlku Troskovic.

No jo jenže pak jsem si všiml, že ty města mají na mapě úplně rudý obličejík, že mě tam lidi hrozně nemají rádi a že obchodníci mi dávají příšerné ceny, nejspíš protože mě podezřívají, že všechno to loupení mám na svědomí já, akorát mi to nemůžou dokázat.

Možná se fakt vyplatí být poctivý.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    AIAX: Opakovaně jsem v noci u tábora někde na rozcestí potkal „zaparkovaného“ koně, jehož majitel zjevně v něm nocoval. Jednou jsem neodolal, koníka šlohl, promptně ho ještě za tmy dopravil k cikánům a se ziskem bez následků prodal. Ale obecně je kradení náročnější, všude je více hlídek, lidi jsou podezíravější a pozornější… A Jindra je ze začátku hrozný dřevák, levej jako šavle na všechno.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    GANDHI: Asi když je učenec a renesanční muž, tak neměl problém se rychle naučit česky.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jen me tak napadlo - kdyz je Musa cizinec (byt ucenec takze se da predpokladat, ze krom svy materstiny ovlada i arabstinu, latinu, mozna i rectinu) a Jindrich krupan v brneni - jakym jazykem, ze se to spolu domluvej?:p
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Ted jsem narazil na chudaka v pyliri, ktery:
    "Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil."
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    no a presne takhle vypadal stredovek, deti:p
    AIAX
    AIAX --- ---
    Už mě nebaví všude šmatlat pěšky, tak se naseru a ukradnu v Troskovicích koně. Zmerčí mě přitom strážný a už vidím zajíce, jak běží s mečíkem nad hlavou. Ale já mám koně a on ne, tak ujedu, cha chá. Okamžitě mi nahoře naskočí ikonka vězeňských mříží. Nasrat, stejně se do Troskovic nějakou chvíli nevrátím, teď přede mnou leží celý neprozkoumaný svět.

Po delší jízdě zadýchaně zastavím u nějaké samoty, sedí tam na lavičce baba a štrykuje. Pozdravím a vejdu dovnitř, že usrknu guláše. Jenže ouha, vnitřek není ani volný vstup, dokonce "modrý" soukromý prostor, ale rovnou "červený". Baba mě ani nenechá zorientovat a napravit chybu, hned na mě bafne, že prý buď zaplať, nebo tě udám rychtáři. Jelikož nemám ani vindru, tak řeknu, že přijímám trest. Jsem zvědavý, jak si s tím poradí, když žádný rychtář široko daleko není.

Baba mě drapne za límec, hra se přepne na fast travel a za chvíli jsme v Troskovicích. Tam mě postaví na pranýř, a jakmile mi skončí trest za hrdelní zločin překročení prahu barabizny té báby, tak mi ještě rozšmelcujou záda za krádež koně.

Tak jsem si řek, že budu raději spořádaný občan, a šel jsem makat do mlýna.
    AIAX
    AIAX --- ---
    FRIZER: Ze začátku. Postupně se učíš nová komba, triky, úskoky, masterstrike pro meč a kdoví co ještě.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    DOUPLE: Jj, i kdyz mnoho lidi na soubojak zehra, vcetne lukostrelby...tak pro hrace soulsovek je dost primitivnim. Oproti jednicce velke zjednoduseni.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DOUPLE: hmm, kruci, poklad i meč na pařezu jsem minul :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam