• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ROISIN: Jo už chápu.
    ROISIN
    ROISIN --- ---
    AIAX: Jde, ale to mi nepomůže najít ulovenou zvěř.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ROISIN: Nejde ho přivolat Xkem? (klávesa, kterou pískáš na koně, akorát místo klepnutí podržíš).
    ROISIN
    ROISIN --- ---
    ZOIDBERG: Aha, díky. Hodilo by ho vidět na kompase, pokud se pohybuje blízko. Běhám po lese a hledám ho jak idiot, štěkne tak dvakrát, třikrát.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Ukazuje se, pokud jsi ho zaparkoval povelem "sedni".
    ROISIN
    ROISIN --- ---
    Hola. Ukazuje se vám pes na mapě? Mám pocit, že to v jednočcw šlo, a teď nic. Když lovím, je to do na pytel. Díky.
    AIAX
    AIAX --- ---
    REDSNAKE: Za mě klášter a Bohuta dva nejlepší questy v jedničce. Klášter geniálně rozbíjí takový ten questový stereotyp promluv s tamtím, běž kamsi, někoho zabij nebo něco ukradni, jdi zpátky, vyzvedni odměnu. Ale chápu, že to někoho mohlo srát. Na druhé straně sis v případě hodně velkého nasrání mohl vždycky přečíst návod, zabít nebo oloupit příslušnou osobu, vypadnout zadním vchodem a mít hotovo za dvě minuty.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Sorry nedavam to do spoileru tak pisu tak neurcite, ale kdo uz si tim prosel urcite bude vedet o cem mluvim. Nasledujici cast mi trochu pripominala klaster v jednicce svym konceptem a srala me stejne tak.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jsem se posunul drobet v pribehu a shledali jsme se opet s ptackem, tam to bylo takovy naky cely ustrihly a scenaristicky ne uplne navazujici nebo se mi to zdalo ci jsem neco udelal spatne? Ja jsem byl zmatenej z tech cutscen, statek, najednou prcani, pak lagr..?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SPOILER
    Ale kurva... nebakov.. najdu zamtknutýho pantátu, pak po mě jdou všichni, repurace všude v hajzlu, jen že se bráním.... do eď jsem malé glitche přehlížel, ale tohle je fakt na kokot
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    mě se to právě stalo v Gruntě...
    Jsem si nemohl vzpomenout na jméno té vesnice a podíval jsem se na mapy.cz - love it :))
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    KARLOSK: Protože tam přivandrovalce nemají implicitně rádi a jak píše AIAX, sympatie se Zmikundem prý hraje taky roli (někde jsem to četl na redditu, nemohu to potvrdit ani vyvrátit).
    AIAX
    AIAX --- ---
    KARLOSK: Taky netuším, třeba Ratboř mám od začátku zamračenou. Už mám ve hře udělané prakticky všechny vedlejší questy a furt žádná změna. Jestli to třeba nesouvisí s tím, že některé vesnice jakoby sympatizujou se Zikmundem.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Proč mám na mapě u vesnic zamračenou červenou hubu i když jsem tam nic neprovedl?
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    MESKALITO: Za pár dní zmizí
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    Kdyz jsem někde hledaný pro mort, tak to casem taky zmizí, nebo se s tou lokací mužů rozloučit?(# červená mrizka pred nazvem lokace)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ZOIDBERG: Jak konkretne se chces ve Witchrovi rychle nalevelovat....dyt to nejde a to jsem prosel na HC hru komplet dvakrat.
    AIAX
    AIAX --- ---
    WERT: Haha.

Není.
    WERT
    WERT --- ---
    GANDHI: ...tak pokud je tam milion :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    WERT: proti vlkům ti pomůže zbroj na nohy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam