• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: Nope

Musíme si promluvit o Kingdom Come Deliverance II | Balancování RPGček je dřina!
    https://youtu.be/J2YBAx5w8z4?si=jK6RSaiohJw9ngTr
    AIAX
    AIAX --- ---
    Mně se teď děje to, že jsem ke konci až úplně nechutně OP. Vlastně jsem byl podezřele silný už na Trosecku, a to jsem nedělal žádný tréninkový grind s Kocourem ani nikým jiným. Třeba Žižku jsem zmlátil na tři seky (ale možná je tak schválně nastavený, co já vím), a i teď na konci porážím "legendární" bojovníky jako Čert nebo Erik s prstem v nose.

Zvlášť na Erika jsem se hrozně připravoval, předem jsem si přečetl, že to je nejtěžší souboj ve hře, že Erik všechno odrazí, strašně silně bije atd. A já k němu přišel, udělal třikrát sek-sek-sek a spustila se cutscéna. A Suchého Čerta jsem u Malešova sejmul, a to necekám, na jeden jediný sek.

Ano, schopnost Meče mám na 28, Válečnictví taky na 28 a používám jednoruční meč sv. Antonína, který má dmg 165. Ale že by až tak? Jsem sám, komu to přijde divné?
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ERRTU: Anchievement "Transvestita".
    AIAX
    AIAX --- ---
    ZOIDBERG: Já mám pět a půl roku starý Radeon a jede to jako po másle.

Jinak já jedu na všechny achievementy, zatím mám 140 hodin, konečné číslo se zastaví asi na 150.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JULIAN: wow hlavou mi prokmitla predstava toho social-shitstormu kdyby se ukazalo ze si jindra muze oblect halenku, cepec a sukni :D
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GANDHI: Český tzv. varkoč alias vafnrok. Ve čtvrtek jsem KCD2 dohrál, hezkých 120 hodin, ale bez důsledného vyžíraní vedlejších questů.Ty si ještě dojedu. Spadlo mi to 3x, daň za to, že mám grafiku od AMD, asi.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JULIAN: nn, surcoat je takova ta tunika co se nosi pres brneni, treba jako soucast uniformy, nicmene netusim jak to funguje v KCD
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Aha sem to pochopil jako ze si to mam oblict na ten haste... dikec
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    to bude zensky obleceni.
    DIOM
    DIOM --- ---
    CHRMLE: to nejde ..je to jen item na prodej
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Hellou, prosim jak presne se oblika surcoat? Dokonce jsem Henryho svliknul, ale neni mozny to oblect jako jakekoliv jine obleceni... nechapu co se po mne chce :)

CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    ZOIDBERG: jak rikas, prave jsem to zvladl a nasledna scena me uprimne rozesmala :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    AIAX: jo, me spis bavi ta forma, i vyslovnosti, nez ze bych to prirovnaval k necemu z reality (ale francouzi/frankofonni belgicani to btw delaj casto presne takhle)
    AIAX
    AIAX --- ---
    DOUPLE: Já nevim, já celkem projezdil svět, mluvil s hromadou lidí ze všech koutů, co uměli jen lámaně anglicky, a tohle jsem nezažil. Třeba Mexičan nemluvil napůl anglicky a napůl španělsky, to samé Brazilec nebo Rus nebo Iráčan. Všichni mluvili sice blbě, ale výhradně anglicky.

A já samozřejmě taky nikdy neřekl: "Když jsem chodil na vejšku, there was a sexy kost, tak jsem ji pozval na rande, we had great dinner, smoke a joint, then went dancing no pak jsme si to na koleji rozdali." Takhle prostě v cizině nikdo nemluví.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    kombo nemciny a anglictiny je fakt hutny :)

ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    CHRMLE: Jo, to jsou ty naskriptovaný věci, co nesnáším. Drž se mu chvíli za prdelí, na pár pokusů to zvládneš.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    JULIAN: tak sem asi pomalej, pac dycky dostanu game over... okej, dik... ja si rikal jestli nahodou to tam neni vymysleny
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CHRMLE: je to scriptovany, musis dostatecne dlouho jet za typkem na koni nez se pusti CS. gameplaiove tam nejaky ozirani bude az v dalsim questu
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Nekdo, kdo uz je trochu dal? Mam mensi zasek.

Chystame se na Lorenz a chudak Bohuta je nervni a zduraznuje, ze strizlivej chudak nemluvil latinsky ani nepamatuje.
    Logicky za nim vidim dzban a chalku, toz to vezmu a pokecam s nim, ale nic z toho.

A pak se vyjednavani nepovede a italove odjedou. Ja s Peblsem je nejsme schopny dohonit.
    Navic ani nejsem lucistnik, tak nemam sanci je sejmout z kone.

To neni cesta jak Bohutu ozrat aby mluvil latinsky poradne? Nebo je to skriptovany?
    Nejakej way around?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak jsem to konečně taky koupila a stahuju, i když na hraní teď úplně nemám čas, protože docela intenzivně hraju dlouhodobě něco jiného. Ale asi si ho nějak najdu, těším se :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam