• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JULIAN: nn, surcoat je takova ta tunika co se nosi pres brneni, treba jako soucast uniformy, nicmene netusim jak to funguje v KCD
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Aha sem to pochopil jako ze si to mam oblict na ten haste... dikec
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    to bude zensky obleceni.
    DIOM
    DIOM --- ---
    CHRMLE: to nejde ..je to jen item na prodej
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Hellou, prosim jak presne se oblika surcoat? Dokonce jsem Henryho svliknul, ale neni mozny to oblect jako jakekoliv jine obleceni... nechapu co se po mne chce :)

CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    ZOIDBERG: jak rikas, prave jsem to zvladl a nasledna scena me uprimne rozesmala :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    AIAX: jo, me spis bavi ta forma, i vyslovnosti, nez ze bych to prirovnaval k necemu z reality (ale francouzi/frankofonni belgicani to btw delaj casto presne takhle)
    AIAX
    AIAX --- ---
    DOUPLE: Já nevim, já celkem projezdil svět, mluvil s hromadou lidí ze všech koutů, co uměli jen lámaně anglicky, a tohle jsem nezažil. Třeba Mexičan nemluvil napůl anglicky a napůl španělsky, to samé Brazilec nebo Rus nebo Iráčan. Všichni mluvili sice blbě, ale výhradně anglicky.

A já samozřejmě taky nikdy neřekl: "Když jsem chodil na vejšku, there was a sexy kost, tak jsem ji pozval na rande, we had great dinner, smoke a joint, then went dancing no pak jsme si to na koleji rozdali." Takhle prostě v cizině nikdo nemluví.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    kombo nemciny a anglictiny je fakt hutny :)

ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    CHRMLE: Jo, to jsou ty naskriptovaný věci, co nesnáším. Drž se mu chvíli za prdelí, na pár pokusů to zvládneš.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    JULIAN: tak sem asi pomalej, pac dycky dostanu game over... okej, dik... ja si rikal jestli nahodou to tam neni vymysleny
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CHRMLE: je to scriptovany, musis dostatecne dlouho jet za typkem na koni nez se pusti CS. gameplaiove tam nejaky ozirani bude az v dalsim questu
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Nekdo, kdo uz je trochu dal? Mam mensi zasek.

Chystame se na Lorenz a chudak Bohuta je nervni a zduraznuje, ze strizlivej chudak nemluvil latinsky ani nepamatuje.
    Logicky za nim vidim dzban a chalku, toz to vezmu a pokecam s nim, ale nic z toho.

A pak se vyjednavani nepovede a italove odjedou. Ja s Peblsem je nejsme schopny dohonit.
    Navic ani nejsem lucistnik, tak nemam sanci je sejmout z kone.

To neni cesta jak Bohutu ozrat aby mluvil latinsky poradne? Nebo je to skriptovany?
    Nejakej way around?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak jsem to konečně taky koupila a stahuju, i když na hraní teď úplně nemám čas, protože docela intenzivně hraju dlouhodobě něco jiného. Ale asi si ho nějak najdu, těším se :o)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    AIAX: To by mi nevadilo, to je soucasti pravidel. V tohle chvili mi to ale prijde jen neprehledne.
    AIAX
    AIAX --- ---
    REDSNAKE: Ta to radši Hardcore ani nezkoušej, až vyjde, tam se na mapě nevidíš vůbec.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    REDSNAKE: Souhlas mini mapa okoli by se hodila
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ten kompas je obecně naprd. Já na to prostě nevidim. Možná to souvisí s mým setupem že hraju z gauče na TV, ale kolikrát musím otevírat mapu abych se vůbec zorientoval kam směřuje moje postavička a kterým směrem jdu.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ROISIN: Jo už chápu.
    ROISIN
    ROISIN --- ---
    AIAX: Jde, ale to mi nepomůže najít ulovenou zvěř.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam