• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    je někde nějaké pěkné místo, kde má člověk, postel, truhlu a alchemy bench? kovárna by byla už jen bonus :) myslím pak 'později' :)
    BAT
    BAT --- ---
    BUCKOWSKI: Jeste bych dodal, ze clovek nemusi mit pustenej (ani nainstalovanej) zadnej podelanej "launcher" jako je treba prave ten Steam.
    A jeste to, ze diky absenci DRM ty hry v drtive vetsine neni zadny problem poustet v temer jakemkoliv sandboxu.

ERRTU: Podpora modu je bez DRM typicky prinejmensim stejna, nebo primo lepsi.
    Co se tyka modu na bazi upravy dat, tak jsem jeste nevidel hru, ktera by mela na Steamu jina data nez na GoG (coz da rozum, protoze pro nejaky rozdil neni zadny duvod).
    Pokud se jedna o mody upravujici binarku hry, nebo nejake runtime injectory, tak absence DRM muze znamenat i rozdil mezi tim jestli to je vubec mozne nebo ne.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    ERRTU: tak to není off topic, ale srovnání platforem, ja jako PSkař o tom moc nevím.

A podpora modů je stejná u obojího?
    AIAX
    AIAX --- ---
    ERRTU: Já kupuju z GOGu docela dost, ale hlavně protože můžu klidně refundovat po odehrání pěti, deseti hodin nebo i víc, čehož jsem už párkrát využil.

Pokud jde o ten argument o pronájmu, to mi spíš přijde jako taková teorie. Jasněže Steam může zkrachovat, ale a) to se prakticky určitě nestane, dokud je Gaben naživu a b) určitě by se pak vyrojily hromady řešení, jak si ty hry stáhnout nebo archivovat.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BUCKOWSKI: gog mi umozni stahnout si non-drm offline instalacku. steam nikoliv. tam si technicky pronajimas pravo tu hru hrat. ja jsem stara konzerva a co nemam na disku to neni a az nam donald zakaze internety do statu protoze jsme mu neposlali vajicka tak skoncim v praci a budu se zivit rozesilanim dvdcek s hrama za kredit do mobilu jak to bylo pred triceti lety :D
    a obecne radeji dam provizi za nakup polskymu cd projektu nez steamu. ale zas takova konzerva ze bych si to koupil primo na fyzickym nosici, to zas nejsem, ta doba kdy jsem mel jednu knihovnu na knihy a druhou na cdcka je uz davno pryc, uz mam moc knizek :)
    sorac za ot, domlel jsem.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    ERRTU: je nějaký zásadní důvod, proč GOG a ne Steam nebo placka?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak konecne...
    Kingdom Come: Deliverance II is coming to GOG on March 28th.
    kde bych ted sehnal rychle adventni kalendar? :)
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    BUCKOWSKI: Potvrdili to i tvůrci, v angličtině se jmenují George a Michael..
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    REDSNAKE: když už hnízdo neuteče, tak ho prostě nenajdu ve vysoké trávě :), většinou si ho najdu
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MILOSHIT: Michal a David - to IMHO není úplně náhoda > i kvalita je podobná
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BUCKOWSKI: Tak to fakt asi jedine ten update jak rikas. Ono stejnym problemem trpi i sestrelena ptaci hnizda takze…snad to opravi
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    REDSNAKE: Mám PS5, takže klobásy ani banány mě nezachrání. Musím počkat na oficiální update. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BUCKOWSKI: Na to maso je prej dobrej mod kterej vsechno psi zradlo zmeni na nekutalejici se klobasy ci co. A prepinani zbrani je pomaly, tez se to da omodovat nebo se smirit s tim, he to je jeden vystrel na netusiciho nepritele a prepnuti na zbran na blizko
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Trochu jsem to čekal - věděl jsem, že tu placku nemám do PS5 vůbec strkat. Spát chodím v průměru ve 2 ráno....

Co mě zatím baví - nemá cenu vypisovat, toho je moc...

Co mě aktuálně sere....

- krmení psa sušeným masem a kutálení toho pytlíku....
    - prohazování zbraní / rychlé vytasení zbraně - nějak mi prostě nedaří to udělat rychle a kolikrát sem už chcípnul, protože prostě pobíhám jak debil s lukem nebo beze zbraně a ne a ne vytáhnout tu blbou sekeru
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    DEVIL: možná by to šlo zachránit, viz třeba https://www.reddit.com/r/kingdomcome/comments/1imta5d/comment/mcg0v29/?

Jinak tady je nějakej kutnohorskej sejf:

Start of Kuttenburg Save with perk respec potions (All versions of the game) at Kingdom Come: Deliverance II Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance2/mods/516
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    prave se mi smazaly vsechny save files po nakym updatu. ze steamu uz vytahuju jen savefiles z uplnyho zacatku co se tam zapsal. sem zhrzen.
    nenasharoval by nekdo nakej save file nekde uz z kuttenbergu pls?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MORDINO:

Vy jste se zase kochal co pane doktore
    https://www.youtube.com/watch?v=az1kcmmYDt0
    MORDINO
    MORDINO --- ---
    Za jak dlouho jste dohráli KCD1? Já mám aktuálně 176h+ přijde mi že jsem tak lehce za půlkou max. 2/3 :-D
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ...Tohle naprosto přináší opravdovost a cringe efekt veškerých standup/slam comedy shows, jichž jsem byl v životě svědkem :D achjo.

Henry, hrdina Henry – Oslavná píseň Michala a Davida | Kingdom Come: Deliverance II [CZ dabing]
    https://www.youtube.com/watch?v=c8sENvXE464
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MATHEZ: zajdi si na nexus a serad si to podle endorsment nebo downloads a prober se tim.. ja mam uz tak 20-30 modu nainstalovanejch a grafika napr. se u mehodne posunula vpred, ze casto ani nejsem schopnej se venovat ukoly a jen si prohlizim interiery a exteriery, dele, nez bych chtel.. nejsem doma, ale pak muzu kdyztak nejake doporucit.. za me zatim dobry hoavne texture mody a lighting mody a jeden konkretni na vegetacii.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam