• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BUCKOWSKI: Tak to fakt asi jedine ten update jak rikas. Ono stejnym problemem trpi i sestrelena ptaci hnizda takze…snad to opravi
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    REDSNAKE: Mám PS5, takže klobásy ani banány mě nezachrání. Musím počkat na oficiální update. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BUCKOWSKI: Na to maso je prej dobrej mod kterej vsechno psi zradlo zmeni na nekutalejici se klobasy ci co. A prepinani zbrani je pomaly, tez se to da omodovat nebo se smirit s tim, he to je jeden vystrel na netusiciho nepritele a prepnuti na zbran na blizko
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Trochu jsem to čekal - věděl jsem, že tu placku nemám do PS5 vůbec strkat. Spát chodím v průměru ve 2 ráno....

Co mě zatím baví - nemá cenu vypisovat, toho je moc...

Co mě aktuálně sere....

- krmení psa sušeným masem a kutálení toho pytlíku....
    - prohazování zbraní / rychlé vytasení zbraně - nějak mi prostě nedaří to udělat rychle a kolikrát sem už chcípnul, protože prostě pobíhám jak debil s lukem nebo beze zbraně a ne a ne vytáhnout tu blbou sekeru
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    DEVIL: možná by to šlo zachránit, viz třeba https://www.reddit.com/r/kingdomcome/comments/1imta5d/comment/mcg0v29/?

Jinak tady je nějakej kutnohorskej sejf:

Start of Kuttenburg Save with perk respec potions (All versions of the game) at Kingdom Come: Deliverance II Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance2/mods/516
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    prave se mi smazaly vsechny save files po nakym updatu. ze steamu uz vytahuju jen savefiles z uplnyho zacatku co se tam zapsal. sem zhrzen.
    nenasharoval by nekdo nakej save file nekde uz z kuttenbergu pls?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MORDINO:

Vy jste se zase kochal co pane doktore
    https://www.youtube.com/watch?v=az1kcmmYDt0
    MORDINO
    MORDINO --- ---
    Za jak dlouho jste dohráli KCD1? Já mám aktuálně 176h+ přijde mi že jsem tak lehce za půlkou max. 2/3 :-D
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ...Tohle naprosto přináší opravdovost a cringe efekt veškerých standup/slam comedy shows, jichž jsem byl v životě svědkem :D achjo.

Henry, hrdina Henry – Oslavná píseň Michala a Davida | Kingdom Come: Deliverance II [CZ dabing]
    https://www.youtube.com/watch?v=c8sENvXE464
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MATHEZ: zajdi si na nexus a serad si to podle endorsment nebo downloads a prober se tim.. ja mam uz tak 20-30 modu nainstalovanejch a grafika napr. se u mehodne posunula vpred, ze casto ani nejsem schopnej se venovat ukoly a jen si prohlizim interiery a exteriery, dele, nez bych chtel.. nejsem doma, ale pak muzu kdyztak nejake doporucit.. za me zatim dobry hoavne texture mody a lighting mody a jeden konkretni na vegetacii.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    mame tu nejaky moddery? nebo jsou v nejakym modding auditku?
    tipy na zdroje informaci, co nainstalovat, s cim si hrat?
    AIAX
    AIAX --- ---
    HUGH_BOYLAN: :D :D

Tady je vidět, jak úžasná KCD je, když dokáže oslovit všechny věkové kategorie, od padesátiletých dědků jako já po třináctileté kluky jako Hugh Boylan :D
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    AIAX: To jsme hráli každý jiné RDR2. Nic tebou zmíněného se mi tam nedělo.

A vůbec, tvoje názory na hry mi obecně připadají retardované, takže jsou mi jedno.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Druhou možností je hodít peníze do kasičky na odpustky, které jsou u některých kostelů. Ale pokud jsi OPRAVDU zlobil, stojí to balík. Jinak je trochu matoucí, že zřejmě hřešíš i sebeobranou před loupežníky, eventuelně jejich lovem, jelikož nejsou bráni jsako nepřátelé, ale jako civilisti.
    MILOSHIT: Prostě s nima promluv, měl jsem to jako nabídku v rozhovoru pokaždé
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ....Nevíte někdo jak podniknout Kajícnou pouť s jakýmkoliv farářem? údajně by ve hře mělo něco takovýho být, ale nenašel jsem. Ta reputace mrvící mi úkoly mě už fakt nebaví a na složení odpustku 12 000 nemám :D

Video je z úkolu kdy jsem zachránil mlynáře Vaňka před lapky a místo odměny následovala klasická slova, "co tu chceš ty šmejde" :D Takže přišla pomsta.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    ZOIDBERG: Taky mi přišlo, že v KCD1 byl mnohem víc cítit rozdíl mezi koňmi, když jsem se v jedné chvíli konečně rozloučil s Šedivkou a nasedl na Hatátitlu nebo co to bylo, tak to bylo jak přelézt z Fabie do Formule.

Podobně i koňská výstroj - ve dvojce jsem se třeba vůbec nezajímal o to, jaké mám otěže, ostruhy, podkovy atd., ani nevím proč.

A ano, super Šedivka bere motivaci poohlížet se po jiných koních a ten systém trysku, kdy člověk musí furt mačkat Shift mě taky moc nevyhovoval. A taky je prokletím ten perk, kdy se ze stoje rozjedeš dvojitým zmáčknutím Shiftu a fičíš deset sekund jako vítr, protože tě to pak furt láká neustále zastavovat a rozjíždět se, protože je to prostě rychlejší.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Jízda na koni podle mě rozhodně měla být těžší, to by se alespoň zvýraznily silné a slabé stránky jednotlivých ořů. Žádné projíždění křoví a lesem tryskem, tvrdé pády a přejíždění a podupání nepřítel koněm… to by bylo. Uvítal bych taky pestřejší a dražší nabídku koní, Superšedivka to degraduje. A alespoň by bylo kam cpát peníze. Jinak mě mrzí, že se nedají nepřátelům usekávat končetiny a hlavy, eventuálně po zvláště podařeném seku je půlit. Ale chápu, že to asi nedovoluje použitý model postav.
    AIAX
    AIAX --- ---
    HUGH_BOYLAN: Nevim, mně přijde oproti RDR2 ježdění přinejmenším praktičtější v tom, že když v KCD najedu na malý kamínek na cestě nebo se malinko otřu o strom nebo chodce, můj kůň neudělá brutální salto mortále a já neodletím dvacet metrů daleko.

RDR2 je za mě v některých věcech učebnicová ukázka toho, jak to vypadá, když se to přežene s realismem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam