• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    ALESH
    ALESH --- ---
    GANDHI: sorry ze reakci po 6 letech, ale ja ted hraju jednicku (poprve) a soucasne muj bratr na jednicce i dvojce delal. Jednou z informaci co mi rekl, ze zvirata na stealth kaslou, muzes lovit klidne v platove zbroji a je to jedno. Je tam proste napevno nastavena vzdalenost, kde se zacnou plasit. A to btw plati i pro dvojku.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    sem byl chudej tak sem sel krast katakombama zbrojire a ukrad fakt hafo. vratil se k bedne, nahazel to tam a ze jako jedu pryc a buzeranti strazny me hned oznacili a ted se prej mam vykoupit castkou 211567!!! to je v pici. kdyz tomu dam tak tejden mimo tak na me zapomenou?
    WERT
    WERT --- ---
    Jak moc velkej pruser je to ze me ocejchovali?

Jsem tak nejak zmlátil jednoho straznyho v Troskovicich a pak jsem všem ukradený všechny hadry a zbraně:)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Oj oj, jsem si totalne nabehl s
    main quest/infiltrate the city council
    , netusil jsem ze to bude az tak casove omezeny. Tedka hledam slozite nejakej save v case zpatky, kde to stihnu za nejkratsi moznej cas...
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    z tohodle komentare si beru to ze dalsi dilek bude tohle :)
    Battle of Grunwald - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Grunwald

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Ale taky se tedy přidám s létáním, když už na to přišlo.

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MILOSHIT: Co to je za rozlišení a detaily? Tu hru skoro nepoznávám! :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MILOSHIT: ja uz si taky zalital, naky mody mam, ale ne na tohle)

20250305113403-1
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    bez módů na pc mám létajícího Herynka :)

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CHRMLE: Ono i to převlékání. Čekal bych nějakou krátkou cutscénu jako při umývání a případné poznámky od NPC (podobné, jako když nemáš na sobě oblečení), když se nepřevlékáš někde v soukromí. Plus souhlas, prostě mít klidně víc slotů na každou příležitost - boj, plížení / kradení, společnost, lov, práce.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Kingdom Come 2 slaví tři miliardy v tržbách a dva miliony prodejů - CzechCrunch
    https://cc.cz/pres-tri-miliardy-korun-pro-kingdom-come-2-warhorse-za-par-dni-prekonali-historicke-trzby-prvniho-dilu/
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    MYKEZ: ja uz jsem u minule hry doufal, ze budu mit nekde u postele s truhlou pannu, na kterou tu vystroj budu moct presunout. Kor kdyz vim ze se chysta special mise, ale hlavne u sebe porad nosit tri sety armoru je takovy divny.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    VLAKODLAK: Doufám, že jen do patche, kterej má vyjít za tejden :D tohle je dost otravný, no.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Kua, kolikrát si ještě budu muset po nějakém svlíkacím questu znova nastavovat svůj hlavní slot na oblečení?
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Tak koukam Angry review 10/10 a tohle videjko je moc pekne :)

I Made Trosky Castle - (from Kingdom Come Deliverance II)
    https://www.youtube.com/watch?v=66_YPg01ZWA
    DIOM
    DIOM --- ---
    VLAKODLAK: Suchdol a nebo Čertovka
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    je někde nějaké pěkné místo, kde má člověk, postel, truhlu a alchemy bench? kovárna by byla už jen bonus :) myslím pak 'později' :)
    BAT
    BAT --- ---
    BUCKOWSKI: Jeste bych dodal, ze clovek nemusi mit pustenej (ani nainstalovanej) zadnej podelanej "launcher" jako je treba prave ten Steam.
    A jeste to, ze diky absenci DRM ty hry v drtive vetsine neni zadny problem poustet v temer jakemkoliv sandboxu.

ERRTU: Podpora modu je bez DRM typicky prinejmensim stejna, nebo primo lepsi.
    Co se tyka modu na bazi upravy dat, tak jsem jeste nevidel hru, ktera by mela na Steamu jina data nez na GoG (coz da rozum, protoze pro nejaky rozdil neni zadny duvod).
    Pokud se jedna o mody upravujici binarku hry, nebo nejake runtime injectory, tak absence DRM muze znamenat i rozdil mezi tim jestli to je vubec mozne nebo ne.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    ERRTU: tak to není off topic, ale srovnání platforem, ja jako PSkař o tom moc nevím.

A podpora modů je stejná u obojího?
    AIAX
    AIAX --- ---
    ERRTU: Já kupuju z GOGu docela dost, ale hlavně protože můžu klidně refundovat po odehrání pěti, deseti hodin nebo i víc, čehož jsem už párkrát využil.

Pokud jde o ten argument o pronájmu, to mi spíš přijde jako taková teorie. Jasněže Steam může zkrachovat, ale a) to se prakticky určitě nestane, dokud je Gaben naživu a b) určitě by se pak vyrojily hromady řešení, jak si ty hry stáhnout nebo archivovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam