• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    TAPINA: Mě to sralo tak, že jsem šedivku při první příležitosti vyměnil za Herynka .)
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    WERT: co se příběhu týče, daj ti to celkem sežrat. I to, jakým způsobem jsi prošel hru :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    VLAKODLAK: kovářská zástěra ještě přidá +3 a tuším kožený rukavice +2
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    AIAX: craftmanship na 25ce a perk samozřejmě mám... takže musím dávat větší pozor při mini-game, díky.
    AIAX
    AIAX --- ---
    VLAKODLAK: Musíš mít Martinův perk a podle mé zkušenosti i relativně vysoký Craftmanship (nebo jak se to jmenuje v češtině). Protože když ho máš nízký, tak nesmíš dělat skoro žádné chyby, což je dost těžké. S vysokým Craftmanshipem to můžeš klidně mlátit bez ladu a skladu a dostaneš M vždycky.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    hmm, proč kovu jen kvalitu 3 a ne M kvalitu? dřív už jsem Mka dělal... něco dělám špatně v té kovací mini-game?
    čekal jsem, že můj nový duelling longsword bude Mko a ono nic...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Konečně mám Zlatou Šedivku, už mi ji lidi přestali pomlouvat. To mě na tom sralo nejvíc :D
    WERT
    WERT --- ---
    DEVIL: mam stejnej problem ale uz me ocejchovali :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DEVIL: no jo, stredoveka kriminalistika byla evidentne na urovni:p
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Aha, takže už nemusím běhat nahatej s lukem po lese.
    ALESH
    ALESH --- ---
    GANDHI: sorry ze reakci po 6 letech, ale ja ted hraju jednicku (poprve) a soucasne muj bratr na jednicce i dvojce delal. Jednou z informaci co mi rekl, ze zvirata na stealth kaslou, muzes lovit klidne v platove zbroji a je to jedno. Je tam proste napevno nastavena vzdalenost, kde se zacnou plasit. A to btw plati i pro dvojku.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    sem byl chudej tak sem sel krast katakombama zbrojire a ukrad fakt hafo. vratil se k bedne, nahazel to tam a ze jako jedu pryc a buzeranti strazny me hned oznacili a ted se prej mam vykoupit castkou 211567!!! to je v pici. kdyz tomu dam tak tejden mimo tak na me zapomenou?
    WERT
    WERT --- ---
    Jak moc velkej pruser je to ze me ocejchovali?

Jsem tak nejak zmlátil jednoho straznyho v Troskovicich a pak jsem všem ukradený všechny hadry a zbraně:)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Oj oj, jsem si totalne nabehl s
    main quest/infiltrate the city council
    , netusil jsem ze to bude az tak casove omezeny. Tedka hledam slozite nejakej save v case zpatky, kde to stihnu za nejkratsi moznej cas...
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    z tohodle komentare si beru to ze dalsi dilek bude tohle :)
    Battle of Grunwald - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Grunwald

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Ale taky se tedy přidám s létáním, když už na to přišlo.

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MILOSHIT: Co to je za rozlišení a detaily? Tu hru skoro nepoznávám! :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MILOSHIT: ja uz si taky zalital, naky mody mam, ale ne na tohle)

20250305113403-1
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    bez módů na pc mám létajícího Herynka :)

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CHRMLE: Ono i to převlékání. Čekal bych nějakou krátkou cutscénu jako při umývání a případné poznámky od NPC (podobné, jako když nemáš na sobě oblečení), když se nepřevlékáš někde v soukromí. Plus souhlas, prostě mít klidně víc slotů na každou příležitost - boj, plížení / kradení, společnost, lov, práce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam