• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MYKEZ: jenom tohle je na hodinu čtení a pak:

(Plus hundreds of other fixes and improvements not mentioned in detail)
    VLAKODLAK: Čára od palce a od hlavně. Průsečík na cíl

ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    VLAKODLAK: Na YT jsem viděl pokusy a zjistil, že s hákovnicí se netrefíš ani do spícího nepřítele z bezprostřední blízkosti.Ani když mu ji přiložíš k hlavě :-)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    přišel někdo na to, ja mířit s bambitkama? netrefim ani dveře od stodoly :) luky kuše úplně v pohodě
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    LOJZEE: Já si ten perk Objevitel vůbec nedával, zkazilo by mi to hru.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    GURBON: jo - tuhle azbuku jsem našel... což se mi právě moc nelíbí - docela jsem čekal, že nějaká fanpage bude i v češtine... no neva...
    udělám si screeny a uložim do alba
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: ja to mam stejne bohuzel, Trosecko jsem si nadsenej uzival, ale jak se predemnou (s perkem) objevila cela mapa kutnohorska, tak se mi uplne prestalo chtit to vsechno recyklovat a vratim se k tomu asi pozdeji.. jak rikas pribeh a questovani jsou takovej prumer, kdezto setting a vizual je tezkej nadprumer, rikal jsem si, ze by tomu slusel nejakej vic sandbox koncept, ale jako urcite na to nechci plivat, je to super, ale klidne by mi stacila pulka
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    AIAX: Respektuju, že pokud vás hodně baví příběh, druhá půlka je asi fajn, ale pro mě je příběh a forma questování vlastně nejslabší část celé hry, která už ji pak nedokáže udělat zábavnou, když vám hned zkraje druhé půlky dojdou věci na levelování, craftění a objevování. Formulka "běž tam, ukradni tohle" a po cestě se zastav ve vesnici, abyste bez zapocení zmasakrovali tři chuligány v pěstním souboji, člověka po tolika hodinách omrzí.

První půlku jsem dohrál (skoro) třikrát. Druhou jakž takž jednou.
    AIAX
    AIAX --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: Ve druhé půlce jsou nejlepší questy - vyšetřování sériových vražd, naháněčka s tajemným rytířem v opuštěném dole, vylomeniny s havíři, celé dění s Menhardem a pak turnajem, pomoc Bětce s otevíráním bordelu, Hromový kámen. A prakticky všechny hlavní questy jsou úplně top ve srovnání s Troseckem. V první mapě je hezčí příroda, ale druhá mapa je větší, hustší obsahem (celá severní půlka první mapy je skoro prázdná) a je tam mnohem více top postav a questů jsou většinou lepší.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    interaktivni mapa pro oba regiony s moznosti pridavat poznamky k ruznym lokalitam

Kingdom Come Deliverance 2 Interactive Map | GameTrek
    https://gmtreks.com/kingdom-come2
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    Za mě první půlka 9.5/10, druhá půlka 6/10.
    Bohužel druhá půlka už nemá nic moc novýho co nabídnout, kromě Kuttenbergu.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    kus rozboru zizkovy zbroje, kluk velmi dobre vysvetluje drobnou chybu v designu

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/kingdomcome/comments/1ja89k8/kcd2_our_friend_chris_is_a_swordsmith_at_w%C4%93t%C4%81_and/
    GURBON
    GURBON --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    nemáte někdo link na web, kde by byly přehledně napsaný recepty na alchymii v čj?

V angličtině jsem našel, ale to je úplně za trest.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já jsem to s nima řešila taky někde venku na nádvoří.
    DATEL
    DATEL --- ---
    WERT: Běž zabtím velitelem stráže a ne za starým Semínem. Mě seděl na lavičce venku u stromu myslím
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    TAPINA: ja vyvrazdil akorat cirkatory, nemeli sikanovat Lucase; neni lepsi misto na leveling kapsářství nez nocleharna na půdě :)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    TAPINA: švih :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    WERT: Mrtvý postavy ožívaly už v jedničce, kdo ani jednou nevyvraždil sázavský klášter, ať hodí kamenem :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam