• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    LEDOFREDO: Myslím že "potulný rytíř".

AIAX: Jj ale to už jsem nevymejšlel, ani "kladenský rytíř" vlastně není doslova podle mě. Měl jsem nápad pojmenovat účes "Jarda", ale designeři to ještě vylepšili:]
    AIAX
    AIAX --- ---
    NOOLY: Super easter egg. A teď čtu, že Kladno bylo tenkrát opravdu v majetku rytířského rodu Kladenských z Kladna. To je čím dál lepší.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    NOOLY: Btw jaky byl původní návrh názvu pro ten sestřih, jestli nějaký puvodni byl, pred tímto tvým navrhem?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    NOOLY: Zasloužená sebepochvala, díky za to :))
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    AVATAREK: Nn vedu zvuk, takže Káru jsem tam dal přímo a Jágra jsem přemluvil designery, protože jsem správnej (ex)Kladeňák.
    NOOLY: Nedávno na redditu měl jeden quest designer z WH AMA. Nebyl jsi to taky ty? 😅
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    LEDOFREDO: Já to nevydržím, musím se přiznat a strhnout na sebe chválu. Rytíře i Káru jsem tam dal já:]
    DIOM: Já uvařil toho koně co se chtěl proběhnout 😅
    AIAX
    AIAX --- ---
    LEDOFREDO: Ne! Fakt? Hahaha.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    lmao

LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Projizdim sestřihy u bradyre a najednou ten jágr, kouknu na název .. Kladenský rytíř :))))))))
    DIOM
    DIOM --- ---
    MATHEZ: aha.. já sežral psa a přitom jsem si měl udělat vývar z boty :D
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    skvelej postreh se kterym se neda nesouhlasit; melo by to byt implementovane jako alchemy/speech check behem oblehani

So in the final moments of the game, when you are stuck in a besieged castle and starving, you are tasked with finding something to eat. I thought I was clever because I remembered that there was a bunch of nettles growing by the outer gate, so I picked like 200 of them thinking "nice, we can make soup with these" and then the game told me to fuck off, you gotta make shoe soup... this is the most egregious sin this game have commited in the 140 hours I have played it
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Stahování patche je opravdu nekonečné.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    VLAKODLAK: Nekde jsem zahledl 57GB.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    jak je kua velkej ten patch? se celej večer nehnu kvůli downloadu :(
    AIAX
    AIAX --- ---
    CHRMLE: Mně trval kompletní průchod 150 hodin. Je to hrozně dlouhá hra, jasně že vyhoříš. Elden Ring je špičková hra, ale tam jsem vyhořel v půlce. To samé Zaklínač 3 nebo BG3. Jak je něco, řekněme, přes 60 hodin, tak tě to nakonec unaví, hlavně když to mastíš týden v kuse šestnáct hodin denně.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ten Jindra vypadá, že se mu ty zvěrstva snad i líbí :D

TAPINA
    TAPINA --- ---
    Když mám většinu času na PC zapnutý externí crosshair, tak budu v pohodě? :o) (mám ho na automatické spouštění a nechce se mi vypínat, nepřekáží mi a při střílení z kuše se taky docela hodí)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam