• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: Člověče, já si ani nepamatuju, že tam něco takovýho bylo. Buď to bylo tak krátký, že jsem to prošla a neřešila, nebo se to přeskočit dalo, každopádně...to nehraj, když tě všechno sere už dopředu, ne?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    BAT
    BAT --- ---
    Jezisismarjaaa, kdo psal ty tutorial dialogy? :-D
    ...vysvetlovani jak funguje combat formou "dialogu", pak nasledny sezeni u ohne a nastavovani flagu z predchozi hry typu "porazil/neporazil Hanse" a "spal/nespal s Terezou" - to je obcas takova hruza, ze bych byl mnohem radsi kdyby me hra nechala naklikat nejaky checkboxy.

Da se to nejak preskocit? ...ale pokud ano, tak hadam ze to pak pouzije nejaky defaultni volby, coz muze a nemusi vadit...
    Ja mam fakt obavu, ze jeste trochu a tenhle cringe mi hru predem znechuti, nebo proste pokazi zazitek.
    Jak dlouhy je vubec ten "tutorial" (nebo uvod)?
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: Aha! Tak jsem to je kdo je idiot.
    Chtelo to zascrolovat dolu v options, coz z nejakyho duvodu na prvni pokus nefungovalo...
    Ufff, to me fakt vydesilo :)
    BAT
    BAT --- ---
    Tak uz je stazeno a jsem velmi nasranej.

Vsechno je rozmazany jak prase - vsude DOF a v options neni moznost to vypnout??? WTF?
    A moznosti AA jsou jen SMAA1/1tx/2tx ??????? Ani DLAA neni???
    No to se pak clovek nemuze divit, ze to vypada jak kdyz to koza vyblila!
    Ze se hra odehrava ve stredoveku snad neznamena, ze musi pouzivat i stredoveky technologie.
    To je normalni, nebo je to jen u me nejak rozbity?

Takhle je to nehratelny, neda se na to koukat, uz po tech par minutach intra me z toho boli oci.
    Da se to nejak resit? Nejaky mody, tweaky, neco?
    BAT
    BAT --- ---
    Mel jsem backlog nekolika her jejichz update jsem porad odkladal, tak jsem jim ted konecne dal zelenou, a instalace KCD2 tak jeste visi ve fronte.
    Tak bych to cekani rad vyuzil nasavanim nejakych informaci...

Jak je na tom KCD2 z hlediska customizace GUI/HUDu?
    Pridali oficialni moznost jak vypnout tu idiotskou tecku uprostred obrazovky?
    Nebo se to musi zase resit modem? (pokud se to vubec da resit modem?)

A co "kompas" a ten otravny kralik indikator?
    Da se to v nastaveni vypnout? Nebo zase resit modem?

Totez health bar a spol. - lze nejak inteligentne nastavit, aby tam porad nezaclanely?
    (napr. pro jednicku jsem mel mod Stat bars auto-hide - budu muset zas neco takovyho vyrabet, nebo Warhorse dostali rozum a udelali to uz konecne nejak inteligentne?)
    BAT
    BAT --- ---
    AIAX: Vse je presne jak ma byt.
    My z lepsi spolecnosti, kteri kupujeme na GOGu, jsme radi, ze se to da drive pejzanum na Steam, kteri nam to poradne otestuji.
    A my, nase velicenstvo kral, si pak posmakneme na patricne odladene a opatchovane hre :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    This is the game the industry refuses to make
    https://www.youtube.com/watch?v=N-x7iZ9avI8

Super video. KCD je to, co nám herní průmysl odmítá dát. Je potřeba to říct nahlas - potřebujeme víc her, jako je Kingdom Come Deliverance 1 a 2. Hry, kde naše postava není vyvolený superhrdina, ale jenom vobyčejnej člověk, kterej si terpve musí všechno zasloužit. Hry, které nám dovolí dělat chyby a učit se, a zvolit si vlastní cestu (což je mimochodem smysl RPG). Autentické hry, které jsou určené pro dospělé, jasné publikum, a odmítají slevovat ze své vize ve snaze se zalíbit každému. A tak dál.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Kravataci
    RDR2 with sword
    Dungeon with no Dragons
    TOFI
    TOFI --- ---
    NAGASAWA: kazdopadne pokud tady je a cte to, tak se chci zeptat proc Viktorovi skace do reci, da mu otazku a pak mu do ni skoci a sam si odpovi !?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: O tom netuším
    TOFI
    TOFI --- ---
    NAGASAWA: a je tu i Modrak ?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: Zrovna podle několika starších epizod Modráka to vypadá tak, že Viktor na Nyxu už pár let mezi námi je.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Nový rozhovor s Viktorem.

Btw pokud tu je někdo z Warhorse, tak Viktorovi prosím vyřiďte, ať přestane hubnout, že o něho doma máme starost :D

Modrák & Friends Live - Design Kingdom Come: Deliverance II s Viktorem Bocanem
    https://www.youtube.com/watch?v=9ZrsH-Kigk4
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AAZAZEL: jo, to imho sedí, obourucní duelist jsem taky nedal na první pokus
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AIAX: myslim ze tam chteli hodit rovnou 1.2, stable debugovana s holicem apod.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Buďte rádi že tam nezůstalo to denuvo jak bylo původně v plánu ...
    AIAX
    AIAX --- ---
    ERRTU: Až po dvou měsících. Jednička vyšla na GOGu myslím po dvou týdnech.

Proč to zpoždění, když to stejně nakonec nemělo to Denuvo? Že by nechtěli ředit hráčstvo na Steamu a zbytečně si nesnižovat pozici v žebříčku nejhranějších her? Upřímně, kdyby to vyšlo na Steamu a na GOGu ve stejný den, taky bych si to radši koupil na GOGu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    hell yeeeah!!! timto prestavam vysirat s gogem :D

VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    BUCKOWSKI: až po ukončení hlavního příběhu jde překovat na M kvalitu, ale musí to být ten původní, takže nepřekovávat na 3jku - jak jsem tak vygooglil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam