• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BAT
    BAT --- ---
    Jsou k necemu nekdy takovy ty "Miscellaneous" veci?
    Napr.:
    Bag of Holy nails, Candle, Goose quills, Hair strand relic, Hare pelt, Horse hide, Nail fragment relic, Oak bark, Pomuk vicar's needle, ...

Ma smysl neco konkretniho skladovat, ze by to nekdo pozdeji chtel?
    Nebo je to vsechno jen harampadi na prodej?
    BAT
    BAT --- ---
    AAZAZEL: jeden je do pul tela, a druhej ma celkem pestrobarevny obleceni.
    Ale ze by s tema zapasama teda nesouviseli... zvlastni.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    AIAX: jo pockat...tak ja jsem ho potkal :D uz si vzpominam...nebyl on do pul pasu svleceny? Tak ty dva jsem zabil na zacatku hry jeste driv nez jsem vubec zacal nejake pestni zapasy. Jsem byl jeste slaby plus bez poradneho vybaveni, bal jsem se, ze me zabije jakykoliv lapka, tak jsem na nic necekal a rozsekal je mecem. Ani nestihli rict co chteji
    BAT
    BAT --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Nepovedlo, ale husty. IMO by to melo mit za nasledek okamzite vymaxovani Agility, anebo naopak jeji vynulovani, zalezi jak se na to clovek diva :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MATHEZ: public statement kde? neni mozny ze rikali jen "Denuvo nebude" a ty sis tam to "a nikdy byt nemelo" domyslel?
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    To si tak běžíte po louce, najednou krev na obrazovce a zajíc na hadry....taky se vám někomu povedlo ho zašlápnout?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jardu jsem nejdřív vykuchal na Trosecku...ale nějak se z toho vylízal a musel sem mu dát přes hubu na Kutnohorsku aby dali pokoj.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Na mě jednou z křoví vyběhli dva trhani, tak jsem je rozsekal a až pak, když jim prohledávám kapsy, vidím, že to nejsou jen obyčejní banditi, že mají jména - Jarda the Great a jeho manažer či co. Tak jsem pokrčil rameny, jakože sorry chlapci, že jsme se nikdy nepoznali, a pokračoval dál. Oba zůstali mrtví btw.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    JULIAN: afaik to je jejich public statement, insider info nemam (bohuzel).

BAT: je to random encounter, ja to za asi 180 hodin videl 2x, kazdej pruchod hrou jednou, zmlatil sem vsechny, snad vsude; teda goliath mi glitchnul, nechce se se mnou bavit abych mu mohl dat na drzku podruhy
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: Já jsem Jardu potkala jednou, dal mi přes hubu a od té doby jsem na něj zatím nenarazila, ale nemusí to nijak souviset :o)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    BAT: stejne jak CHOTOUCHOVAK
    zmlatil jsem mlynske, pak jsem zmlatil borce v zelejove a nakonec toho jakoze nejlepsiho co zije nekde na samote bo je teply a chce mit klid od lidi
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    BAT: Vyhrál jsem všechny tyhle rvačky a Jardu taky neznám.
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: AAZAZEL: A nebo mozna ne jen v Krejzlove mlejne, ale pak i v hospode v... sakra, ted nevim ktera to je :)
    Tam co jsou hned vedle lazne - musis porazit Muzikanta, pak nejakyho B...bbb...Bohouse? a nakonec Fialu (holic, manzel panmamy co vede lazne).
    Napred se utkas se trema tovarysema ve mlejne, a pak te Kreyzl posle do te hospody, kde se utkas s tema trema vyse jmenovanyma.
    A kdyz to vsechno vyhrajes, tak potom se asi zacne zatracenej Jarda objevovat.
    BAT
    BAT --- ---
    AAZAZEL: A zapasil jsi s chasnikama v Kreyzlove mlejne?
    Ja myslim, ze potkavani Jardy zacne proste potom co jsi vsechny bijce porazil (mozna i grandmastera herbalistu), a tim padem si to s tebou chce Jarousek rozdat.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    BAT: asi mas fakt smulu. ja jsem si ho musel vygooglit, mam cca 80 hodin, z toho tak 75 na Trosecku a nikoho takoveho jsem nepotkal
    BAT
    BAT --- ---
    Ale az na tyhle drobnosti je hra pecka.

Ted jsem pro hajnyho lovil nejake pytlaky.
    Prvniho jsem nechal jit, protoze se choval slusne, byl to proste nestastnik a bylo mi ho lito.
    Druhej uz byl trosku hubatej, ale nakonec se taky nebranil a rezignovane se nechal doprovodit k rychtarovi, a ten svinak ho povesil!
    Asi me to nemelo prekvapit, ale ja si myslel ze kdyz je ochotnej jit, ze to mozna tak horky nebude, ze ho jen soupnou do klady, nebo na chvili zavrou...
    Misto toho najednou stojim s rychtarem pod jasanem a koukam jak se houpa, a ja si rikam "sakra, chudak, to ja ho vlastne zabil, a za co? pro par pitomejch srnek".
    Fakt mi z toho nebylo dobre a mel jsem VELMI silny nutkani reloadnout, ale odolal jsem - necht je to pro Henryho pouceni, ze jeho ciny maji dusledky.
    Zabit banditu v boji je jedna vec, ale tohle bylo neco uplne jinyho.
    A jak me svedomi hryzalo, kdyz jsem mu, visicimu, jeste za tepla stahoval boty a prohrabaval kapsy, a rikal si jak me to mrzi, ale ze jemu to uz k nicemu neni a me to poslouzi k dobre veci.
    Nakonec jsem ty jeho grose hodil do truhlicky pro odpustky, ale boty jsem si nechal - budou se hodit az pujdu nekam loupit :)
    BAT
    BAT --- ---
    VLAKODLAK: Sakra, tak to mam zatracenou smulu - podle savu mam odehrano 28 hodin, a uz jsem je potkal 3x :-D

...mozna to chce jiny pristup - treba prohrat, nebo jim ty penize dat?
    treba pak prestanou otravovat... moc tomu neverim, ale zkusim az je zase potkam.
    WERT
    WERT --- ---
    BAT: taky jsem ho zabil minimalne 2x i s kamosem :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    BAT: nejde, už jsem to googlil. Vtipné, že za asi 100h jsem je potkal všeho všudy 2x :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam