Ale az na tyhle drobnosti je hra pecka.
Ted jsem pro hajnyho lovil nejake pytlaky.
Prvniho jsem nechal jit, protoze se choval slusne, byl to proste nestastnik a bylo mi ho lito.
Druhej uz byl trosku hubatej, ale nakonec se taky nebranil a rezignovane se nechal doprovodit k rychtarovi, a ten svinak ho povesil!
Asi me to nemelo prekvapit, ale ja si myslel ze kdyz je ochotnej jit, ze to mozna tak horky nebude, ze ho jen soupnou do klady, nebo na chvili zavrou...
Misto toho najednou stojim s rychtarem pod jasanem a koukam jak se houpa, a ja si rikam "sakra, chudak, to ja ho vlastne zabil, a za co? pro par pitomejch srnek".
Fakt mi z toho nebylo dobre a mel jsem VELMI silny nutkani reloadnout, ale odolal jsem - necht je to pro Henryho pouceni, ze jeho ciny maji dusledky.
Zabit banditu v boji je jedna vec, ale tohle bylo neco uplne jinyho.
A jak me svedomi hryzalo, kdyz jsem mu, visicimu, jeste za tepla stahoval boty a prohrabaval kapsy, a rikal si jak me to mrzi, ale ze jemu to uz k nicemu neni a me to poslouzi k dobre veci.
Nakonec jsem ty jeho grose hodil do truhlicky pro odpustky, ale boty jsem si nechal - budou se hodit az pujdu nekam loupit :)