• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: AAZAZEL: A nebo mozna ne jen v Krejzlove mlejne, ale pak i v hospode v... sakra, ted nevim ktera to je :)
    Tam co jsou hned vedle lazne - musis porazit Muzikanta, pak nejakyho B...bbb...Bohouse? a nakonec Fialu (holic, manzel panmamy co vede lazne).
    Napred se utkas se trema tovarysema ve mlejne, a pak te Kreyzl posle do te hospody, kde se utkas s tema trema vyse jmenovanyma.
    A kdyz to vsechno vyhrajes, tak potom se asi zacne zatracenej Jarda objevovat.
    BAT
    BAT --- ---
    AAZAZEL: A zapasil jsi s chasnikama v Kreyzlove mlejne?
    Ja myslim, ze potkavani Jardy zacne proste potom co jsi vsechny bijce porazil (mozna i grandmastera herbalistu), a tim padem si to s tebou chce Jarousek rozdat.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    BAT: asi mas fakt smulu. ja jsem si ho musel vygooglit, mam cca 80 hodin, z toho tak 75 na Trosecku a nikoho takoveho jsem nepotkal
    BAT
    BAT --- ---
    Ale az na tyhle drobnosti je hra pecka.

Ted jsem pro hajnyho lovil nejake pytlaky.
    Prvniho jsem nechal jit, protoze se choval slusne, byl to proste nestastnik a bylo mi ho lito.
    Druhej uz byl trosku hubatej, ale nakonec se taky nebranil a rezignovane se nechal doprovodit k rychtarovi, a ten svinak ho povesil!
    Asi me to nemelo prekvapit, ale ja si myslel ze kdyz je ochotnej jit, ze to mozna tak horky nebude, ze ho jen soupnou do klady, nebo na chvili zavrou...
    Misto toho najednou stojim s rychtarem pod jasanem a koukam jak se houpa, a ja si rikam "sakra, chudak, to ja ho vlastne zabil, a za co? pro par pitomejch srnek".
    Fakt mi z toho nebylo dobre a mel jsem VELMI silny nutkani reloadnout, ale odolal jsem - necht je to pro Henryho pouceni, ze jeho ciny maji dusledky.
    Zabit banditu v boji je jedna vec, ale tohle bylo neco uplne jinyho.
    A jak me svedomi hryzalo, kdyz jsem mu, visicimu, jeste za tepla stahoval boty a prohrabaval kapsy, a rikal si jak me to mrzi, ale ze jemu to uz k nicemu neni a me to poslouzi k dobre veci.
    Nakonec jsem ty jeho grose hodil do truhlicky pro odpustky, ale boty jsem si nechal - budou se hodit az pujdu nekam loupit :)
    BAT
    BAT --- ---
    VLAKODLAK: Sakra, tak to mam zatracenou smulu - podle savu mam odehrano 28 hodin, a uz jsem je potkal 3x :-D

...mozna to chce jiny pristup - treba prohrat, nebo jim ty penize dat?
    treba pak prestanou otravovat... moc tomu neverim, ale zkusim az je zase potkam.
    WERT
    WERT --- ---
    BAT: taky jsem ho zabil minimalne 2x i s kamosem :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    BAT: nejde, už jsem to googlil. Vtipné, že za asi 100h jsem je potkal všeho všudy 2x :)
    BAT
    BAT --- ---
    Vi nekdo jak se zbavit Jarda the Great?
    Uz jsem ho po treti zabil a ti curaci se porad nekde respawnujou - to ma bejt jako nejakej dementni vtip, nebo je to bug, NESKUTECNE me zacinaj srat, protoze na ne narazim pokazdy kdyz se to nejmin hodi.
    BAT
    BAT --- ---
    Jinak super. Oproti jednicce v mnoha ohledech lepsi a vyladenejsi.
    NPC jsou zivejsi, lepe se pohybuji, lepe a prirozeneji reaguji.
    Obecne jsem zatim nepozoroval moc divneho chovani nebo NPC souvisejicich glitchu, kterych byla jednicka plna.
    Snad to vydrzi.
    BAT
    BAT --- ---
    TAPINA: Ono to nakonec kratky bylo. Nastesti :)
    Normalni dialogy ve hre jsou ok, to byly jen tyhle tutorialovy.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    WERT: ja byl uplne v haji, taky XXX pokusu, vsechno marny, viz:
    KCD2 Pacifist Henry can win this fight.. right?
    https://www.youtube.com/watch?v=aGbLtFPwXbs&t=1214s

a pak sem se kvuli tomu vratil o ten kousek zpet a vzal borcum platovku a taky napoprvi...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MATHEZ: to neni tak uplne pravda ...
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    JULIAN: denuvo bylo jenom na recenzentskejch kopiich, nikdy se s nim nepocitalo
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: Tak oprava soubojovy obouručák na lvl 4 je o dost lepší, tak dá to jebu, jen mě štve, že s sebou musím tahat zbytečně váhu navíc
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TAPINA: Tez jsem to nejak preskocil asi
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: Člověče, já si ani nepamatuju, že tam něco takovýho bylo. Buď to bylo tak krátký, že jsem to prošla a neřešila, nebo se to přeskočit dalo, každopádně...to nehraj, když tě všechno sere už dopředu, ne?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    BAT
    BAT --- ---
    Jezisismarjaaa, kdo psal ty tutorial dialogy? :-D
    ...vysvetlovani jak funguje combat formou "dialogu", pak nasledny sezeni u ohne a nastavovani flagu z predchozi hry typu "porazil/neporazil Hanse" a "spal/nespal s Terezou" - to je obcas takova hruza, ze bych byl mnohem radsi kdyby me hra nechala naklikat nejaky checkboxy.

Da se to nejak preskocit? ...ale pokud ano, tak hadam ze to pak pouzije nejaky defaultni volby, coz muze a nemusi vadit...
    Ja mam fakt obavu, ze jeste trochu a tenhle cringe mi hru predem znechuti, nebo proste pokazi zazitek.
    Jak dlouhy je vubec ten "tutorial" (nebo uvod)?
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: Aha! Tak jsem to je kdo je idiot.
    Chtelo to zascrolovat dolu v options, coz z nejakyho duvodu na prvni pokus nefungovalo...
    Ufff, to me fakt vydesilo :)
    BAT
    BAT --- ---
    Tak uz je stazeno a jsem velmi nasranej.

Vsechno je rozmazany jak prase - vsude DOF a v options neni moznost to vypnout??? WTF?
    A moznosti AA jsou jen SMAA1/1tx/2tx ??????? Ani DLAA neni???
    No to se pak clovek nemuze divit, ze to vypada jak kdyz to koza vyblila!
    Ze se hra odehrava ve stredoveku snad neznamena, ze musi pouzivat i stredoveky technologie.
    To je normalni, nebo je to jen u me nejak rozbity?

Takhle je to nehratelny, neda se na to koukat, uz po tech par minutach intra me z toho boli oci.
    Da se to nejak resit? Nejaky mody, tweaky, neco?
    BAT
    BAT --- ---
    Mel jsem backlog nekolika her jejichz update jsem porad odkladal, tak jsem jim ted konecne dal zelenou, a instalace KCD2 tak jeste visi ve fronte.
    Tak bych to cekani rad vyuzil nasavanim nejakych informaci...

Jak je na tom KCD2 z hlediska customizace GUI/HUDu?
    Pridali oficialni moznost jak vypnout tu idiotskou tecku uprostred obrazovky?
    Nebo se to musi zase resit modem? (pokud se to vubec da resit modem?)

A co "kompas" a ten otravny kralik indikator?
    Da se to v nastaveni vypnout? Nebo zase resit modem?

Totez health bar a spol. - lze nejak inteligentne nastavit, aby tam porad nezaclanely?
    (napr. pro jednicku jsem mel mod Stat bars auto-hide - budu muset zas neco takovyho vyrabet, nebo Warhorse dostali rozum a udelali to uz konecne nejak inteligentne?)
    BAT
    BAT --- ---
    AIAX: Vse je presne jak ma byt.
    My z lepsi spolecnosti, kteri kupujeme na GOGu, jsme radi, ze se to da drive pejzanum na Steam, kteri nam to poradne otestuji.
    A my, nase velicenstvo kral, si pak posmakneme na patricne odladene a opatchovane hre :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam