• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Teď dokončuju trosecko, mám to skoro vše hotové (hlavní linku i vedlejší úkoly) a teprv nedávno jsem přišel na to, že si můžu odemykat perky. Měl jsem jich k dispozici celkem snad 60, tak jsem to všechno naklikal a najednou jsem byl jak superhrdina :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    VLAKODLAK: Bohužel to můj mozek nepovolí, abych se na něco vysral. Takže jsem přelvlenej šel do druhé mapy na 27 🤯
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VLAKODLAK: Já jsem na to levelování docela kašlala a šla spíš po příběhu,to stejný se mi nevyplatilo už v jedničce... no ale zase to pak je trošlu drama :o)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    VLAKODLAK: zalezi jak to clovek hraje;
    Ja na prvni pruchod hral hlavne pribeh, takze sem sidequesty delal podle toho na co Jindra narazil, ale aktivne sem je nevyhledaval. Na druhý mapě sem jako první osvobodil Ptáčka a jel hlavně příběhový mise. Končil sem někde lehce nad lvl 20.
    Druhej průchod je víc completionist, vyzobávám rozinky, zkouším alternativní řešení a snažim se to všemožně rozbít. To má za efekt že všema skill checkama procházím jako nůž máslem, ale to dobře napsaný, takže mi to úplně nevadí.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Docela by mě zajímalo, co myslíte... ale je fakt, že v prvním sektoru jsem se vytáhl tak na 80% všech skillů a pak byl zbytek procházka :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    AIAX: tam je "oficialni strategie", ze te to ma naucit, ze pistol one shotuje. hlavniho rytire one shotnes hned po skonceni cutsceny, a pak jen trochu pomuzes souputnikum. zaroven je esencialni behem rozhovoru nedat zadnej skill check, ale obycejonu odpoved, jinak se cast kamosu zalekne a utece...
    AIAX
    AIAX --- ---
    TAPINA: Jestli myslíš tu loupež, kde všem selhala pištole, tak tu jsem opakoval snad pětkrát, i když jsem měl bojovou přípravu výbornou. Tam to podle mě Warhorse trochu přepískli, poněvadž všichni kámoši zařvou tak do tří sekund, a pak je člověk jeden proti deseti.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: To tam právě že nešlo.
    BAT
    BAT --- ---
    TAPINA: Strategickicka prace nohou, jinak zvana utek? :-D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nepodceňujte bojovou přípravu :o) Já teď měla v jednom místě docela zásek, nebudu prozrazovat kde, Jindra byl vocas v bitvě, kde měl už trošku předvést výkon. Ale nakonec jsem to jistou strategií dala.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    BAT: ja myslim ze jsou v misc.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    MRTS: To jsem měl úplně stejně, jako pískal jsem si, že se mi to povedlo, ani mě nerozhodilo, že mě pak vysmála za výkon :-D
    MRTS
    MRTS --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Také jen "tu druhou".

Tu trochu zakřiknutou, jak jí tam dohazovala její máma. Ta jak tancovala mizerně...

A nakonec s "výkonem" v seníku spokojená nebyla. Zajímalo by mě, jestli na to je také potřeba nějaký skill, nebo tak je prostě jen napsaný scénář ;)
    BAT
    BAT --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Taky by me zajimalo.
    Zkousel jsem to na Mysku, ale bud to tam hned nejde, nebo jsem to nejak potento.
    A ty dcerce co neumi tancovat jsem se pak vyhybal (po tanci), a ne protoze neumi tancovat :-D
    Jinak souhlasi... vsechno jak v realu :-DD
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Povedlo se vám na svatbě někoho zbalit? A případně koho? Já chtěl jednu a povedla se mi tak druhá...klasika, taky jako v reálu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: Mě to tam strašně bavilo, procházet se mezi lidma, kecat s nima, užírat dobrůtky, pochlastávat... prostě jako v reálu :o)
    BAT
    BAT --- ---
    Ta svatba v Semine je vyborna.
    Asi nejlepsi udalost podobneho typu co jsem videl zpodobnenou ve hre.
    Neresim realisticnost obradu a podobne veci o kterych nic nevim, ale jak to na mne, hrace, celkove pusobilo.

Pobihani mezi svatebcany a reseni souvisejicich tasku a situaci mi navodilo vybornou atmosferu a dojem toho typickeho chaosu co podobne akce provazi.
    Celou dobu me to drzelo tak akorat napnuteho, s obavami abych neco nepodelal, a zaroven to bylo zabavne.

I takova ptakovina jako hlidani Vostatka aby se neozral, kdy jsem ve chvilich "klidu" mezi ostatnimi situacemi pobihal po celem dvore a hledal kam se zase zasil.
    Misto nej nachazel ostatni hosty a videl jak se v prubehu casu meni jejich stav (nejen Krejzl, ale na to jak me stval tim svym bullshitovanim, vse odpusteno :)).
    A Vostatek porad nikde, a ja uz nevedel kam se kouknout, prohledal jsem i vsechny zakazane prostory, vsechny mistnosti a pokoje...
    Az jsem si konecne vpomnel na misto venku ktere jsem vynechal, a on tam samozrejme byl.
    Jak se mi ulevilo ve chvili kdy jsem ho konecne nasel, a hned sup resit neco jineho...

A super animace. Ty musim zvlast pochvalit.
    Z tance v prvni osobe jsem se sice v prvnim okamziku malem poblil, ale aspon mi to pripomnelo, ze musim zmenit FOV a pak uz bylo dobre.

Cela akce, od zacatku az do konce, vynikajici zabava.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BAT: namyslenej spratek se chova jako namyslenej spratek dokud mu nezacnou odbijet posledni hodiny zivota, pak zjihne.
    WH moc nepocitali s tim ze lidi na trosecku obehnou vsechno nez pujdou na tu svatbu, ja Hanse taky objevil az na konci...az se dostanes v pribehu o trosku dal, tak bude zrejme ze nektere veci se na Trosecku staly, protoze pribeh potrebuje abys byl v urcitem case v urcite situaci...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    hele je ten vandrujici opilec nad seminem k necemu jinemu nez k rozbiti huby a vyhnani pote co vas na nej upozorni pasacek ovci? me google-fu selhalo, vlezl jsem mu do squatu, pockal az se nasere, rozbil mu hubu, vyhnal ho. pro dobrou miru jsem ho jeste chvilku pronasledoval abych mu vybral kapsy.
    ten klic co ma proste k nicemu neni! prsten super, ma nejvetsi bonus k charisma z meho vybaveni. ozdobne spendliky jsem prodal... a ted tam stojim zmatenej jako travolta v gifu s pulp fiction a rikam si jestli se mi neco nebuglo. ani to nebyl quest, jen me upozornil ovcak ze tam prudi nakej nalitej vagus a bylo by dobry s nim neco udelat. zadny dialog z ovcakem po vyhnani squatera neni k dispozici.
    BAT
    BAT --- ---
    Myslim, ze me ceka uz jen posledni quest pro Gulese, a pak uz jen vybrat jestli s kovarem nebo s mlynarem.
    Je neco na co dat pozor, co urcite udelat, neco co nekde najit/vykopat, neco ukrast, atp., nez budu pokracovat dal?

Questy uz zadny nikde nevidim, objel jsem co se da, a zda se ze nikdo uz nic nechce.
    Snad s vyjimkou dalsich pasaku ovci pro ktere muzu jit zabijet vlky, ale to je "aktivita", tak z toho asi nic zajimavyho nevypadne, ze?

Jeste me napada, ze jsem moc nehral kostky, i kdyz jsou v kazde hospode i v Semine oznacene na mape.
    Prijdu o neco, kdyz ty kostky nebudu moc hrat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam