Ta svatba v Semine je vyborna.
Asi nejlepsi udalost podobneho typu co jsem videl zpodobnenou ve hre.
Neresim realisticnost obradu a podobne veci o kterych nic nevim, ale jak to na mne, hrace, celkove pusobilo.
Pobihani mezi svatebcany a reseni souvisejicich tasku a situaci mi navodilo vybornou atmosferu a dojem toho typickeho chaosu co podobne akce provazi.
Celou dobu me to drzelo tak akorat napnuteho, s obavami abych neco nepodelal, a zaroven to bylo zabavne.
I takova ptakovina jako hlidani Vostatka aby se neozral, kdy jsem ve chvilich "klidu" mezi ostatnimi situacemi pobihal po celem dvore a hledal kam se zase zasil.
Misto nej nachazel ostatni hosty a videl jak se v prubehu casu meni jejich stav (nejen Krejzl, ale na to jak me stval tim svym bullshitovanim, vse odpusteno :)).
A Vostatek porad nikde, a ja uz nevedel kam se kouknout, prohledal jsem i vsechny zakazane prostory, vsechny mistnosti a pokoje...
Az jsem si konecne vpomnel na misto venku ktere jsem vynechal, a on tam samozrejme byl.
Jak se mi ulevilo ve chvili kdy jsem ho konecne nasel, a hned sup resit neco jineho...
A super animace. Ty musim zvlast pochvalit.
Z tance v prvni osobe jsem se sice v prvnim okamziku malem poblil, ale aspon mi to pripomnelo, ze musim zmenit FOV a pak uz bylo dobre.
Cela akce, od zacatku az do konce, vynikajici zabava.