• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    AIAX: Nebo něco jako český Cyberpunk :⁠-⁠)
    AIAX
    AIAX --- ---
    TOFI: Za mě dobře, že Warhorse půjdou do něčeho úplně jiného. Aby jim z toho středověku nepřeskočilo.

Fakt bych teď chtěl být moucha na stěně ve Warhorse. Zajímavé, že Dan říká (a už i párkrát napsal na fejs), že se teď kvůli AI nechce pouštět do ničeho velkého... takže co, udělají teď nějakou střílečku nebo battle royale?
    TOFI
    TOFI --- ---
    Vedle v psklubu jsem za tohle dostal bídu, tady to snad projde
    Daniel Vávra: Rozhodně na žádném KCD 3 nedělám | PlayStation Play
    https://youtu.be/BbCW4vud2GY?si=qKbFAjRFeEtB58Kp
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Za sebe bych řekl, že Warhorse hodně věcí opravili, po koupi DLC a updatu vše v pohodě (jen se nějak kousaly mody). Jako, není to bůh ví co, ale přijemně mě pobavilo a zase jsem se po dvou měsících ke hře vrátil. Za ty peníze dobrá koupě.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ERRTU: Obstarožní? To máš oproti mě horkou novinku, já mám šest let starého Radeona 5700 XT. A vidíš, KCD2 se mi nejenže drželo mezi 50 a 60 FPS, ale navíc na 1440p. Netuším, co ve Warhorse s tím Cryenginem udělali, ale to už jsem léta nezažil, takové máslo.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AIAX: já jsem se dostal do fáze kdy kateřina už špehýruje jako lazebnice v zikmundově táboře a pak jsem si dal taky přestávku právě abych počkal na dlc a dohrál to až s tím. teď jsem se vrátil, zatím jsem na trosecko tedy nedoběhl ale první věc kterou zásadně registruju je fakt, že na mojí obstarožní 3060rtx mi najednou drží 60fps i ve městech s davy lidí a kýblem světelných zdrojů s občasným propadem na 55! juch! kutná mi před patchem v náročnějších scénach padala na 40-45, teď drží jako řemen.
    AIAX
    AIAX --- ---
    AVATAREK: Taky žádné větší bugy neregistruju. DLC mě zatím baví, asi pomohlo, že jsem si od toho dal dva měsíce pauzu.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Nějak mi obecně přijde, že po releasu jde kvalita dolů a problémy spíš přibejvaj. Příprava na release byla dlouhá a poctivá – a vyplatilo se to. Akorát ty release procesy asi bohužel nejsou moc odladěný, a tak při rychlejších iteracích (první patche a DLC) je hra vlastně míň stabilní, než na začátku.
    TOFI: Na pc jsem nic z toho nepocítil. Jinak dlc nic moc. Úkoly jsou takové nenápadité
    TOFI
    TOFI --- ---
    První DLC pro Kingdom Come: Deliverance 2 rozbilo hru na všech platformách | Hrej.cz
    https://hrej.cz/article/prvni-dlc-pro-kingdom-come-deliverance-2-rozbilo-hru-na-vsech-platformach
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Kuběnka: "Jak se říká v latině - kapra kyjem..." :-))
    NEVILL: Na konci hry jsem běhal s 400k+. To abych vozil na kárce
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Posledních pár dní jsem se poflakoval po Trosecku, tak různě jsem závodil, zápasil, hrál kostky, pobil spoustu lapků a dodělal tam všechny questy. Myslím že Jindra je na to Kutnohorsko ready, docela jsem ho vytrénoval. Jen si říkám jak s sebou tahá 14 tisíc grošů, to by byl slušný pytel s mincemi... :⁠-⁠)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    skvělý; když se rozjel refrén (je to refrén? nevím), rozesmálo mě to.

Kingdom Come: Deliverance II – Brushes with Death DLC Trailer
    https://youtu.be/AH9pzsEsC4k
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Míří sem „nerdíci“ v brnění i Japonci. Zapadlé vesnice proslavila videohra - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-miri-sem-nerdici-v-brneni-i-japonci-zapadle-vesnice-proslavila-videohra-275639
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Hele nakonec to jde :D Přinejmenším na Troskovicku se už docela realisticky orientuju, zeptat na cestu jsem se potřebovala jednou. Člověk si za chvíli zapamatuje, z kterého rozcestí kam vede cesta, a jak nejsou zrychlené přesuny, tak se pečlivěji věnujete jednotlivým úkolům.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    Kingdom Come Deliverance 2 – Fan Fight (Real Life Action Scene)
    https://youtu.be/Azmd1CHEkJw?si=rAIrkcT9p9zWmbHf
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dojela jsem hlavní příběh a než bych obcházela vynechané side questy, kterých mám asi požehnaně, tak jsem začala znovu na hardcore mód. Je to... zajímavý :D Hlavně a mým orientační smyslem. Ale asi to ještě na chvíli odložím, abych nedělala ty stejné věci podruhý krátce po sobě.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NEVILL: spíš Ti to prostě neoznačilo ten quest jako "posranej"...

pokud před nima zabiješ lidi, tak už s tebou prostě nechtějí nic mít - což chápu. Naopak si myslím, že tady ta mechanika zafungovala správně a tvoje činy mají vliv na okolí.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    A tuším že jsem možná kapku rozbil herní mechaniku. Zvoral jsem ten quest Nájezdníci, kde jsem při tom opilém pochodu lesem prostě zabloudil a pak ten quest skončil a Kumáni se se mnou už nebavili. A protože to nešlo jinak, tak jsem se rozhodl vyřešit to ručně. Akorát že kočovníci nahoře to viděli a teď když tam přijdu tak utíkají a křičí že jsem vrah. Což je na jednu stranu dobrý, mohl jsem jim nerušeně vybrat truhly. Akorát Aranka po mně chtěla pro vajdu vyrobit šavli, tak teď se k ní budu muset nějak připlížit a kliknout na "mluvit" dřív, než mě zpozoruje a začne utíkat. Sice tam všichni křičí že přivedou stráže, ale žádné zatím nepřivedli. Tak leda že to spraví odpustek v Troskovicích...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Michal s Davidem ať si táhnou ke všem čertům! :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam