• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    AIAX
    AIAX --- ---
    BAT: Jasně, úroveň anglického dabingu je o parník výš. Ale pro někoho, kdo angličtinu netento, je asi český dabing víc než přijatelný.
    BAT
    BAT --- ---
    DANII_DP: Jezismarjadonerwetterkrucajselement, diky moc.
    Ja uz loadoval nejmin 8x. Kdyby tyhle naskriptovany veci resili cutscenou, bylo by mi to mnohem milejsi.

S cestinou to nedam.
    Zkousel jsem to, ale pripada mi, ze spousta postav je v cestine namluvena strojene a neprirozene.
    Nevim co mi na tom presne vadi. Neodvazil bych se tvrdit, ze je to spatne namluvene, ale me se to nelibi.
    Je to podobne jako kdyz slysim soucasnou ceskou televizi, at jsou to zpravy nebo nedejboze nejaky TV serial, tak je mi to vylozene neprijemne poslouchat.
    Mozna jsem cestine nejak odvykl, ale pak je zvlastni, ze u starsich filmu mi cestina nevadi.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    BAT: toho blbouna nende zachránit

ale zachraň sebe i nás ostatní a vyser se na angličtinu, komoří Ulrich saunzd bedr :)
    BAT
    BAT --- ---
    Vi nekdo jak se "grabne čembrlejn"?
    A ne vy cunata! to neni to co si myslite...
    v podstate se jedna o to, ze nasi slavnou valecnou vypravu prepadli, a v urcity fazi zacne Hans jecet at grabnu cembrlejna.
    Ale ja nevim co tim mysli - komornik se vali na zemi a nadava, nejde s nim nic delat, a kdyz si konecne vzpomene jak fungujou nohy a ruce a postavi se sam, tak umre.
    To je neco naskriptovanyho, ze tam ani neni doopravdy zadna moznost ho "grabnout" a on tam ma umrit, nebo delam neco blbe???
    BAT
    BAT --- ---
    Tak jsem podal hlaseni Bergowovi... a necekane me to pobavilo.
    On to nesezral jen s navijakem, celym prutem a rybarem, ale i s pulkou hraze u rybnika.
    Ten pan musi byt naprosty idiot :) ...nebo se hre rozbila charisma.
    BAT
    BAT --- ---
    Jinak jsem teda se Semina zpatky v Troskach, uz je rano a jdu se hlasit Bergowovi.
    Cestou potkavam ruzne straze, sluzebne, komornika... a vsichni mi rikaji "bud opatrny, neni tu bezpecno".

A ja mam po mesici pauzy uplne okno, a marne premyslim, co jsem asi musel udelat, ze se tak vsichni citi :-D
    ...ted me napada, ze to asi bude jen po vymitani dablu... to musi byt ono, hraju reasonable Henry, ne murder hobo Henry.
    BAT
    BAT --- ---
    FRIZER: Hmmm, to mi prijde jako prilis zbozny prani i na Jindricha, ale pokusim se teda :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BAT: Tak furt pocitaj s Bergowem jako spojencem...hraj dal...nejsi ani ve tretine hlavni linky.
    BAT
    BAT --- ---
    Potreboval bych neco vysvetlit...

S Bergowovym poskokem Haskem jsme si zaskocili do Semina na kratkou navstevu, ktera nedopadla podle Haskova planu.
    Dopadla presne opacne nez si Hasek maloval (kdo vi o cem mluvim, ten vi).
    Jake je prosim vysvetleni, ze se ted Henry a Hans z toho Semina vraci na Trosky za Bergowem?
    Co je to za vychytraly Boldrickuv plan??? Jaky to ma smysl?

Hans behem cesty rika, ze tam musi, jinak by se museli uz navzdy skryvat.
    Skryvat proc? resp. to si mysli, ze takhle nebudou muset?
    Kazdy kdo umi pocitat do 15ti si snadno a rychle udela predstavu o tom co se stalo.
    Co na tom zmeni, kdyz se ted vrati na Trosky? (krome toho, ze prijdou o naskok co by jinak meli)

Proc nejit radsi do Nebakova, nebo se tam jen stavit je poinformovat a prasknout do bot.
    Nebo se na Nebakov vykalet a rovnou prasknout do bot. Hlavne prasknout do bot.

Ja vim, ze prapuvodni ucel cele anabaze byl dorucit Bergowovi dopis, ale to uz je jaksi pase, ne?
    Dopis nemaji, co se tam psalo kupdivu asi ani nevi, na samostatne vyjednavani nema Hans mandat ani rank a i kdyby mel, az se provali co udelali, stejne je hned povesi.
    Tak co tam sakra ted chteji jeste delat? :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    TOFI: Cena za popularitu (nebo spíš odměna? :DD)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MATHEZ: No ve dvojce právě, nedávali. Umřel jeden, pak ještě dva a zbytek už jsem vyřídila ručně.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    TAPINA: takhle to funguje v jedničce, ale afaik ve dvojce jim dojde že jídlo/chlast je otrávený když jeden skape a další už si dávaj bacha.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    FROSTACK: Jo jo, já v tom nevidím až tak rozdíl, protože jsem ty ikony stejně nikdy pořádně neuměla používat :D

Zrovna jsem zkusila taky jednou otrávit lapkům jídlo a oni jsou úplně blbí. Dva jim odpadnou před očima přímo u stolu a oni tam chvilku pobíhají, hledají kdo to udělal a pak se jdou najíst z toho stejnýho kotlíku, takže dobrý, funguje to :o)
    AIAX
    AIAX --- ---
    FROSTACK: I u jedničky platilo, že na HC je to 10x lepší zážitek. Už se na HC dvojky těším.
    FROSTACK
    FROSTACK --- ---
    Hrajete někdo na Hardcore? Já jsem po vydání HC rychle dojel příběh a těšil se právě na HC a nejvíc se mi zde líbí souboje. Bez těch ikon, které napovídají perfektní kryt a pod., je to víc realistické a soustředím se a užívám si boj/pohyby víc. Umím si to představit bez těchto ikon i v normálním módu, je to pro mne výrazně věrnéjší zážitek z boje, než vyčkávání, kdy se co rozsvítí.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    AIAX: Já většinou počkám, až většina půjde spát, pak potichu zezadu vyřídím ty dva až tři hlídače, když čumí do tmy a zbytek ve spánku.
    AIAX
    AIAX --- ---
    NEVILL: Taky jsem zkoušel, ale trvalo jim dost dlouho, než padli, a navíc nejedli všichni najednou, takže první dva, tři zaklepali bačkorama, ostatní to asi viděli a začali pobíhat sem a tam a hledat pachatele a úplně je přešla chuť k jídlu. Chvíli jsem to pozoroval z úkrytu na kopci, a pak jsem tam holt musel naběhnout a pokosit je ručně.

Na papíře to vypadá jako geniální strategie, ale v praxi je lepší palcát zaražený v lebce.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak jsem si zkusil pobít tábor lapků trochu jinak - počkal jsem až usnou a pak jsem jim nalil do kotlíku s jídlem Zhoubu...jak jsem čekal, otrávili se... :-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DIOM: ještě může být rozdíl v platformě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam