• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    AIAX
    AIAX --- ---
    NEVILL: Udělali to proto, aby měli klid, ale dostali čočku zase z druhé strany :DD Se nezavděčíš.

Každopádně milion kopií D1, hra zaplacená hned první den a možná i nějaké umístění na Game Awards.

Plus hra samotná je boží. Svrbí mě prsty se k ní vrátit, ale čekám, až budou venku všechna DLC.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NEVILL: si hraješ s ohněm ;)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Musa z Mali!! Tak tam přece dostali do té hry aspoň jednoho černocha... :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: To teda nevím, kde chodíš, protože já nejezdit na koni a nemít možnost projet tryskem a srát na ně, tak mě nějaká banda přepadne pomalu za každým stromem.
    BAT
    BAT --- ---
    NEVILL: Me se jeste nepodarilo narazit na zadne bandity (nepocitam-li ty co byli soucasti nejakych questu).

Jinak Kutnohorsko se mi moc libi.
    I tim jak jsou tam vesnice trosku vetsi a maji vice obyvatel. Je to mnohem zivejsi a bavi me i hledat ty lidi.
    Ne jako v jednicce, kde clovek prijel na namesticko a v podstate hned vedel kde najde vsech tech 5 lidi co tam zijou.
    Tady nekam prijdu a napred celou vesnici pul hodiny jen obiham dum od domu, od NPC k NPC, hledajic potencialne zajimava NPC, nebo i konkretni kvuli kteremu jsem tam prisel.

A Grund je naprosto bozi.
    Kdyz jsem tam poprve prijel, tak jsem doslova citil ten smrad a kour!
    Chvili mi trvalo, nez mi doslo, ze mam pootevrene okno a ten kour je realnej, protoze venku nekde v okoli neco horelo :-D
    A schvalne jsem to okno nechal otevrene a zavrel az kdyz jsem z Grundu odjizdel :o)
    +100 Immersion.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Teď mě na Kutnohorsku přepadli na cestě a kupodivu nebyli to lapkové, ale vesničané. A nějak jim to s mečem a sekyrou náramně šlo, málem mě dostali...
    BAT
    BAT --- ---
    MATHEZ: Jinak ja to tak uplne nekritizuju, spis jsem chtel vedet duvod.
    Napred jsem myslel jsem, ze je to kvuli specificke cerstve udalosti, ale slysim to od lidi vsude kam jsem zatim prisel a kde nevidim duvod.
    Tak me zajimalo co se tak hrozneho deje, co jsem asi musel nejak prosvihnout/minout.

Kdyz to srovnam s jednickou, kde se krcili kumani v kazdem remizku, banditi meli na cestach prakticky trvalou pritomnost, k tomu ten utok na hrebcin byl pro blizke okoli pochopitelne neprijemny zazitek, a samozrejme Skalice.
    A tady... kolem Trosek jen nekolik malych prepadu Bergowovych lidi, a "spravedlnost" pro Semin, pak Nebakov, jinak nic.
    Z Kutnohorska jsem jeste skoro nic nevidel, ale jestli tam se neco deje, tak z toho snad nemusi byt vystresovani i v Troskach.

Ale hlavne, v kontextu vyse uvedeneho mi unika smysl varovani "NECHOD TU SAM, dejou se tu strasny veci".
    Tak me zajimalo, co jsem minul, co by to smysluplne vysvetlovalo.
    BAT
    BAT --- ---
    NEVILL: no jak rikam, jeden pasacek se obesil, a vystresovani jsou z toho lide od Prahy az do Olomouce ;)
    BAT
    BAT --- ---
    MATHEZ: kdybych si neceho takoveho vsiml, neptal bych se :)
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    TAPINA: já taky, questy dělám po jednom a užívám si to jako poprvé
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    DANII_DP: Jednou dohrála tak trošku zrychleně bez půlky side questů a teď hraju podruhé na hardcore a pečlivě
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    A to jste slyšeli, co se stalo na Vysokém kole? (nebo jak to tam je, ještě jsem nezjistila, kde je Vysoké kolo a co se tam stalo)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    NEVILL: tusimze obyvatele okolnich vesnic to komentujou, na svedomi to ma particka dezerteru afaik; war is a nasty business
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MATHEZ: Třeba kus před Kutnou horou jsem tam narazil na chajdu s ohradou pro ovce, před ní tam vyje pes a vevnitř je tam oběšený pasáček.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BAT: obcanska valka, vypaleny vesnice, mrtvy lidi, mozna sis toho vsimnul.
    BAT
    BAT --- ---
    Proc jsou vsichni lide uplne vsude (zda se), tak vystresovani?
    Kamkoliv prijdu, slysim ze bych tam nemel bys sam, ze se tam dejou strasny veci.
    Poprve jsem to slysel jeste v Troskach, tak jsem si myslel, ze to je kvuli necemu co jsem tam udelal.
    Ale rikaji to vsude, i na Kutnohorsku.
    Takhle vystresovani nebyli lide ani v jednicce po vypaleni Skalice.
    Co se tady VSUDE deje tak strasnyho?
    BAT
    BAT --- ---
    TAPINA: Jo, to by mohl byt on :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: Myslíš pana Hoňsobě? :o)
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: Prdim na nakyho Jobsta. At si trhne, nic mu rikat nebudu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam