• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: tak nic, je to asi hotfix 1.3.2, kterej jsem nejak minul.
    BAT
    BAT --- ---
    Ted jsem pustil Galaxy a stahuje mi to 58 GB patch pro KCD 2.
    Ale ja uz jsem na 1.3 byl, tak WTF?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    dadzig delal v praze pruvodce :)

Tour of Prague with Sir Radzig (Michael Pitthan) & the Whole Gang!
    https://youtu.be/DAFZwZ-1_eY
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NEVILL: U KCD a podobných her 60GB update už nepovažuju za obří, ale za takový ten normální a od DLC očekávám 100GB:D asi jsem měl jenom moc skeptické kaše po ránu.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VLAKODLAK: No to jo, to by mělo být. Ten update byl obří.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NEVILL: budu doufat, že je to v těch 60GB, co tam mám ve frontě na update :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VLAKODLAK: Já to koupil na Epic Games, taky Gold Edition a Barvy smrti přišly s aktualizací zdarma.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    To jsem blbej já nebo Steam? Mám Gold Edition, já myslel, že DLC k tomu budou zadarmo?
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    kdyby někdo minul :p

Redefining Medieval RPGs - The KCD 2 Documentary
    https://youtu.be/Ja9XZcxDIWk?si=J6ruBsA6JsWCmdCc
    BAT
    BAT --- ---
    TAPINA: Jinak s tim tryskem jsi mi pripomnela Opatovice...
    Poprve jsem to objel, podruhe jsem to objel, a potreti uz mi to nedalo a prolitl jsem to stredem, a od te doby uz to neobjizdim.
    A vzdycky si predstavuju jak by to asi vypadalo z pohledu nejakych tech vojaku nebo co to tam je - klid nikde nic, a najendou prilitne nejakej blazen a prosvisti hlavni ulici, a nez se straze vzpamatujou tak uz zas mizi v oblaku prachu.
    BAT
    BAT --- ---
    TAPINA: Od te doby co jsem to psal jsem uz teda dva banditi encountery potkal.

Treba to nejak souvisi s tim, ze nepouzivam fast travel a vsude jezdim "rucne"?
    A uz jsem sjezdil leccos - Miskowitz, Suchdol, Pschitoky, Grund, Horschan, Devil's Den, Opatowitz, Bohunowitz, a Raborsch, ale mozna proste mezi temahle mistama tolik banditu neni.
    Nebo jsem misto toho mel vselijaky jiny encountery jako riddlera, luckyho, jezka z holohlav, nejakou vdavekchtivou blaznivku, banditu ktery hleda poklad, prepadeneho obchodnika, a par dalsich co uz si nevzpominam.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MATHEZ: No jo, to já si se vším dávám načas, zejména pokud jde o hlavní questy... :⁠-⁠)

Dám si tam save a budu si tam trochu blbnout, jenom abych viděl kam až mě to pustí.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    NEVILL: dalo, ale můžeš se tím softlocknout pokud nebudeš opatrnej; radím tu hru nejprve jednou projít abys věděl co se kdy stane a pak můžeš začít šťourat :)
    a je tam docela dost sidequestů (hodne dobrejch)
    Možná jen zmíním, že pokud jako první věc po příchodu na Kutnohorsko osvobodíš Ptáčka, dostaneš se trošku pod časovej tlak. Takže Ptáčka osvobozovat až v moment kdy budes chtit posunout pribeh.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    AIAX: Je mi to jasný, si pamatuju jak to měli u prvního dílu... :-)

Ale tak Musa je celkem v pohodě, mě provedl po Zikmundově táboře, teď přemýšlím jestli by se tam dalo nějak záškodničit... :-))
    AIAX
    AIAX --- ---
    NEVILL: Udělali to proto, aby měli klid, ale dostali čočku zase z druhé strany :DD Se nezavděčíš.

Každopádně milion kopií D1, hra zaplacená hned první den a možná i nějaké umístění na Game Awards.

Plus hra samotná je boží. Svrbí mě prsty se k ní vrátit, ale čekám, až budou venku všechna DLC.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NEVILL: si hraješ s ohněm ;)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Musa z Mali!! Tak tam přece dostali do té hry aspoň jednoho černocha... :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAT: To teda nevím, kde chodíš, protože já nejezdit na koni a nemít možnost projet tryskem a srát na ně, tak mě nějaká banda přepadne pomalu za každým stromem.
    BAT
    BAT --- ---
    NEVILL: Me se jeste nepodarilo narazit na zadne bandity (nepocitam-li ty co byli soucasti nejakych questu).

Jinak Kutnohorsko se mi moc libi.
    I tim jak jsou tam vesnice trosku vetsi a maji vice obyvatel. Je to mnohem zivejsi a bavi me i hledat ty lidi.
    Ne jako v jednicce, kde clovek prijel na namesticko a v podstate hned vedel kde najde vsech tech 5 lidi co tam zijou.
    Tady nekam prijdu a napred celou vesnici pul hodiny jen obiham dum od domu, od NPC k NPC, hledajic potencialne zajimava NPC, nebo i konkretni kvuli kteremu jsem tam prisel.

A Grund je naprosto bozi.
    Kdyz jsem tam poprve prijel, tak jsem doslova citil ten smrad a kour!
    Chvili mi trvalo, nez mi doslo, ze mam pootevrene okno a ten kour je realnej, protoze venku nekde v okoli neco horelo :-D
    A schvalne jsem to okno nechal otevrene a zavrel az kdyz jsem z Grundu odjizdel :o)
    +100 Immersion.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam