• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    můžu zkusit odfouknout vrstvu prachu z PSka a pak dám vědět
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LEDOFREDO: mhm tak asi napisu na support. u barev se to jeste sneslo, tam toho kecani nebylo tolik...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ERRTU: na PS jede CZ dabing dlc v pohode a myslim ze to by lidi dost rvali, kdyby to byl plosny problem, tak spis asi u tebe
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jaj! kovarna! uz jsem i zub trhal, nebozaka nahanel, on se branil a tak jsem mu vytrhl zub pesti :) jen skoda ze neuzili ceskou cimrmanovskou klasiku "mam bezbolestne kleste.", "neverim vam!" ozvalo se pod podlahou, schovaval se totiz v seniku (imho nespoiluju, hledate ho v jedinem baraku a jednom dvorku v kutny hore.
    ale teda vylepsovani kovarny, zakazky, odhalovani minulosti ne-otce martina, za me absolutne super a je videt ze se warhorse hodne poucil z predchoziho dilu a pomerne melke spravy pribyslavic. kovarna je logicky mensi nez vesnice ale prijde mi obsahove uz ted vyrazne nabusenejsi a uzitecnejsi. mimo jine je z ni regulerni base kde si vyperete, vyspite, najite se a ukovate si. super napad je prodejni truhla do ktere hazete nepotrebny loot a bud se to proda nebo to vasi zamestnanci (zatim mam jednoho) pouziji na suroviny. ano, neproda se za max ktery ukecate u obchodnika primo ale dost to eliminuje pulhodinove obihani vendoru po navratu z divociny kdy se mi kun bori metr do dlazby diky vaze lootu. tj. najednou ma cenu sbirat i poskozene nebo lacine veci.

ale mam dotaz... jsem jedinej kdo nema v cestine u dlc konverzaci dabing? postavy ani nehybaj pusou, nic.
    prepnu do eng a vse ok. mel jsem to uz u barev smrti, reinstall nepomohl.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Přišel jsem na Malešov na zahájení, prohrál boj s frontama, jedu domů :)
    DATEL
    DATEL --- ---
    BUCKOWSKI: Taky jsem si říkal, kdyby to někdo uměl vytvořit pro Garmina Fenix 7x Pro, že bych to nahodil
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BOBESH: tvl.... to je dobrý - to bych si snad i dal na Garminy
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    @holcik
    Zatím to nikdo pro Amazfit neudělal, tak jsem to musel udělat já. #KCD2 ciferník s funkčním otočným diskem podle času pro kulaté novější hodinky. Když to schválí, bude to pro CZ/SK v Zepp storu jako KCD II.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Petr Nárožný je výbornej...jak tam říká při obléhání Suchdola "Já se z toho poseru, úplně novej hrad!!" :-))
    MORDINO
    MORDINO --- ---
    Zrovna jsem přijel na kutnohorsko (dovolená progress zpomalila :-P) jsem zvědavý kdy se k té kovárně ve finále dostanu :-D
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    KURVAAA!
    Smithing DLC 9. září
    Kingdom Come: Deliverance II - Legacy of The Forge DLC Announce Trailer
    https://youtu.be/JcvB6lH-LKI
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    První Kingdom Come: Deliverance má dostat nativní PS5 verzi | Alza.cz https://share.google/BoF0sRkZceWEOgeoK
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    LUCIEN: Já to odehrál celý na ps4, to bylo teprve něco... Jakýkoli loading trval cca 90 vteřin...
    Na PS5 ss to hrát aspoň normálně. Ještě v na mě čekají sve DLC, která jsem neodehrál...
    Pokud přijde patch, jedině dobře.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    SAMIEL: Mně prostě nebaví koukat na vybledlej svět plnej kytiček co vypadaj jak plochý kříže když vím, že to může vypadat fakt hezky. Není to hejt, ale mně osobně to prostě v půlce odradilo hrát.

SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    LUCIEN: Cuže?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Kéž by. Jednička je na PS5 nehratelná, nedá se na to koukat...
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MORIARTY: gold obsahuje tri dlc (zatim vyslo jedno, druhy vychazi na podzim) a Henry ma ve sve truhle obleceni.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Když je teď na steamu sleva na kcd2, tak bych se chtěl zeptat, jaký jsou rozdíly mezi normální a gold edicí?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Přijeďte se podívat. :)
    Báli jsme se zbytečně. Z KCD jsou nadšené Trosky i Kutná Hora - CzechCrunch
    https://cc.cz/bali-jsme-se-zbytecne-z-kingdom-come-jsou-nadsene-trosky-i-kutna-hora-turiste-jsou-mladi-uctivi-a-rekordni/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam