• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    WERT: Na PC je neoficiální dabbing k dispozici, u jiných platforem bych s tím nepočítal
    WERT
    WERT --- ---
    TOFI: a bude i ceskej dabing?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    AIAX: je tam plno veci, ktery ti to kazi. Krome dead endu v DLC jsou nejhorsi padani hry, coz nekdy zamrzi v kombinaci se save systemem. Clovek se i casto potyka s nemoznosti promluvit s npc, pokavad nezvoli dobre misto pro start komunikace. Stalo se mi i, ze save ukazoval spatny cas, zasekavam se v prekazkach, do kterych me hra necha zalezt a ruzny chyby v grafice, kdy ma pes hlavu ve vetvi nebo se objevi duhovy textury. Za me je to vysmech, kdyz si vezmu, jak je ta hra stara a kolik prodali kusu. Kazdopadne pro me ty pozitiva i tak masivne prevysuji neduhy. Bavi me to pekelne, ale i tak uz vim, ze az to dohraju, tak uz to znovu hrat nebudu.
    AIAX
    AIAX --- ---
    POHODAVOLE: A jaké máš bugy?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    TOFI: uz bylo na case. Hraju na Switchi a takhle zabugovana hra se jen tak nevidi. Prijde mi to uplne sileny v tom kontrastu, jak moc me to bavi. Nechapu, jak je to po tech letech vubec mozny.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Warhorse údajně chystá velký upgrade pro Kingdom Come: Deliverance | Hrej.cz
    https://hrej.cz/article/warhorse-udajne-chysta-velky-update-pro-kingdom-come-deliverance?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MINERWA: to je zase jurnalism na jedničku ...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Čeští autoři Kingdom Come trhli bank. Z obří ztráty se proměnil zisk, který bere dech - Aktuálně.cz https://share.google/OFMAiQsb74UUF6QSL
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Ke kostkám bych měl jinou poznámku:

Málem mě sejmul že židle cápek, který začal glosovat moji hru v kostky ve jméně cechu.

Odvyprávěl mírně osekanou ale přesto jasné rozpoznatelnou historku Arnolda Jidáše Rimera "... a pak jsem hodil dvojku a šestku" :D
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    ja si nechal poradit chatgpt :-D a jedu 3x svata trojice, 1x antioch, 1x kolacova, 1x zatizena ... so far so good, prohral jsem jen jednou cca z 12-15 her?

taky mam nejradsi zdvojeni nebo resurrection
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NEVILL: já používal dřív 3x sv. antiocha a 3x lichá kostka, teď dávám 4x zatížená kostka a 2x šťastná kostka - tam velmi často chodí 3 nebo 4 jedničky.

tady je kompletní popis kostek a jejich pravděpodobností - dokonce to updatovali k patchi 1.4 (20.9.2025):
    Dice | Kingdom Come Deliverance 2 Wiki
    https://kingdomcomedeliverance2.wiki.fextralife.com/Dice
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Když je řeč o kostkách, zatím mi přišlo že nejlepší výsledky asi mám se šesti kostkami Ďáblova hlava a pokud se hraje s odznakem, tak odznak zdvojení.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: ne - včera jsem to zkusil a dost jsem se zapotil, abych s těma kosktama nakonec vyhrál...padá na tom všechno možný, takže jsou to kostky úplně k....
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Patch 1.4 - Kingdom Come: Deliverance II
    https://www.deepsilver.com/gb/games/kingdom-come-deliverance-ii/news/patch-14

Fixed probability Antiocha - znamená to, že už zase padají jen trojky?
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    JAMILLOS: Ad perky - ano, perk můžeš dát jen do "skupiny", kde jsi jej získal (tj. dostal jsi perk za plížení, musíš ho dát do plížení, nejde ho nacpat třeba do sečných zbraní)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Dohrál sem kovárnu, i vzhledem k tomu, že největší kretén questu s orlojem se jmenuje stejně jako já sem si to velmi užil, včetně poslední reference na Luboš vs lakatoš, výborný dlc

Začal sem hrát barvy smrti a narazil sem imo na underused meme refererence.. jeden z motivů, ktery jde namalovat na štít je i Jajkoń (kun vejcovitého tvaru) z polského historickeho meme, ale jmenuje se to v seznamu jako Kůň, to podle mě vůbec nevyzní
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JAMILLOS: barvy smrti začínají na trosecku a končí v kutné. kovárna je čistě v kutné.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jo hele nevim, ale tady i v okolí prej bylo lidí jako nikdy, v Malešově nějaký akce atd. Starostové z okolních vesnic se toho prej nejdřív báli, ale nakonec to bylo v pohodě a všichni na tom nepochybně vydělali. :) Trosky a spol. měly několikanásobnou návštěvnost, v KH byly nějaký programy, ovšem já to vždycky zachytil jen tak zpovzdálí, neb začínám hrát až teď.
    Každopádně když jsem už dřív viděl některý ty porovnávací fotky, tak to je teda sakra síla, o tý historický věrnosti nemluvě!
    AIAX
    AIAX --- ---
    JAMILLOS: O kolik letos v Kutné Hoře stouply ceny bydlení? :D :D
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jooo, tak jsem tam taky! Za to půlroční zpoždění bych se měl jakožto Kutnohořan stydět, ale co už, furt se něco platí. Pozdě(ji), ale přece.
    Dotaz 1: Ty DLC se odehrávají až v KH, takže stačí je koupit, až se tam někam budu blížit, je to tak?
    Dotaz 2: Skilly/perky – vypadá to, že jejich přiřazování si člověk nemůže volit tak úplně podle sebe, ale vždycky se dá jeden perk z jedný skupiny. Já jsem jich měl po úvodu v jeden okamžik asi devět a chtěl jsem si toho co nejvíc nacpat do stealthu, ale šel jenom jeden ten šedej (ačkoli šedý byly dva) a ostatní jsem musel rozdělit jinam. Asi je tam taky nějakej systém levelů, ale není to tam vždy napsaný...
    Jinak zatím každopádně bomba.

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: tak to dela ten pes. Netusite pls nekdo, jak ho ozivit, kdyz ho nestiham po probuzeni ve mlyne nakrmit?

Diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam