• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: tak to dela ten pes. Netusite pls nekdo, jak ho ozivit, kdyz ho nestiham po probuzeni ve mlyne nakrmit?

Diky.
    BOD
    BOD --- ---
    Filtr mlčí tak odkazuji [EVILMIND @ Fanklub Dana Vávry]
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Horst mi nedošel, zato mě včera pobavila Kráva Jitka :D
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak teda prodejce šmejdových meču jménem Horst z Liškova (der Fuchs = liška) mi, přiznávám, chvilku zabral :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak chybejici dabing u dlc hovoru s npc vyresen.

vsechno bylo jinak v cz, popisky veci, questu, knihy, kodex, vsechny ostatni dialogy ale jakykoliv dialog ktery byl z dlc... ticho. npc nehnuli drzkou. nejen u cutscen ale i pri normalnich hovorech. treba ted clenove cechu, obchod/oprava/jine vybrane polozky normalne odkecali, jak tam byla ikona dlc, ticho a sesita huba.

a zdroj problemu: nakopnuta instalace kterou neodhalil ani verify souboru! vsiml jsem si nakonec ze i kdyz mam vsechno vcetne menu cesky, tak v seznamu dlc v gog clientovi nemam zaskrtnuty pridavne dlc czech voices. a ten jsem stopro pri instalaci puvodniho kdc2 pred barvama smrti rozhodne mel! zaskrtnuti me hodilo do loopu stahovani 8gb, update... failed, retry. zkusim jsem si i stahnout offline installer, ten se v 3/4 sekl a skoncil s errorem a rollbackoval. po tretim pokusu mi napsal gog ze installation corrupted. uninstall / reinstall nic. az po par pokusech jsem si vsiml ze i po uninstallu mi zustava ve gog/kdc2 slozce asi 30 gb souboru. vetsina v levels slozce a nejaky bordel kolem.

takze: uninstall, smazani uplne vseho rucne, smazani vseho v c:\users\ja\savedgames\kdc2 KROME SAVEGAMES!!! na to bacha, nema to zatim zalohovani do cloudu! nasledne stazeni vseho znova, doinstalovani voice packu a kecaji! oni kecaji! :)

takze kdyby nekdo resil podobny problem, tak asi prvni test je odkopirovat slozku stranou at ji pripadne nemusite stahovat celou znova... uninstall a kontrola jestli se vsechno fakt smazalo. jestli ne, jste doma. pardon za ot.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    Ani očko nenasadíš!

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Hral tu pls nekdo jednicku na Switchi? Hraju ted na dvojce a mam velky problem v DLC, kde se hraje za Terku a mam uzdravit bratra. Mam nasbirany vsechny veci a na bratra pak nejdou pouzit. Zkousel jsem i load a stejne to nepomaha. Nenapada pls nekoho neco, co bych mohl zkusit? Zkousel jsem ho i zabit a hra na to nijak nereaguje, coz je zvlastni, kdyz bez toho nejde pokracovat. Jeste me napadlo, jestli tam nedela problemy to, ze hra si neni vedoma toho, ze uz nemam psa. Zkousel jsem to zahrat i na puvodnim Switchi a chyba je stejna. Nerad bych dal load pred startem DLC, kdyz jsem na konci.

Diky.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    navíc jsem se zasekl, že prý si mám zahrát kostky s jedním z kovářů z cechu, ale zaboha ho nikdy nechytnu u kostek a rozhovoru nabídka na kostky taky není
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Tak dabing taky OK, tvl... ale oni "rozbili" kostku svatýho Antiocha... už na ní nepadá jen trojka.... fuck
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    ERRTU: na PC dabing bez problémů
    Jako dlc nebylo špatný, jen jsem čekal nějakou kovařinu, je tam vlastně zbytečná. Celý se to točí kolem baráku a žádný vlastní skiny mečů a tak. A bylo to teda extrémně krátký. Ale palec hore za Lakatoše 😅
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    tak jsem dal stahovat 40GB update - dám vědět zítra :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    můžu zkusit odfouknout vrstvu prachu z PSka a pak dám vědět
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LEDOFREDO: mhm tak asi napisu na support. u barev se to jeste sneslo, tam toho kecani nebylo tolik...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ERRTU: na PS jede CZ dabing dlc v pohode a myslim ze to by lidi dost rvali, kdyby to byl plosny problem, tak spis asi u tebe
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jaj! kovarna! uz jsem i zub trhal, nebozaka nahanel, on se branil a tak jsem mu vytrhl zub pesti :) jen skoda ze neuzili ceskou cimrmanovskou klasiku "mam bezbolestne kleste.", "neverim vam!" ozvalo se pod podlahou, schovaval se totiz v seniku (imho nespoiluju, hledate ho v jedinem baraku a jednom dvorku v kutny hore.
    ale teda vylepsovani kovarny, zakazky, odhalovani minulosti ne-otce martina, za me absolutne super a je videt ze se warhorse hodne poucil z predchoziho dilu a pomerne melke spravy pribyslavic. kovarna je logicky mensi nez vesnice ale prijde mi obsahove uz ted vyrazne nabusenejsi a uzitecnejsi. mimo jine je z ni regulerni base kde si vyperete, vyspite, najite se a ukovate si. super napad je prodejni truhla do ktere hazete nepotrebny loot a bud se to proda nebo to vasi zamestnanci (zatim mam jednoho) pouziji na suroviny. ano, neproda se za max ktery ukecate u obchodnika primo ale dost to eliminuje pulhodinove obihani vendoru po navratu z divociny kdy se mi kun bori metr do dlazby diky vaze lootu. tj. najednou ma cenu sbirat i poskozene nebo lacine veci.

ale mam dotaz... jsem jedinej kdo nema v cestine u dlc konverzaci dabing? postavy ani nehybaj pusou, nic.
    prepnu do eng a vse ok. mel jsem to uz u barev smrti, reinstall nepomohl.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Přišel jsem na Malešov na zahájení, prohrál boj s frontama, jedu domů :)
    DATEL
    DATEL --- ---
    BUCKOWSKI: Taky jsem si říkal, kdyby to někdo uměl vytvořit pro Garmina Fenix 7x Pro, že bych to nahodil
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BOBESH: tvl.... to je dobrý - to bych si snad i dal na Garminy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam