teda kloboucek za tu provazanost pribehu a dialogu napric hrou i zpetne k uz vydanym dlc!
dohral jsem posledni dlc, klaster zachranen, vracim se do mesta. nemel jsem poneti ze zlodejske joby z odkazu kovarny od hadrare jedou taky svoji questovou linku, myslel jsem ze jsou genericke jako souboje, kostky a kovarske zakazky.
spoiler alert! ale neni to zasadni main quest tak snad to nemusim uplne schovavat.
po dohrani sedlece (dlc3) se vratim k ukolu pro hadrare (dlc2), dostanu ukol; nejaci nepeknici mu lohli dokumenty ze je slechtic a chce zalozit papirnu. samozrejme ze monopolni vyrobci pergamenu to budou sabotovat kdyz to zjisti. tudiz dostanu vykupne, mam se sejit a predat. dorazim na misto, uz od prvniho pohledu me serou, vymlatim z nich dusi a zjistim ze prodali dokumenty almuznikovi z klastera! pruser!
hledam almuznika (chodi regulerne po meste), najdu ho u stanku, hodim s nim rec ze ma nejake dokumenty ktere bych jakoze rad.. a on "jindro! to ses ty? jezis tys nam v tom klastere tak pomohl! jako nemel bych vis jak, ale ze ses to ty, tak tady je mas." :D
wow, tak takovou zpetnou peci a doplnovani aby vsechno davalo smysl, tak to jsem fakt dlouho nevidel! muj hlubokosklon, tomu ja rikam echtovni poctive remeslo.