• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    AIAX: zrovna na misteriu pracuji, a tak nejak jsem se zamyslel:

o co jde s tim cernym kohoutem? Tedka jsem si trochu zahledal, a spis to fakt vypada, jako ze sedel na nahodnem vejci. Ale cernem? Mi nedava vubec zadny smysl... Nekdo, kdo se venuje slepicim cely zivot a chape, co se stalo?
    AIAX
    AIAX --- ---
    Tak Mysteria hotová, moc hezký quest, krásně vystavěný, zajímavý, logický, se skvělou atmosférou. Za mě skvělé zakončení, i kdybych se samozřejmě nebránil nějakému překvapivému DLC 4 shadow dropu příští rok :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEFTY: Velký rány, rytmus, posouvat to při každém úderu. Jsem si myslel že to bude lepší klepat pěkně technicky, malou silou, ale ne, nejlepší výsledky jsou když se do toho pořádně mlátí. Když si dáš Rychloručku tak o něco zlepšíš ty schopnosti.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    AIAX: jeskyně, kudy se později v příbehu zdrhá z Trosek, dej se doleva :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    VLAKODLAK: Návod na basilard na první mapě? Kdes to našel?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Tak, Balisard Martinovi kvality (rozhodl jsem se jednou nepoužívat long swordy), 4k grošů na účtě, Henryho Savovice a Foxu plné truhly... a asi bych mohl začít dělat vedlejší questy, než se vydám na svatbu :) mám rád tyhle začátky :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    VLAKODLAK: Jj, zástěra ti dává +4 Crafting a rukavice +1.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    A ještě jsem si vzpomněl na kovářskou zástěru a kožené rukavice, co se válej u kováře Radovana na začátku hry, na šanci na Mko - samozřejmě jenom tahám z paměti, teď jsem to rozehrál znova, ještě nejsem v Kuttenbergu a nemám kovárnu :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Udělala jsem zajímavou zkušenost, že na mizernému počítači v práci, kde jsem bojovala s fps někdy až extrémně nízkýma, mi šlo udržet rytmus kování mnohem líp, než na dobrém doma.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    LEFTY: hlavní je rytmus a nemlátit do jednoho místa víckrát po sobě
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    LEFTY: myslim ze se muzes naslehnout nakym drinkem co ti momentalne prida na kovarstvi a mam dojem naky dalsi pridruzeny ability
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tvl co je hlavní trik při kování? Hraje velkou roli, jestli mám na sobě kovářské hadry? Skill mam už 28, a i s rychloruckou se mi zatím povedlo vykopat jenom jednu Mistrovskou sekeru. A mece maximálně zlatý, ale i to se štěstím.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Hellou WH guys,
    kdyz interaktuju s kovarinou, ale pri zvoleni co chci craftit si to rozmyslim a ukoncim to, tak nemuzu obchodovat s kovarem (a obecne i u jinych npc nevidim trade option)... je to otravny, musim napriklad otevrit svoji truhlu aby se to resetlo.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    TSUMON: není možnost ho dodělat; pokud bych si měl tipnout, ještě nás čeká něco vztahově příběhovýho s Erikem a Černým Bartošem a holkama který Henry mohl romanceovat , ale dle tradice herního průmyslu o tom mlčí dokud to nebude upečený.
    TSUMON
    TSUMON --- ---
    AIAX: to jsem udělal, ale souboj končí cutscenou a není možnost Erika dodělat.
    AIAX
    AIAX --- ---
    TSUMON: Pokud vím, tak máš šanci ho konfrontovat někdy před poslední bitvou, když bivakujes v Suchdole. Pak už asi ne.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Rozhovor: KCD II předčilo očekávání, říká šéf Warhorse Studios Martin Frývaldský
    https://jiribigas.substack.com/p/rozhovor-kcd-ii-predcilo-ocekavani
    TSUMON
    TSUMON --- ---
    Zdravím. Nevíte jestli lze po konci hlavní dějový linky ještě někde potkat Erika? Rád bych dokončil rozdělanou práci :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    kdyby nekoho zajimalo jak zni hrdina henry v jinych jazycich.
    japonstina je smrt, posloucham to po sesty a furt brecim :D

Our Hero Henry song in 6 languages | Kingdom Come: Deliverance II - Multilanguage
    https://www.youtube.com/watch?v=i8Kwf01o5aQ
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JCD: Tak to se mi snad povedlo s halapartnou nějaký combo když jsem to ani nečekal... :⁠-⁠)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam