• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    TSUMON
    TSUMON --- ---
    AIAX: to jsem udělal, ale souboj končí cutscenou a není možnost Erika dodělat.
    AIAX
    AIAX --- ---
    TSUMON: Pokud vím, tak máš šanci ho konfrontovat někdy před poslední bitvou, když bivakujes v Suchdole. Pak už asi ne.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Rozhovor: KCD II předčilo očekávání, říká šéf Warhorse Studios Martin Frývaldský
    https://jiribigas.substack.com/p/rozhovor-kcd-ii-predcilo-ocekavani
    TSUMON
    TSUMON --- ---
    Zdravím. Nevíte jestli lze po konci hlavní dějový linky ještě někde potkat Erika? Rád bych dokončil rozdělanou práci :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    kdyby nekoho zajimalo jak zni hrdina henry v jinych jazycich.
    japonstina je smrt, posloucham to po sesty a furt brecim :D

Our Hero Henry song in 6 languages | Kingdom Come: Deliverance II - Multilanguage
    https://www.youtube.com/watch?v=i8Kwf01o5aQ
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JCD: Tak to se mi snad povedlo s halapartnou nějaký combo když jsem to ani nečekal... :⁠-⁠)
    JCD
    JCD --- ---
    NEVILL: meisterhau jde jen s mecem stejne :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Jo počkej, ty myslíš nápřah, že jo...ne terén...to jsem zase něco blbě pochopil, sorry... :O/

Tak jak píše Aiax - útok zdola (bodnutí)...což u meče a halapartny jde, nevím co sekera...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEFTY: Jasný...no, když jsem měl protivníka nahoře a já byl pod ním, tak se mi to povedlo...vypadalo to sice malinko divně, ale povedlo se...ale opačně teda ne, jak jsem byl nahoře, prostě jsem promáchnul... Je samozřejmě možný že se mi to prostě nepovedlo dobře načasovat, ale připadá mi že se to s protivníkem dole prostě nechytne...
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NEVILL: celkově v tom terén dělá bordel. Ale ptal jsem se na master strike, kdy máš "mířit" opačným směrem než protivník napřahuje.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    V KCD teda higher ground není žádná výhoda, Jindra akorát promáchne...
    AIAX
    AIAX --- ---
    LEFTY: Útoč zdola.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    jak (jestli to jde) udělat master strike, když prostivník útočí shora?
    TOFI
    TOFI --- ---
    ▶ Netušila jsem, jak velký fenomén se za hrou Kingdom Come bude skrývat, prozradila Leichtová — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/kultura/netusila-jsem-jak-velky-fenomen-se-za-hrou-kingdom-come-bude-skryvat-prozradila-leichtova-367407
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    teda kloboucek za tu provazanost pribehu a dialogu napric hrou i zpetne k uz vydanym dlc!
    dohral jsem posledni dlc, klaster zachranen, vracim se do mesta. nemel jsem poneti ze zlodejske joby z odkazu kovarny od hadrare jedou taky svoji questovou linku, myslel jsem ze jsou genericke jako souboje, kostky a kovarske zakazky.

spoiler alert! ale neni to zasadni main quest tak snad to nemusim uplne schovavat.

po dohrani sedlece (dlc3) se vratim k ukolu pro hadrare (dlc2), dostanu ukol; nejaci nepeknici mu lohli dokumenty ze je slechtic a chce zalozit papirnu. samozrejme ze monopolni vyrobci pergamenu to budou sabotovat kdyz to zjisti. tudiz dostanu vykupne, mam se sejit a predat. dorazim na misto, uz od prvniho pohledu me serou, vymlatim z nich dusi a zjistim ze prodali dokumenty almuznikovi z klastera! pruser!
    hledam almuznika (chodi regulerne po meste), najdu ho u stanku, hodim s nim rec ze ma nejake dokumenty ktere bych jakoze rad.. a on "jindro! to ses ty? jezis tys nam v tom klastere tak pomohl! jako nemel bych vis jak, ale ze ses to ty, tak tady je mas." :D

wow, tak takovou zpetnou peci a doplnovani aby vsechno davalo smysl, tak to jsem fakt dlouho nevidel! muj hlubokosklon, tomu ja rikam echtovni poctive remeslo.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AIAX: Trochu BS je, že když chceš pro KCD2 hlasovat, tak to jako jediné dali na stránce níže než vše ostatní, takže k tomu musíš scrollovat. Nevim jak na mobilech.
    AIAX
    AIAX --- ---
    NOOLY: E33 není úplně pro mě, ale nic proti té hře nemám. Ale že mají TŘI nominace v hercích a není tam Tom McKay, podle mě ukazuje, že ten hype je trochu přehřátý. Fakt doufám, že to aspoň vyhraje Troy Baker z Indiana Jonese, který je jako mladý Harrison Ford absolutně neuvěřitelný.
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    AIAX: Jo no. Ale jako E33 je v podstatě už teď vítěz i spřihlédnutím na fakt, že to udělali v 5.5 lidech. Některé jejich nominace jsou za mě so-so, ale holt hype is real :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    Tak mají nominaci. Vyhraje samozřejmě E33 (tady jen doufám, že neshrábnou úplně všechno), ale samotná nominace je podle mě úplně super. Určitě mají kluci a holky ve Warhorse radost, zaslouženě.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ERRTU: Jj chápu. Já jsem to hrál poprvé až tak dva roky po vydání, kdy už všechno bylo pořešené a IIRC jsem žádné větší problémy neměl.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AIAX: co se tyce pribehu tak jo, ale klaster byl u me jeden obrovsky neskutecny bugfest, satan se tam jezdil priucovat. dostaval jsem pojeb ze jsem nebyl na msi i kdyz jsem knezi cumel do ksichtu z deseti centimetru, dozorci me odmitali videt pri plneni povinosti, postavy ktere jsem potreboval k pokracovani pribehu se mi v pulce dialogu seknuly ve dverich, nahodne mizejici a spawnujici se npc, zvlast po sirym nebem mnisi regulerne padali z nebe (to bylo fakt komicky, jak prisvistel neviditelnym nebeskym vytahem a po dopadu na zem zvolna vykrocil jakoby nic:)) ... fakt hodne narocny se tim prokousat a nezesilet. nejvyssi prumerny pocet loadu za minutu jsem mel tam. musel jsem fakt hodne casto hledat navody abych se ujistil ze jsem neudelal nic blbe, tohle npc proste nepousti skript a musim lepsim pripade loadovat, v horsim restartovat quest. trpel jsem tam jak svatej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam