• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Kdyz tezi CPU na mym mobilu a integrovana grafika na procesoru, tak bude tezit.

    ale ted vazne - na tezeni potrebujes aby to umelo nejakou verzi OpenCL nebo Open GL a IMHO todle bude v pohode splnovat. Rychlost nic moc, ale na pocatecni hrani a ladeni v klidu.

    Kart co tam jsou jsou tam jenom proto ze je tam nekdo pridal, ne proto ze to jde jenom na nich.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MICA: Tezim na CPU, mobilu a grafice. Skoda ze nejde tezit na grafice na mofilu a na zvukovy karte :))))

    rig by mohl byt do mesice
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    MORPHLER:
    BPB:
    jo mate pravdu, ctu to blbe, diky za upozorneni

    cena je uvedena sice tech 45kc/MWh dle tabulek ale jsou na tom naparene dalsi polozky a celkem je tam 2423,28,-Kc s DPH za 1MWh tedy 2,4,-Kc za 1Kw tedy za 12kW denne dam 28.8Kc, no to uz neni tak ruzove, ve finale to ude o neco min, ale porad je to vydelecne
    MICA
    MICA --- ---
    OTAVA: Bude to vůbec těžit, když to neni ani na seznamu? https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ted jsem an aukru treba za kilo koupil starsi Radeon 3870 s tim ze mu litaji pruhy pres obraz. No za kilo nekup to - kdyz pobezi, bude skoro zadarmo :)
    MICA
    MICA --- ---
    Co takhle na nástěnku hodit uživatelskej seznam, aby lidi mohli dickwavovat se svejma těžícíma strojema, nebo kde těží?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MICA: me taky. proto jsem prave zkousel ten multipool. vydelek byl skvely, ale nejsem to schopen nijak porovnat, pac to bylo v dobe kdy dogy vzrostly z 0....40 na 0....240 a to sly nahoru vytezky i na middlecoin. navic to porad chvilema nefunguje.
    BPB
    BPB --- ---
    OTAVA: tak todle jsou shary u poolu GHASH.IO..kterej má sám..jestli to chápu dobře, nakoupený ASICI...a právě by mě zajímalo..kolik takovej share "hodí" v porovnání s "real těžbou" , aaaa jestli se to při klesající ceně GHS/BTC vyplatí...du to koumat
    MICA
    MICA --- ---
    MORPHLER: Hmmm, mě na tom hrozně deptá, že člověk nevídí jestli ho nevojebávaj nějak
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MORPHLER: ha a ted tam maji jeste nove amsterdam.middlecoin.com
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: Já si myslim, že GPU rig je dobrá a celkem bezpečná investice. Grafičky bez problémů prodáš, když se to přestane vyplácet, ale co s jednoúčelovou krabičkou na Bitcoiny..... :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MICA: no prave ze tam par dnu furt nejak blbly dtb. jsem primarne zpet na middlecoin.com s tim ze jim taky porad nejak blbnou (dle twitteru do toho dost kopou) eu servery, tak nechavam cg litat od eu.middlecoin na midllecoin.com a kdyz nejde ani to tak na multipool.us
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BPB: Nevim ale prijde mi ze tezba Bitcoinu po te co vysly ty Tera a mozna Terra hashovy ASICy je uplne mimo jakykoliv rozumny limity a spis neco naklikas na faucetech.
    MICA
    MICA --- ---
    MORPHLER: Hmmmm, automatickej prodej shitcoinů na cryptsy zní jako dobrej nápad!
    Kde teď jedeš primárně? Já měl právě pocit, že na výkonost na multipool.us je nějaká divná. Zdálo se mi, že
    na doge poolu mi to natěžilo víc
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    JVCNC: nekde se asi seredne pletes. zrejme pri cteni tabulek cezu .. obvykla cena je kolem 5-6Kc /kW, u dvoutarifu pak kolem 3 Kc / kW v tom levnejsim...u toho kolik sezeres se nejde na kWh, ale na kW...
    BPB
    BPB --- ---
    JVCNC: máš špatně jednotky u té ceny... tipoval bych náklady na el.energii..při nějakém "domácím" tarifu na 4 - 5 Kč/kWh včetně DPH..pokud nemáš doma nějekej spotřebič s větším odběrem nahlášen, nebo kamna na el., nebo klimošku... přiznam se..nevim co je ted presne tarif D45d ,)
    BPB
    BPB --- ---
    a já vám tady nabourám trochu teorii těžení dotazem ,)) Vlastníte někdo GHS (shary) na serveru CEX.IO..? vyplatí se být takhle podílníkem? bez starostí o hardware ? neexistuje někde kalkulačka...kde by se dalo porovnat nakoupení sharu x versus náklady na fyzickou těžbu ?
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    nevyznate se nekdo v kalkulacich cen za el. energie? napado me ze kdyz uz mam pc nejakej ten cas nonstop zaple, kolik vlastne propalim vs kolik vytezim, ted u LTC vytezim 1.7USD/den, spotrebu budu pocitat jako nejhorsi pripad, tzn 500w zdroj zjednodusim na 12kWh za den a jestli rozumim tabulkam cezu dobre a v taritfu D45d mam 1MWh za 45kc po dobu 20H denne, tak bez kalkulacky v hlave je to co propalim zanedbatelne oproti tomu co vytezim, nebo se nekde seredne pletu a az prijde ucet tak budu brecet?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Zatím nemám co prodávat, tak neřeším. Vzhledem ke své situaci jdu cestou nejmenšího odporu: Co půjde těžit nejsnáze, na to skočím. :-) S tím, jakou to má cenu, si budu lámat hlavu, až to budu mít dost. Prozatím zkouším Primecoin, GPU nemám, co ASIC peníze strkat nebudu. Výsledky i tak celkem bídné. Pokud někdo ví o něčem lepším, uvítám. :-)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MICA: chvili jsem jel na multipool.us, ted ho mam zase jen jako sekundarni. posilal jsem si z tama doge do penezenky, zybytek primo na cryptsy a tam pak neni problem zadat i automaticky prodej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam