• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    MICA
    MICA --- ---
    Já na maxcoinu natěžil s 1250MHash (rig má výkon 2550 kHash na scryptu) za 5 dní 0.181 BTC, takže asi 0,036 BTC denně. Je todně vzdálené teoretický výtěžnosti, ale furt lepší než middlecoin nebo dogecoin :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    middlecoin teda teď dost vázne... asi přepnu zpět na maxe, ale diff teda masakr
    B3DA
    B3DA --- ---
    vlastně třetí, nahoru přidali exchange rate..
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MORPHLER: myslim tim neco co treba komunita hned nezahodi do kanalu a je sance na to ze to bude mit aspon exchange
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    nevite nekdo o nejakem grafu difficulty maxcoinu?
    URBI
    URBI --- ---
    tezi nekdo Auroracoin?
    MICA
    MICA --- ---
    Já asi ze srandy na chvilku pustim těžení na Rabbit a pak 502
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    OTAVA: vzdycky bude neco startovat http://www.shiliwu.com/
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A co bude startovat ?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Zatím nerubu nic, musím vyřešit jisté věci. :-) Pozítří se zas začnu rozhlížet, na čem urvat pár šušňů. Taky myslím, že startuje něco nového.

Kdyby chtěl někdo za něco vyměnit mých cca. 200 lycancoinů, 180 beecoinů nebo 0,8 "čehosi-zmršeného-před-CRA" jsem nakloněn návrhům. :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Rubu cosmic Coin - je to sazka do loterie, ale z Crypsy mi psali ze prej na problemu s penezenoku pracujou a snad ho i vyresi a developeri problem s orphaned blokama vyresili.

Mam stazenou penezenku z ofiko zdroje a normalne synchronizuje.

Samozdrejme muze to byt uplna sracka a hovno z toho.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BLOODRAT: Takz teď rubu MAXe a kurz na crypsy se včera dokonce zlepšil ... kolega rube psy a výtěžnost trochu slabší ... takže asi zůstáváme, protože o ničem lepším nevíme ;)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BLOODRAT: imho ne, rubu totez. vypada ze jeste par dni bude stat za to. osobne verim trochu i trollcoinu, kde je obtiznost zatim kolem 3 a pomalu stoupa, ale tam zatim neni zadna realna cena..
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Je něco v tuhle chvíli výnosnější (reálně ) než Max? Ten mi dává stabilně 20max/den, tzn ~1.5 btc měsíčně při kurzu okolo 25. Když rubu psy a kočky, tak je ta reálná výtěžnost zhusta poloviční než na coinwarz kalkulačce.
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: Free shipping při 9223372036854775807 kusech od každého, to je příjemné

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BORGDOG: scam?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Nevím, jestli to není scam, ale pokud není, třeba by to někoho mohlo zajímat:

Bitcoin World | All Bitcoin MinersBitcoin World
    http://bitcoin-world.net/
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    ... poradí někdo výkonný pool na kočky (CAT)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam