• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    B3DA:
    B3DA: Bomba. dik.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Sem ted zkompiloval 3.7.3 z jejich webu, hmm .. modry pruh navic, ale vysledky stejny
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    Jake mate vykony na keccak na konkretnich grafarnach?
    7770: 106Mh
    7950: 333Mh (ale bezi mi na ni desktop na kterem funguju)
    R9 290: 414Mh kazda
    B3DA
    B3DA --- ---
    XSOFT: nicméně keccak cgminer běží i bez toho export ... nebo ve win setx ..., narozdíl od scryptu. takže je to nakonec jedno :)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    BLOODRAT: wokna nebo linux? mas tam cgminer.exe, ale export xxx coz ve woknach nebude
    B3DA
    B3DA --- ---
    další launch calendar: http://www.altcoincalendar.info/

před chvílí jsem přepnul 1 kartu na POT, teoretická výtěžnost s mým plným výkonem 0.0283 btc/den proti maxovi, který při aktuálním kurzu dává 0.0292. tak uvidíme :)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    BLOODRAT: No, mam na grafiku 360kH/s (scrypt) a 171MH/s (keccak).
    Pouzivam pro to konfigurak, kde mam trochu vic parametru. Zkusim jeste --no-submit-stale
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    XSOFT: Mám tohle

export DISPLAY=:0
    export GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
    export GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1

cgminer.exe --keccak --no-submit-stale -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u mNPWJhB4Csd1d64TZVXzTEkPju92Y4Y9Np -p x -o stratum+tcp://maxpool2.1gh.com:17333 -u mNPWJhB4Csd1d64TZVXzTEkPju92Y4Y9Np -p x -I 13 -g 1 -w 128

Dává to tak těch 1350Mh/s, normální těžbu např. Ltc mám scryptem mám rychlost 2950Kh/s, což odpovídá tak těm 40-50% co se říká....
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    MICA: tenhle a jeste jeden mam jako zalozni pool,
    No, popravde mam 13-16% rejected. Muzu mit pomalou sit a lagy, precijen je blok po 30s, ale i tak.

Mate nejakyy specialni jako:
    "lookup-gap" : "2",
    "expiry" : "120",
    "no-pool-disable" : true,
    "queue" : "1",
    "scan-time" : "0",
    "shares" : "0",
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Ciwe kotrolujte ty rigy, teď jsem přišel zkontrolovat vývar a zjistil jsem, že rig na Hashfaster nepotvrzoval ani minci a navíc jel z nějakýho čertvíjakýho důvodu na poloviční výkon, aniž bych s tím nějak mrcasil, prostě to ráno spadlo, ačkoliv se to na stránkách tvářilo jako by pořád jel... a to samé na dalších dvou poolech, hodinu bez potvrzení...teď jsem na 1gh.com a unconfirmed začaly naskakovat během prvních minut.
    MICA
    MICA --- ---
    XSOFT: jedu https://max.suprnova.cc/ , rejected 1.95%, taky zkusim 1gh.com
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    XSOFT: kopu stejně jako ty, jiné pooly mi dávají menší výtěžnost ... ;)
    BPB
    BPB --- ---
    jj..ta diff u MAXee uz je masakr...driv sem daval i 24 az 3O coinu denně..a ted to vypadá uz jenom na 1O..ale furt by to melo dat hezkych O.O25 BTC denně ,

ted je otazka..jestli se srovná difficulty s cenou coinu a nebo jestli bude dál klesat cena ? ... prodávat se mi ty coiny nechce.. doufam, v nejaky pekny pumpy..aspon par desitek procent
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    MICA: kde kopes? Zatim pouzivam http://max.1gh.com/ protoze maji 50% site a blok to tak najde kazdou minutu. Jaky mas pomer rejected?
    MICA
    MICA --- ---
    Já na maxcoinu natěžil s 1250MHash (rig má výkon 2550 kHash na scryptu) za 5 dní 0.181 BTC, takže asi 0,036 BTC denně. Je todně vzdálené teoretický výtěžnosti, ale furt lepší než middlecoin nebo dogecoin :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    middlecoin teda teď dost vázne... asi přepnu zpět na maxe, ale diff teda masakr
    B3DA
    B3DA --- ---
    vlastně třetí, nahoru přidali exchange rate..
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MORPHLER: myslim tim neco co treba komunita hned nezahodi do kanalu a je sance na to ze to bude mit aspon exchange
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    nevite nekdo o nejakem grafu difficulty maxcoinu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam