• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: já myslim že jsem někde viděl někoho ptát a odpověď bylo, že jo. Jedu přes to i vertminer, keccak.. SG je tušim taky postavenej na CG a rozhoduje jak máš strukturovaný batch soubory (cgwatcher pozná jednotlivý příkazy a vytáhne si je z řádky, takže tě upozorní když je něco špatně), jestli je to klasicky miner.exe -o POOL -u USER -p PASS tak to půjde, otázka jak si to poradí se škálovatelnější intensitou apod. Zkus :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    B3DA: funguje to i na SG ?
    B3DA
    B3DA --- ---
    Jestli někdo ještě těžíte max a padá vám to občas, super věc je CGWatcher, narozdíl od třeba kiwwi to opravdu funguje i když miner vyhodí hlášku (nečeká na potvrzení aby mohl úplně spadnout).
    Vůbec je to dobrá nástavba.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BLOODRAT: to je další krok pokud se tohle neosvědčí, zatim ale dobrý - mám vše co potřebuju vědět po doplnění 6ti hodnot a nemusim sahat po kalkulačce :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: Já si nedávno s úžasem uvědomil, že nejpraktičtější je psát si to do papírového notesu vedle kompu.
    B3DA
    B3DA --- ---
    opravena chyba ve sloupci U
    B3DA
    B3DA --- ---
    Jak pořád přehazuju coiny, tak jsem si to psal do poznámek na plochu. To se osvědčilo jako hodně blbej nápad, tak jsem si na to sesmolil tabulku. Teďka mám jasno po pár hodinách těžení.
    Kdybyste někdo chtěl zkusit, tady je:
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/15827839/CoinProfit.ods
    Do žlutý se vyplňuje, šedá se dopočítává, bílý jsou informační, na 2. listu je nastavení..
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    MICA: Tak mám cíl vytěžit 0,1 BTC / týdně ... zatím plním, ale výtěžnost pomalu a jistě klesá :(
    MICA
    MICA --- ---
    MIKE23: Poslední dobou je to trend všech kryptoměn. Cryptsy je spíš prokletí než výhra.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    lol 502coin
    Release date 21 feb 5.02 CET
    se změnilo na
    Release date 28 feb 5.02 CET

hlavně že na webu mají: There will be no twitter chase, no launch delays :))
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    OTAVA: Já to vidím na dotěžení do 10 MAX (aktuálně mám cca 7 neprodaných) a pak přechod jinam ... zítra v poledne se buď vrátím na DOGE (který dlouhodobě drží cenu) nebo zkusím štěstí s MIDDLE či MINCOINem
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ono už to asi lepší nebude, tím jak vzniká každý den nová kryptoměna, tak se tříští výpočetní síla
    všechno se snad už smrklo na rychlý profit a šup na další
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MIKE23: taky na to zrovna koukam. a uvazuju jestli tezit neco jineho, nebo tezit a drzet dokud se nejak nepohne cena ci diff.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MIKE23: mam tam asi pet maxu a fakt nevim esli bude puma a nebo se roztce, prodavat se mi je tahle levne nechce ..
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Hmmm, za týden od uvedení MAX na Cryptsy jeho hodnota klesla na 1/3 :(
    MICA
    MICA --- ---
    Už mám na botovi nastavenou ikonku a založenej repozitář na Githubu, takže už je vpodstatě hotovo :D
    MICA
    MICA --- ---
    ENAPAY: Už mám, díky :)
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    MICA: mám, dej mail.
    MICA
    MICA --- ---
    Neměl by někdo pozvánku na nyx navíc? Asi zkusim spáchat toho bota na upozorňování na nový cryptoměny :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    nejste někdo na http://cach.catcoin.cz/ ? Potřeboval bych pozvánku. Chci zkusit CACH€ jelikož teoreticky se vyplatí víc než max při aktuálním kurzu, jenže jsou jen 4bloky za hodinu a tenhle pool z nich m,á obvykle 2-3, přitom už dáávno nemají >50%
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam