• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    B3DA
    B3DA --- ---
    může se hodit:
    Bitcoin (BTC) Price & Chart - Crypto-Prices.com
    http://crypto-prices.com/
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    ENAPAY: nektere pooly nekdy vyplaceji premie. ja jsem treba na nyancoinu vytezil asi 200 coinu a asi 250 dostal jako premii na poolu jen za to ze tam tezim v prvni desitce... a nektere davaji premii za to, ze najdes v ramci poolu blok...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ENAPAY: No, congrats. :-) Taky bych bral.
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    Tak transkakce ve které mi to přišlo je tady: http://bitgo.pw:3731/tx/edc417761362d43b32de77cdd5272814e0628cc1f35cb685fb525080e2531772#o1
    Pokud to dobře chápu tak těch 50 bylo vygenerováno před 3 dny. To jsem na cpu netěžil.. Kloním se teda k nějaké chybě nebo promu, i když to by bylo celkem štědré promo a jěště neznámé :)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    BORGDOG: jo to xpm je dobra nahoda v tomhle .. taky mi tam litali setinky a tu ta tam nejaka desetinka, ale nejak jsem to extra neresil. presne jak pises, kdyz to mas na ucte tak jedine dobre :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ENAPAY: Já třeba taky doteď moc nechápu, jak fungují ty chainy u XPM, když mám 7-chain, co je tak 0,0010, občas padne 8-chain za 0,0120 a asi tak desetkrát za dobu, co těžím, mi padl 9-10 chain s cenou kolem 0,2-0,4. Prostě, když to padne, jsem rád a neřeším, beru to jak loot ve WoW. :-) Ale s XPM už brzy končím, potřebuju natlouct akorát ještě necelou jednu do další výplaty...
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    BORGDOG: Jako jsem rád, to bych těžil asi 2 dny. Ale prostě chci vědět jak to funguje.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ENAPAY: No, máš 58 coinů? Máš. :-) Tak ber a nebrblej... já se na ten coin taky mrknu.
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    HOUMLES: Díky. Nicméně žádnou z těch frází jsem v mém logu nenašel. Takže záhada pro mě stále nevyřešena.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    HOUMLES: Přesně. Třeba dneska jsem mohl mít pěkný bonus z Lycancoinu, který začínal na 200 satoshi a během hodiny byl na 30. A já jak naschvál nemohl dostat mince z poolu. Tohle je taktika "udeř a uteč" - rychle natěž, rychle prodej...
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    HOUMLES: tam jsem se zkoušel dívat ale je dost dlouhý a nevím co přesně hledat. Ale i kdyby to tak bylo, je normální aby se odměna za blok spojila s výplatou z poolu?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    ENAPAY: v data adresari ty penezenky je debug.log tak se podivej tam .. podle toho co pises to vypada, ze se ti povedlo najit blok ... ikdyz je to skoro nerealny s jednom strojem proti poolum tak tu sance je
    MICA
    MICA --- ---
    Hmm, tak jedinej výsledek StackCoinu je, že díky tomu, že admin jednoho z poolu je zkurvenej retard, můžou uživatelé poolu očekávat kupu SPAMu

ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    Potřeboval bych poradit. Těžím nějakou dobu ultracoiny s gpu na poolu. V poolu mám nastavený automatický payout na 10 UTC. Výplaty tomu odpovídají. Pak jsem si zapnul kromě toho ještě cpu mining přímo v UTC klientovi (setgenerate true). A dnes mi z poolu přišla výplata 58.517975 UTC. V transakcích na poolu opravdu vidím, že mi to poslali z poolu. 50 je přesně odměna za blok.
    Je jen jakási náhoda, chyba nebo mě neznámé promo, že mi přišla taková výplata? Nebo to může způsobit ta kombinace těžení? Dá se zjistit v pěněžence nějaký log těžby zapnuté pomocí setgenerate?
    B3DA
    B3DA --- ---
    SOONIC: podle toho jak na mě coin působí odhazuju vše nebo jen část při první příležitosti která se vyplatí. a ano, většinou je cena nejvýše v době uvedení (u coinů co maj maximálně web a vlákno na btctalku je to spíš pravidlem). když má člověk štěstí na coin, na pool a ještě něco málo jinýho štěstí navíc tak se mu v prvních minutách podaří instamine v objemu, kdy se ty shitcoiny bez budoucnosti občas vyplatí prodávat i po 1 satoshi, jelikož pak třeba za 5 minut máš nakonec 0.1 btc s 1mhs. nebo taky třeba vůbec nic. a nebo 30x tolik :)
    multicoin pooly dávaj v průměru teďka řekněme 0.01btc/1den/1mhs pokud se nepletu, ale zas stabilně, bez nutnosti se v tom nějak angažovat. prostě to pustíš a nazdar. to se imho nedá moc srovnávat..
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    SOONIC: kazda nova mince pri pridani na prvni smenarnu ma nejvyssi cenu .. riskovat to, ze to za mesic nebo dva vylitne je na kazdym z vas, viz DOGE, ale u vetsiny to nema smyl.
    takze to co hned vytezim okamzite prodavam, klidne i jednou za hodinu kdyz je co.
    zatim jsem se nikdy nespalil a jenom vydelal :)
    viz treba naposledy max kterej jsem prodaval za 0.03 a koukni kde je ted nebo byl druhej den po launchi...
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    nebo jinac. o kolik to je lepsi streckovat takhle kolem mineru nez ho nechat nekde vklidu tezit na nejakem multicoin poolu? absolutne v btc/mhs poprosim
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    co delate s tim mnozstvem coinu co vytezite v uvodu coinu jednoduse? prodate pri prvni prilezitosti, nebo vzdy verite, ze coin chytne lip, nebo v cem je tato newcoin hra o tezeni novych coinu?
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: já bych řekl že pooly si před startem každý mince stejně jako ty připraví porty a další nastavení co dostanou od developerů a čekaj na wallet jako všichni. Když má dojít na start, sleduju na MPOSu záložku pool a minery přehodim ve chvíli kdy zmizí hláška "Unable to connect to wallet RPC service: RPC call did not return 200: HTTP error: 0 - JSON Response: []".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam