• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Ma nekdo penize na BTCe co by chtel prevest na ceske? (PM prosim)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    hmm tak uz i pri mirnym OC (a dvou threadech) na ty 5770 mi to haze tak 10% rejected. Snizeni taktu pomohlo..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    B3DA: den, dva to necham bezet a uvidime. Na tom middle nevidim nikdo kolik jsem vytezil a jsem z toho nervozni :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: já bych počkal až to zase spadne (doufám v to), teďka někdo asi týden tlačil cenu dolu a diff šla s ní, dnes to vylítlo trochu, tak uvidíme. osobně mám se smartcoinem spíše dlouhodobější plány a odhazoval jsem dokud byl na cca 500% dnešní ceny, tak doufám že se tam někam časem zas vyhrabe :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    B3DA: ted je diff cca 8 - 9, tak ja to teda na chvili zkusim, na poolerinu mam se svym 1 Mhs 10% sharu :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    hehe já věděl proč těžim to smc dokud bylo na chvíli na diff 3-6 muhehe :)
    BPB
    BPB --- ---
    OTAVA: plus ,)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BPB: power tune -20 ?
    BPB
    BPB --- ---
    OTAVA: to je udajne vlastne totozna karta ,) , nejlepsi je mit taktovano 1080/1500 a nebo 1085/1500, powertune 15 nebo 20
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BPB: 7970 by mela bej na stejny urovni jako R280x ne ?
    BPB
    BPB --- ---
    OTAVA: je to hrozna alchymie no..me treba jedna 7970ka pres den kolikrat jede jenom na 680 khs (kdyz se venku oteplí...prestane poradne fachat..a nasledne opadne i teplota karty o 2st C, a vykon opadne z 730 treba na 680). V podvecer se zase rozebehne na 730, a obe maj potom 70C, fakt vtipny :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    E2E4: na ty 5770 je nejakej brutal chladic orezanej z Accelera a je v chladny mistnosti, kde cumi nad rig, takze ma tech 50. Mi nerikej ze to nevytahnu na 250 ! :-))
    E2E4
    E2E4 --- ---
    OTAVA: To se lisi karta od karty.. Tezeni je hlavne ladeni. :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    E2E4: oka, pohonim trosku i ty pameti a uvidime.

Jinak kdyz tam hodim -g 2 i na ty 5700 snad to este vytahne.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    OTAVA: 200 je u 5770 uspech,viz nastenka, a napis se tam :) mne to davalo ~180 nestabilne a dokonce nedeterministicky - porovnej s litecoin mining comparsion guide..

A sladke tajemstvi je, ze vykon neni o taktu gpu engine a pameti, ale o jejich _pomeru_ neco jako 0.6-0.8 podle typu karty.. Ducharina trochu. :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jo na Maxe to zere 350 a na scryptit 430 :-(
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    E2E4: vsecko de ted doprdele, takze jsem taky presedlal na middle.

po malem tuneni mi dava R 5770 200 Khs (intensity 18) a R 280x dava konecne 750 Khs - Intenzity 13, dva thready dooost pomohly :D

co me ale dost prekvapuje, nekdy staci zvysit takt o kousek a i pri dostatecnem chlazeni spadne vykon vyrazne, to me fakt udivuje.

Napriklad pri 1080 dava ta 280x vetsi vykon nez pri 1100, stejne tak R 5770 dava vic pri 850 (este tak 8750 da o trosku vic), nez pri 900. Pritom si myslim ze o throtlovanijit nemuze, protoze teplota jedne karty je 50 a druhe asi 67

Da se nekde najit jak spolu funguji urcite takty a konfigurace ? IMHO z ty 5770 musi jit vyrazit vic.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    B3DA: ano, to je jedinej rozumnej test.. a pustit to na delší dobu. mě teď vycházel middlecoin okolo 9 mBTC/Mhs/den.

waffle se mi teď blbě počítá, ale má zásadní výhodu vardiff (byť statisticky by to mělo bejt fuk, jestli člověk najde 100 malých share za den nebo 1 velkou) a že směňuje prakticky okamžitě, middlecoin má dost v unexchanged (což ale může být i lepší strategie).
    B3DA
    B3DA --- ---
    automat se scrypt-N
    pool | TradeMyBit
    https://pool.trademybit.com/
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    No,
    podelim se s vami o dnesni zkusenosti. Po DOGE, MAXICH, PENGUIN a nevim jakych jinyhc menach jeste jsem si rekl, ze zkusim zase jednou multipool. Dal jsem si rsearch toho, co je na svete (od ledna celkem par peknych kousku) a zatim vyhrava (cti: testuji) tenhle:

Coin Catcher - Auto Profit Switching Scrypt Mining Pool
    http://www.coincatcher.net/

Co me oproti ostatnim zaujalo je velke mnozstvi minci (jako zadnych 5 ale jako 30-40), a male fee.
    Prave ted to vychazi na 0.01055607 BTC za 1MHs / den.

Kdo ma lepsi, at posle :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam