• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    ahoj vsichni, nejak jsem si zkusil udelat pool, uz to nabralo jasnejsi podobu, na testovani jsem vybral FOX coin, kde se svym rigem (3.5mh/s) celkem casto dam blok, protoze slozitost je nizka..coin je celkem k nicemu, ale nejaky burzy na nej jsou ( https://www.cryptorush.in/index.php?p=trading&m=FOX&b=BTC ale cena nic moc a volume zadny)..

moc by mi pomohlo kdybyste ho nachvili zkusili (treba hodinu), je to klasickej scrypt, jako odmenu nabizim kazdymu za tu hodinu symbolicky 1 MAX (nebo neco jinyho, pokud fakt nesnasite maxe :) ), nehlede na hashrate kterym budete tezit, potrebuju jenom zkusit, ze pri par uzivatelich to nespadne atd..kazdopadne kdyz to odladim tak se nam to tady muze hodit na launch nejakejch novejch coinu, kdy o spolehlivy pooly je docela nouze..

adresa poolu je: https://fox.altcoinmine.org (nemam koupenej certifikat, takze si rekne o potvrzeni)

info o coinu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=420727.0
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Absolutně nechápu, kam chodíte na to číslo 10mBTC/1mh/den ... mám výkon 750kh/s ... to by mělo být 7mBTC/den a v reálu mám na MIDDLE cca 2mBTC/den ... možná dlouhodobě?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: Až bude btc stát jeden mega CZK, bude nás i ta tisícina mrzet: )
    B3DA
    B3DA --- ---
    achjo ty nuly. má to být samozřejmě deseti tisícina. už jsem se uklidnil.
    antiviry nic. tak snad je to tak.
    že si qt v tichosti vytvoří novou adresu kam pošle drobný. prej privacy reason. dobrý..
    umazání posledního blk...dat souboru mě nechalo rebuildnout pěkně od začátku, takže si počkám do zítra.
    B3DA
    B3DA --- ---
    tak jasně, fee 0.001, celkem tedy 0.1001. nicméně, teďka hledám hledám.. a nemohl by to být tenhle případ?
    Why are there two transaction outputs when sending to one address? - Bitcoin Stack Exchange
    http://bitcoin.stackexchange.com/...hy-are-there-two-transaction-outputs-when-sending-to-one-address
    byla to z této peněženky 1. odchozí transakce, pokud to dobře chápu, ta druhá (neznámá) adresa je vlastně vázaná na tu mojí a vlastně se mi vrací drobný? mám na tom avg a malwarebytes, nikdy mi nic nehlásilo, pro jistotu to projíždim. ještě zkusim umazat pár posledních záznamů blockchainu a zas je nastahovat..
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    B3DA: fee ? :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    poslal jsem 0.1btc z peněženky. kouknu na blockchain a vidim, že s transakcí 0.1 odešla ještě další 0.05044849 do jiné (mě neznámé) peněženky.
    co je to za haluz, prosím? mám havěť? btc wallet mám na laptopu s poměrně čerstvou instalací (legálních) w7..
    a v té okení peněžence se mi normálně zobrazuje stav tak, jak by měl být (jen -0.1)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    dik, vecer to prehodim
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: hash.so.. je to multipol s manuálnim přepínánim. pošleš workery na stratum+tcp://pool-eu.hash.so:1337/ a přepínáš asi 30 coinů nahoře na liště. + 1 přihlášení pro všecky coiny. takhle by ty mpos měli vypadat všude :) od spuštění do teď měl vždy 40-100% výkonu smc sítě (40-60bloků/h z 90)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    B3DA: kterej pool je nejvetsi ? Ten co davam ted poolerino je nejaky maly a round tam trva dost dlouho ..
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: aha, smc je na cryptsy, to už asi moc dolu diff nepude. znamenitě :)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Ma nekdo penize na BTCe co by chtel prevest na ceske? (PM prosim)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    hmm tak uz i pri mirnym OC (a dvou threadech) na ty 5770 mi to haze tak 10% rejected. Snizeni taktu pomohlo..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    B3DA: den, dva to necham bezet a uvidime. Na tom middle nevidim nikdo kolik jsem vytezil a jsem z toho nervozni :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: já bych počkal až to zase spadne (doufám v to), teďka někdo asi týden tlačil cenu dolu a diff šla s ní, dnes to vylítlo trochu, tak uvidíme. osobně mám se smartcoinem spíše dlouhodobější plány a odhazoval jsem dokud byl na cca 500% dnešní ceny, tak doufám že se tam někam časem zas vyhrabe :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    B3DA: ted je diff cca 8 - 9, tak ja to teda na chvili zkusim, na poolerinu mam se svym 1 Mhs 10% sharu :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    hehe já věděl proč těžim to smc dokud bylo na chvíli na diff 3-6 muhehe :)
    BPB
    BPB --- ---
    OTAVA: plus ,)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BPB: power tune -20 ?
    BPB
    BPB --- ---
    OTAVA: to je udajne vlastne totozna karta ,) , nejlepsi je mit taktovano 1080/1500 a nebo 1085/1500, powertune 15 nebo 20
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam