• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Hej, prvních 38 unconfirmed.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    XSOFT: tak ja dal na tom mym poolu bloku uz 28, ale zrovna ted kdyz je nas tam hodne se nedari
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    CHILDINTIME: zkousim dneska to samy a porad ne a ne najit dobrou minci co by dala blok. Bud jsou moc stary nebo treba Kittech mi pri 8M diff nedal nic.

Mrkni na zakladni nastaveni, projdi vse, koukni na captchu, jestli makaji maily, uptime api .. no a pak samozrejme penezenku spojeni s poolem jako takovy.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    aspoň víme, kolik MH/s můžeme v případě potřeby nashromáždit :))
    MICA
    MICA --- ---
    15GHash/s to už docela ujde :)
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    nepadá no, chce to potunit luck faktor
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Jako diff 0.52 je luxus :D
    DONALD
    DONALD --- ---
    CHILDINTIME: parada, jdu tam pustit i sebe... pokud budes davat na launch novejch coinu, tak myslim, ze se nas tu najde hromada co se radi pridaji
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    achjoo proc to tam ted nepada :D
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    CHILDINTIME: Dám tomu ještě tak deset minut, ještě jsem netěžil na takhle malém poolu, taky mě to zajímá :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    TOXICMAN: necháme to běžet a převezmeme kontrolu nad směřováním lišky na směnárnách v příštích týdnech? :D
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    TOXICMAN: tjn, mozna by bylo zajimavy si jentak cvicne zkusi 51% attack..a jak se postupuju pri forku taky zatim nevim, coz se u tech malejch men stava pomerne casto
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MIKE23: jo budu se snazit k tomu smerovat, ale par poslednich launchu co jsem sledoval bylo fakt otresnejch a to ze nebyly funkcni pooly nebyla ani tak vina pool adminu jako vyvojaru tech coinu :)

BLOODRAT: ja budu rad kdyz tam budete delsi dobu, ale jsou tu asi vyhodnejsi veci na tezeni :)
    MICA
    MICA --- ---
    CHILDINTIME: Žádný takový, nechám to puštěný, chci se stát foxcoinovým milionářem a tvůj pool je teď ten největší v síti :D
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    CHILDINTIME: máme už třetinu FOX sítě :D
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    CHILDINTIME: Zrovna jsem se přihlásil :D
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    luck zrovna nemame, ale zda se ze to bezi, takze uz to klidne asi muzete vypnout, pokracovani priste..bezi to na nejakym obyc vps, tech 10Mh/s co tam ted je to dava v poho..tak az bude nejakej klidne i nezajimavej launch muzem to zkusit..nejdriv tady mezi nama pak treba i public.

jeste musim pochopit par nastaveni, treba ted to chce posilat vyplaty driv nez jsou mince v penezence, takze to chce nejak poupravit to potvrzovani aby nechtel vyplacet veci co jsou jeste unconfirmed apod.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    CHILDINTIME: pokud bys udělal systém, že tvůj pool bude vždycky připraven na novou měnu, tak si myslím, že lidé ti tam budou chodit a pro ty starty si můžeš nahodit aj 5% fee ... pro nás jistota funkčního poolu pro novou měnu, pro tebe práce a jistý příjem ;)
    MICA
    MICA --- ---
    CHILDINTIME: Pouštim :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    když na těch skoro 10mega koukám, co to na příští slibnej launch nasměrovat na jednu peněženku?
    wow, such instamine...
    a proporcionálně se pak podělit :)
    nebo se pletu a je větší pravděpodobnost nachytat ze začátku s menšim výkonem na většim počtu klientů?
    a nebo ot vyjde nastejno?
    CHILDINTIME: jupí! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam