• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    BPB
    BPB --- ---
    OTAVA: no je mi to jasny...ale nechci.a.by se tadle tragedie opakovala :) ..ten pool vypadal fakt dobre..propracovane..a kdyz proklamuou tudle castku jako vydelek s 1Mh/s..tak ja tedy vydelal o 45 procent min..a to mi prijde jako sakra rozdil..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BPB: dlouhodobe vydelecny neznamena jeden den vole.

Jsou dny kdy to sype hodne, jsou dny kdy to sype malo.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    XSOFT: taky
    BPB
    BPB --- ---
    tak..dal sem na místni tip a jal se vyzkoušet COINCATCHER.NET pool..a je to teda dost tragickej vysledek jako... s 1,45 Mhas jsem dal 0.00821666 BTC/24 ??? Vo co komu jako deee ? jdu zas na MAXE..todle byl desnej provar :/
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    mno muj 1Mhs (SCRT, v KCK je to tak 450) dela tak 7 - 8 Maxe za den, takze je to 0,01 BTC pri soucastnym kurzu, to je tak asi kolik vyrazimz foxe nebo multipoolu.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Kde kopete MAXe? Osobne jsem na http://max.1gh.com/ (kvuli velikosti site)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    co je fakt zajimavy, ze 5770 dela ve scrypitu 200 Khs v Maxovi 100 Khs.

280 dela 750 a v maxovi 350 ten pomer nejak nesedi :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ale jako 10% rejected mi prijde az dost a rejeccty se zase prestavajiobevovat tak nekde kolem intensity 5 - 6
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    pri intensity vyssi nez 6 mi to dava celkem dost Rejectu - kolik mate % rejected ?
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    OTAVA: ./cgminer --keccak -o stratum+tcp://erebor.dwarfpool.com:3339 -u mPBbjsuHYAzYviVB9Jioz24wSzrDUYbpX4 -p 1 -I 14 --worksize 512 -g 1
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MICA: tech 25 mBTC je srovnatelny s scrypt vyteznosti, nebo se musi vydelit dvema? pocitas to scryptovym vykonem nebo maxovym vykonem?
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: na starym cg 3.6 davam maximum 14
    MICA
    MICA --- ---
    MICA: Přesněji za posledních 5 dní to vydělalo 0.13081492 BTC. S tim, že 3x 280X jeli furt a 270X denně tak 12 hodin
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    E2E4: kolik davas intensity na Maxe na R280x prosim ?

resp mate nekdo nejaky doporuceny nastaveni ?
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    XSOFT: multipooly (middlecoin, waffle)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    OTAVA: ale to je prece prirozeny vyvoj - dokud lze na necem vydelavat, tak se bude pridavat tolik lidi, az se to srovna a zisk bude nicotny.

i kdyby mel kazdy coin specialni algoritmus, dokud bude prilezitost k ziskum ty zisky budou klesat.. samozrejme ze u fujkycoinu je soucast nakladu jejich hledani, ladeni poolu, riziko ze se neprodaj atd.
    MICA
    MICA --- ---
    XSOFT: Pořád se mi nejvíc vyplácí maxcoin. Furt to dělá nějakejch 0.025 BTC/MHash (2scryptMHash/s) denně
    ESORIMR
    ESORIMR --- ---
    někdo tam ale má příkaz na nákup koi za 11btc při ceně 0,00000001, to už neni tak dobrý no.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Co ted kopete? (na scryptu)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CHILDINTIME: dik, uz to tam vidim. Hele pres noc jsem vydelal nejakejch 0,004 BTC, coz bylo za cca 9 hodin, takze za dan by to melo davat tak 0,01 BTC / mhs coz je asi tolik co dava multipool.

Ovsem to volume tam je dost slaby.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam