• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KRISHNA: dik, slusnej ulet. doufam ze to je spon USB 2.0 to by slo vytahnout do asi deseti metru :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BTW nevite nekdo kde by se dal sehnat PCI Express riser delsi nez 25 cm ?

OTAVA
    OTAVA --- ---
    jinak ted tezim :

doma na notebooku Core i7 - MMC, rychlost cc 2,9 hs /s
    Rig - Maxe, cca 950 Khs (450 Max)
    Mobilni telefon Meow, 2,4 Khs / sec :)

a to jenom proto ze na mobilu mi nejak prestalo fungovat pripojeni na Moon Pooly, ale stejne tam jde rentabilita do <>
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Moon neee, ten drzim a dvakrat jsem se na nem spalil. Ten musis dumpnouty okamzite a IMHO se driv nebo pozdej uplne roztece na 1 stioshi :(
    BPB
    BPB --- ---
    OTAVA: no je mi to jasny...ale nechci.a.by se tadle tragedie opakovala :) ..ten pool vypadal fakt dobre..propracovane..a kdyz proklamuou tudle castku jako vydelek s 1Mh/s..tak ja tedy vydelal o 45 procent min..a to mi prijde jako sakra rozdil..
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    S takovou bych musel prechazet 5x denne.
    Ted treba MOON, predtim hodinou tam nebyl :p

CoinWarz - Crypto Currency Mining Profitability - Bitcoin & Litecoin Mining Calculator
    http://www.coinwarz.com/...scryptPower=0&scryptPowerCost=0&sha256Check=false&scryptCheck=true&e=BTCe
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    BPB: taky (prechazim z multipoolu na maxe). skoda .. ten pool vypadal fakt dobre, ale nedosahuje avizovanych parametru.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BPB: dlouhodobe vydelecny neznamena jeden den vole.

Jsou dny kdy to sype hodne, jsou dny kdy to sype malo.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    XSOFT: taky
    BPB
    BPB --- ---
    tak..dal sem na místni tip a jal se vyzkoušet COINCATCHER.NET pool..a je to teda dost tragickej vysledek jako... s 1,45 Mhas jsem dal 0.00821666 BTC/24 ??? Vo co komu jako deee ? jdu zas na MAXE..todle byl desnej provar :/
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    mno muj 1Mhs (SCRT, v KCK je to tak 450) dela tak 7 - 8 Maxe za den, takze je to 0,01 BTC pri soucastnym kurzu, to je tak asi kolik vyrazimz foxe nebo multipoolu.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Kde kopete MAXe? Osobne jsem na http://max.1gh.com/ (kvuli velikosti site)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    co je fakt zajimavy, ze 5770 dela ve scrypitu 200 Khs v Maxovi 100 Khs.

280 dela 750 a v maxovi 350 ten pomer nejak nesedi :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ale jako 10% rejected mi prijde az dost a rejeccty se zase prestavajiobevovat tak nekde kolem intensity 5 - 6
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    pri intensity vyssi nez 6 mi to dava celkem dost Rejectu - kolik mate % rejected ?
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    OTAVA: ./cgminer --keccak -o stratum+tcp://erebor.dwarfpool.com:3339 -u mPBbjsuHYAzYviVB9Jioz24wSzrDUYbpX4 -p 1 -I 14 --worksize 512 -g 1
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MICA: tech 25 mBTC je srovnatelny s scrypt vyteznosti, nebo se musi vydelit dvema? pocitas to scryptovym vykonem nebo maxovym vykonem?
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: na starym cg 3.6 davam maximum 14
    MICA
    MICA --- ---
    MICA: Přesněji za posledních 5 dní to vydělalo 0.13081492 BTC. S tim, že 3x 280X jeli furt a 270X denně tak 12 hodin
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam