• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Super mico.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

26.02. 22:00 - 2014-2-26 C-coin 21:00 GMT(Add:2014-2-24)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    BLOODRAT: na to uz jsem koukal a je to docela k hovnu, jeste jim tam toho hromada chybi a c-note teda rozhodne neni nejlepsi :))
    MICA
    MICA --- ---
    Jinak bych se s takovymhle zařízením nepřibližoval k EMC zkušebnám. Takovejhle humusdesign musí zářit rušení široko daleko :D
    MICA
    MICA --- ---
    Hmm mezi napájecím kolíkem a zbytkem elektroniky neni žádná přepěťová ochrana. Pokud se posral
    napájecí zdroj a dostalo se na jeho výstup nějaký větší přepětí, tak to mohlo poslat do kytek několik
    obvodů v napájecí části (jsem línej hledat datasheety a dívat se, kterej je nejcitlivější na přepětí.
    Každopádně dost často popravený obvody topí. Zkus bych šáhnout U4 U15, U16, U23, U27 (snad jsou na
    těch plošňácích popisky). Pokud jeden bude i bez zátěže topit tak, že na něm neudržíš prst tak byl odejit
    a bude ho nutné vyměnit (a modilt se že neposlal do kytek i něco co je připojené dál).
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Na coinwarz přibyla tabulka na Quark a podobné měny.

Quark Crypto Currency Mining Profitability Comparison for Quark Based Crypto Currencies - Quark Hash Rate 500.00 KH/s
    http://www.coinwarz.com/miningprofitability/quark
    MICA
    MICA --- ---
    SOONIC: V prvním postu je jen layout bez schémat, že by se mi chtělo z tohodle vykoukávat schéma, to fakt ne teda :)
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    OTAVA: televize a pracky? to jako vazne? dik za radu. zitra zkusim.
    a to tak funguje. ze kdyz odejde napajeci obvod, tak tam se problem se spravnym napajenim dalsich soucasti ukonci a nepokracuje dal?
    B3DA
    B3DA --- ---
    takže po celkem 33h s 1,5MH/s na cleverminingu jsem na 0.02087156 BTC.
    výtěžnost je tedy zatím 0,01036241 BTC/1MHs/1den..
    a zrovna jsem trefil dny s profitem přibližně odpovídajícím průměru posledního měsíce.
    MICA
    MICA --- ---
    SOONIC: Hmm dneska nemám registrovací náladu :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jo a jestli se ten zdroj necemu vzpira, tak to bude nejspis zkratu vole :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    proste si nemyslim ze by odesly ty ASICy jako takovy, ale cast toho napajeciho obvodu muze, takze nekdo kdo postavi regulovanej zdroj to dokaze opravit. Nejaky elektro u vas na rohu kde opravujou televize a pracy nemas ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SOONIC: nejsem bastlir, ale mam vzdelani v oboru. I kdyby sly z toho zdroje pecky, tak by to odnesly pravdepodobne prave nejaky ty filtracni kondenzatory na vystupu, pripadne tam bude nejakej ridici obvod na zacatku datove casti kterej bude ridit jaky napeti a proud kam pusti tak by odesel pri nejhorsim asi ten.
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    OTAVA: vizualne miner vypada vporadku, nic vypalene, nafoukle, akorat, ze nejede a kdyz nan pripnu funkcni zdroj, tal je sliset, jak se ten zdroj brani
    MICA
    MICA --- ---
    SOONIC: Pošli schémata, pokud nějaký jsou
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    OTAVA: myslis ten miner? ten je cely v smd na vicevrstve desce. neverim, ze tam dali nejakou prepetpvou ochranu dle schem jalapena, ktere jsem videl. ale mozna se mylim a melu hovna. jsi bastlir? kouknul by ses na to?
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    LKD: kopes spravnym scryptem? (ten defaultni to neni)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SOONIC: Tak to je jednoduchy - jdi od zdroje po plusu a koukej co je po ceste a to bude pravdepodobne spaleny a pak koukej co je za tim jestli je to uz v pohode.

Bude to pravdepodobne nejaka napajeci cast / kaskada, takze tam budou velmi pravdepodobne nejaky standardni soucastky.

Kazdej lepsi elektro bastlir to opravi.
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    KRISHNA: ne. v mistnoati bylo max 22C. jedine, ze by mu odesli vsechny 4 vetraky, tak mozna jo. spis to skurvil ten bfl zdroj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam