• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    ORIEN
    ORIEN --- ---
    OTAVA: fast-pool.com ma 8.845 GH/s
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jaky je nejvetsi pool na psy ?

Tezim na suchcoins.com, jako pool je uplne v pohode ale ma tak 1 Ghs a nez vysere round tak jsem pomalu v duchodu.
    ESORIMR
    ESORIMR --- ---
    tjn, ale tady v tom threadu https://litecointalk.org/index.php?topic=6506.0 se ten seznam hrozně rozrostl.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ESORIMR: Jenom Alpha, posílají pravidelně info o progressu mailem.
    ESORIMR
    ESORIMR --- ---
    sledujete někdo ty scrypt asicy? včera sem na to kouknul po nějaký době a čert aby se v tom vyznal kolik toho je.
    MICA
    MICA --- ---
    Je to častej problém? Že bych je začal na eBayi zkupovat a vopravoval je :D
    MICA
    MICA --- ---
    SOONIC: Teď jsem koukal na ty obvody v napájecí části a rozsahy vstupního napětí jsou:
    U23 - LM317 - do 40V
    U4 - ADP1850 - do 20V
    U15 - ST1S10 - do 18V
    U16 - AOZ1094 - do 16V
    Takže jestli ve zdroji odešel kondík a dostalo se na výstup zdroje přepětí tak první kandidát na spálení je U16.
    Další možností je, že se prostřelil některý z blokovacích kondíků (na jejich napěťový rozsahy jsem nekoukal) a stal se zněj zkrat.
    Kdyby tam ty vokurky dali aspoň SMD pojistku a https://www.gme.cz/sm6t15ca-smd-p919-080 tak se tomu nic nestane.
    MICA
    MICA --- ---
    SOONIC: Jojo, viděl jsem. Viz to co jsem psal. Od napájecího koliku není žádná ochrana, v napájení mohlo při přepětí něco zhebnout
    MICA
    MICA --- ---
    Notifikace do zpráv už fungují (snad, moc jsem to netestoval :D). Pro přihlášení pošlete uživateli CRYPTOBOT zprávu "SUB" (bez uvozovek :D). Více info na osobní stránce bota https://www.nyx.cz/index.php?l=user;id=CRYPTOBOT
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    ten CCN coin se jim moc nepovedl, tolik forku na zacatku :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: To nevadí, teď se tomu stejně nemůžu věnovat. Od příštího týdne nejspíš začnu vymýšlet, jak navýšit své kryptozisky. :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MICA: myslim tim pooly, zatim to jeste nikde nejde.
    MICA
    MICA --- ---
    OTAVA: Notifikuju jen jednou za hodinu, tak jako refreshuje senzam v záhlaví
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CRYPTOBOT: uz je po launchi a nikce nic?
    BPB
    BPB --- ---
    už jenom čekám, kdy tady spolu nastartujem vlastní měnu a pořádně vyděláme :)
    MICA
    MICA --- ---
    díky :D Jenom na ty notifikace přes poštu jsem línej dělat čtení zpráv pošty přes API (pro přihlíšení k odběru), přes seznam v texťáku tu už funguje, ale kdo by se s tim přidaval ručně :D
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Super mico.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

26.02. 22:00 - 2014-2-26 C-coin 21:00 GMT(Add:2014-2-24)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    BLOODRAT: na to uz jsem koukal a je to docela k hovnu, jeste jim tam toho hromada chybi a c-note teda rozhodne neni nejlepsi :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam