• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    MICA
    MICA --- ---
    OTAVA: Notifikuju jen jednou za hodinu, tak jako refreshuje senzam v záhlaví
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CRYPTOBOT: uz je po launchi a nikce nic?
    BPB
    BPB --- ---
    už jenom čekám, kdy tady spolu nastartujem vlastní měnu a pořádně vyděláme :)
    MICA
    MICA --- ---
    díky :D Jenom na ty notifikace přes poštu jsem línej dělat čtení zpráv pošty přes API (pro přihlíšení k odběru), přes seznam v texťáku tu už funguje, ale kdo by se s tim přidaval ručně :D
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Super mico.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

26.02. 22:00 - 2014-2-26 C-coin 21:00 GMT(Add:2014-2-24)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    BLOODRAT: na to uz jsem koukal a je to docela k hovnu, jeste jim tam toho hromada chybi a c-note teda rozhodne neni nejlepsi :))
    MICA
    MICA --- ---
    Jinak bych se s takovymhle zařízením nepřibližoval k EMC zkušebnám. Takovejhle humusdesign musí zářit rušení široko daleko :D
    MICA
    MICA --- ---
    Hmm mezi napájecím kolíkem a zbytkem elektroniky neni žádná přepěťová ochrana. Pokud se posral
    napájecí zdroj a dostalo se na jeho výstup nějaký větší přepětí, tak to mohlo poslat do kytek několik
    obvodů v napájecí části (jsem línej hledat datasheety a dívat se, kterej je nejcitlivější na přepětí.
    Každopádně dost často popravený obvody topí. Zkus bych šáhnout U4 U15, U16, U23, U27 (snad jsou na
    těch plošňácích popisky). Pokud jeden bude i bez zátěže topit tak, že na něm neudržíš prst tak byl odejit
    a bude ho nutné vyměnit (a modilt se že neposlal do kytek i něco co je připojené dál).
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Na coinwarz přibyla tabulka na Quark a podobné měny.

Quark Crypto Currency Mining Profitability Comparison for Quark Based Crypto Currencies - Quark Hash Rate 500.00 KH/s
    http://www.coinwarz.com/miningprofitability/quark
    MICA
    MICA --- ---
    SOONIC: V prvním postu je jen layout bez schémat, že by se mi chtělo z tohodle vykoukávat schéma, to fakt ne teda :)
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    OTAVA: televize a pracky? to jako vazne? dik za radu. zitra zkusim.
    a to tak funguje. ze kdyz odejde napajeci obvod, tak tam se problem se spravnym napajenim dalsich soucasti ukonci a nepokracuje dal?
    B3DA
    B3DA --- ---
    takže po celkem 33h s 1,5MH/s na cleverminingu jsem na 0.02087156 BTC.
    výtěžnost je tedy zatím 0,01036241 BTC/1MHs/1den..
    a zrovna jsem trefil dny s profitem přibližně odpovídajícím průměru posledního měsíce.
    MICA
    MICA --- ---
    SOONIC: Hmm dneska nemám registrovací náladu :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jo a jestli se ten zdroj necemu vzpira, tak to bude nejspis zkratu vole :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    proste si nemyslim ze by odesly ty ASICy jako takovy, ale cast toho napajeciho obvodu muze, takze nekdo kdo postavi regulovanej zdroj to dokaze opravit. Nejaky elektro u vas na rohu kde opravujou televize a pracy nemas ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SOONIC: nejsem bastlir, ale mam vzdelani v oboru. I kdyby sly z toho zdroje pecky, tak by to odnesly pravdepodobne prave nejaky ty filtracni kondenzatory na vystupu, pripadne tam bude nejakej ridici obvod na zacatku datove casti kterej bude ridit jaky napeti a proud kam pusti tak by odesel pri nejhorsim asi ten.
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    OTAVA: vizualne miner vypada vporadku, nic vypalene, nafoukle, akorat, ze nejede a kdyz nan pripnu funkcni zdroj, tal je sliset, jak se ten zdroj brani
    MICA
    MICA --- ---
    SOONIC: Pošli schémata, pokud nějaký jsou
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    OTAVA: myslis ten miner? ten je cely v smd na vicevrstve desce. neverim, ze tam dali nejakou prepetpvou ochranu dle schem jalapena, ktere jsem videl. ale mozna se mylim a melu hovna. jsi bastlir? kouknul by ses na to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam